Acmilangr2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Παντάξενος είπε Bios update πώς κάνω; Σημειωτέον, το PC λόγω χαλασμένης κάρτας δεν ανοίγει. Εγκαθιστώ ας πούμε την 1030 και μετά κάνω το update; Πώς γίνεται; Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Βάζεις την κάρτα και βλέπεις αν δουλέψει το PC. Αν όχι τότε πρέπει να κάνεις update το bios (με μία άλλη πρόχειρη παλιά κάρτα η εκτός αν η μητρική έχει ενσωματωμένη) Το bios update γίνεται με στικάκι USB. το κατεβάζεις απο το Site της εταιρίας της μητρικής και το βάζεις στο USB STICK. Μετά κάνεις επανεκκίνηση τ και πατάς συνεχώς το DEL μέχρι να μπεί στο BIOS. Απο εκεί μετά κάπου έχει στο μενού να κάνεις update bios. 1
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, goyili είπε γεια σας παιδια να ρωτησω κατι σας παρακαλω......εχω μητρικη.....ASRock 960GC-GS FX (CPUSocket)..... και ραμ 4 γιγα.......επεξεργαστη AMD Phenom II X4 955 .....και θελω να βαλω καρτα γραφικων....ποια μπορω να βαλω?δεδομενου οτι ολα ειναι πολυ παλια....απαιτησεις οχι πολυ υψηλες...δηλαδη παιχνιδια (που παιζουν τα παιδια) αντε και κανενα βιντεο η live streaming αγωνα....αυτα... υπαρχουν συμβατοτητες οπως στις μνημες επεξεργαστη κ.τ.λ? η βαζω οποια θελω?... ευχαριστω πολυ ε ναι σχεδον οποια θες αλλα για την περιπτωση σου θα ελεγα κοιτα τπτ μεταχειρισμενα καμια 750τι τπτ τετοιο με κανα 50αρι περιπου... 1 ώρα πριν, Παντάξενος είπε Bios update πώς κάνω; Σημειωτέον, το PC λόγω χαλασμένης κάρτας δεν ανοίγει. Εγκαθιστώ ας πούμε την 1030 και μετά κάνω το update; Πώς γίνεται; Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! πιθανων δεν χρειαζεσαι καν bios update αλλα τεσπα αν χρειαστει οτι ειπε ο ac απο πανω η ριξε και μια ματια σε κανα βιντεακι στο utube δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο μονο θελει προσοχη ιδιαιτερα μη πεσει κανα ρευμα τπτ την ωρα που το κανεις μονο αυτο ποιο πολυ... 1
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, Ghost007 είπε ε ναι σχεδον οποια θες αλλα για την περιπτωση σου θα ελεγα κοιτα τπτ μεταχειρισμενα καμια 750τι τπτ τετοιο με κανα 50αρι περιπου... πιθανων δεν χρειαζεσαι καν bios update αλλα τεσπα αν χρειαστει οτι ειπε ο ac απο πανω η ριξε και μια ματια σε κανα βιντεακι στο utube δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο μονο θελει προσοχη ιδιαιτερα μη πεσει κανα ρευμα τπτ την ωρα που το κανεις μονο αυτο ποιο πολυ... Πραγματικά. Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.
Παντάξενος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Βάζεις την κάρτα και βλέπεις αν δουλέψει το PC. Αν όχι τότε πρέπει να κάνεις update το bios (με μία άλλη πρόχειρη παλιά κάρτα η εκτός αν η μητρική έχει ενσωματωμένη) Το bios update γίνεται με στικάκι USB. το κατεβάζεις απο το Site της εταιρίας της μητρικής και το βάζεις στο USB STICK. Μετά κάνεις επανεκκίνηση τ και πατάς συνεχώς το DEL μέχρι να μπεί στο BIOS. Απο εκεί μετά κάπου έχει στο μενού να κάνεις update bios. 4 ώρες πριν, Ghost007 είπε ε ναι σχεδον οποια θες αλλα για την περιπτωση σου θα ελεγα κοιτα τπτ μεταχειρισμενα καμια 750τι τπτ τετοιο με κανα 50αρι περιπου... πιθανων δεν χρειαζεσαι καν bios update αλλα τεσπα αν χρειαστει οτι ειπε ο ac απο πανω η ριξε και μια ματια σε κανα βιντεακι στο utube δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο μονο θελει προσοχη ιδιαιτερα μη πεσει κανα ρευμα τπτ την ωρα που το κανεις μονο αυτο ποιο πολυ... Ευχαριστώ πολύ παιδιά, το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη κάρτα για να bootάρω το PC σε περίπτωση που δεν ανοίγει με αυτήν: ακριβώς επειδή χάλασε αυτή που είχα ψάχνω τώρα καινούργια. Ούτε θέλω να αγοράσω την 1030, μετά να μπω σε διαδικασία να βρω άλλη για να κάνω bios update, και μετά να χρησιμοποιήσω την καινούργια. Σε PCI Express 2.0 δεν υπάρχει τίποτα το (συμβατικά) αξιόλογο, ώστε να γλυτώσω όλη αυτή τη φασαρία; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Παντάξενος
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 53 λεπτά πριν, Παντάξενος είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά, το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη κάρτα για να bootάρω το PC σε περίπτωση που δεν ανοίγει με αυτήν: ακριβώς επειδή χάλασε αυτή που είχα ψάχνω τώρα καινούργια. Ούτε θέλω να αγοράσω την 1030, μετά να μπω σε διαδικασία να βρω άλλη για να κάνω bios update, και μετά να χρησιμοποιήσω την καινούργια. Σε PCI Express 2.0 δεν υπάρχει τίποτα το (συμβατικά) αξιόλογο, ώστε να γλυτώσω όλη αυτή τη φασαρία; δεν βλεπω καποιο λογο να μη μπουταρει το pc δεν εχει καμια σχεση το pci ...εννοειτε οτι οκ καλυτερα να μπει σε 3 αλλα ψιλοπραγματα σχεδον καμια διαφορα απο οσο γνωριζω 1
Παντάξενος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, Ghost007 είπε δεν βλεπω καποιο λογο να μη μπουταρει το pc δεν εχει καμια σχεση το pci ...εννοειτε οτι οκ καλυτερα να μπει σε 3 αλλα ψιλοπραγματα σχεδον καμια διαφορα απο οσο γνωριζω Θα σ' εμπιστευτώ! Αν δεν δουλέψει θα επανέλθω δριμύτερος 1
Ghost007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, Παντάξενος είπε Θα σ' εμπιστευτώ! Αν δεν δουλέψει θα επανέλθω δριμύτερος
Παντάξενος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Ghost007 είπε Σωραίος! Και κάτι τελευταίο: βρίσκω την 1030 από διάφορα brands: Asus, Gigabyte, Gainward, Palit, MSI, Zotac. Έχει κάποια σημασία το από ποια εταιρία θα είναι; Ή μόνο σ' ό,τι έχει να κάνει με διαφορές στην εγγύηση πχ, ή στην τιμή;
Ghost007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Παντάξενος είπε Σωραίος! Και κάτι τελευταίο: βρίσκω την 1030 από διάφορα brands: Asus, Gigabyte, Gainward, Palit, MSI, Zotac. Έχει κάποια σημασία το από ποια εταιρία θα είναι; Ή μόνο σ' ό,τι έχει να κάνει με διαφορές στην εγγύηση πχ, ή στην τιμή; σε γενικες γραμμες εγγυηση τιμη ...και αν και δεν εχει τπτ τρελες θερμοκρασιες κλπ αμα βρεις καμια με ανεμιστηρακι σε νορμαλ τιμη προτιμησε αυτην.. ακομα καλυτερα θα ελεγα να ψαχτεις λιγο στα μεταχειρισμενα μηπως βρεις κανα καλη τιμη η καμια 750τι τπτ τετοιο με κανα 50-60ε μιας που απο οτι ειδα ειναι περιορισμενο το budget.. αλλιως καινουργια αυτη παιζει γυρω στα 90-100 απο οτι ειδα ... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Ghost007 1
Occultist Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, Ghost007 είπε Ένα 10%, βρέξει-χιονίσει, δηλαδή.
Ghost007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Occultist είπε Ένα 10%, βρέξει-χιονίσει, δηλαδή. ε ναι μωρε ψιλοδιαφορες νταξ... και το παιδι ποιο πολυ τον ενδιαφερει το θεμα συμβατοτητας μη παει να την βαλει και δε παιζει σε pci 2 αλλα απο οσο ξερω δεν υπαρχει κανενα θεμα οτι θες βαζεις.. απο τι στιγμη φυσικα που ειναι οκ ολα τα αλλα εννοειτε
Jorvik Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Καλησπερα και απο μενα. Tι καρτα γραφικων μου προτεινεται: Mητρικη: Gigabyte F2A88XM-DH3 Επεξεργαστης: AMD A6 6400K με 8GB RAM Χρηση: κυριως ταινιες με μεγαλη αναλυση και κανα ελαφρυ game που παιζουν τα πιτσιρικια μου. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Jorvik είπε Καλησπερα και απο μενα. Tι καρτα γραφικων μου προτεινεται: Mητρικη: Gigabyte F2A88XM-DH3 Επεξεργαστης: AMD A6 6400K με 8GB RAM Χρηση: κυριως ταινιες με μεγαλη αναλυση και κανα ελαφρυ game που παιζουν τα πιτσιρικια μου. Ευχαριστω προκαταβολικα. αν μιλαμε για καινουργια μαλλον κατι τετοιο θα ελεγα https://www.skroutz.gr/s/11999896/Asus-GeForce-GT-1030-2GB-90YV0AU0-M0NA00.html η αν βρεις διαθεσιμη αυτη καλυτερα αλλα δεν βλεπω να παιζει σημερα τουλαχιστον καπου... https://www.skroutz.gr/s/12247000/Gigabyte-GeForce-GT-1030-2GB-GV-N1030OC-2GI.html αν θες μπορω να σου προτεινω και ποιο φτηνες λυσεις απλα οκ ειναι μια καρτουλα που παιζει αξιολογα σχετικα και παιχνιδια κλπ .... υπαρχουν και 710-730 π.χ με κανα 50αρι καπου εκει αναλογως... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Ghost007 1
papars Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Θέλω να αλλάξω μία GTX650 (1GB ) που μου δείχνει θολά με τα νέα μόνιτορ που σύνδεσα. Είχα 2x μόνιτορ 1920x1200 και πήγα σε 2x 2560x1400 και στις περισσότερες εφαρμογές τα γράμματα δείχνουν κάπως θολά. Δεν είναι τα καλώδια. Όπως καταλαβαίνετε θέλω να έχω δυνατότητα σύνδεσης τουλάχιστον 2 μόνιτορ με 2x DP ή 2x HDMI. Είναι πάνω σε PCIe x16 Gen3 και η υπάρχουσα κάρτα καταλαμβάνει 2 θέσεις. Κυρίως για δουλειές γραφείου.
Ghost007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, papars είπε Θέλω να αλλάξω μία GTX650 (1GB ) που μου δείχνει θολά με τα νέα μόνιτορ που σύνδεσα. Είχα 2x μόνιτορ 1920x1200 και πήγα σε 2x 2560x1400 και στις περισσότερες εφαρμογές τα γράμματα δείχνουν κάπως θολά. Δεν είναι τα καλώδια. Όπως καταλαβαίνετε θέλω να έχω δυνατότητα σύνδεσης τουλάχιστον 2 μόνιτορ με 2x DP ή 2x HDMI. Είναι πάνω σε PCIe x16 Gen3 και η υπάρχουσα κάρτα καταλαμβάνει 2 θέσεις. Κυρίως για δουλειές γραφείου. μηπως εχει να κανει με τα dpi της οθονης τπτ τετοιο ? αν πειραξες π.χ το dpi για να φενονται ποιο μεγαλα τα γραμματα στα windows 10 το εχουν αλλαξει και καποιες εφαρμογες δειχνουν θολα αλλα οχι ολες... αν εννοεις αυτο παιζει προγραμματακι που στρωνει αμα ειναι να το ψαξω να δω που το ειχα βρει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα