Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει η επιλογή clear type αλλά μάλλον έχει να κάνει και με το  γεγονός ότι έχω ξεπεράσει την ανάλυση που επιτρέπει η κάρτα. (σύμφωνα με αυτό: https://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-650/specifications)

Το είχα και παλαιότερα το ίδιο πρόβλημα και πήρα την GTX650 για να δουλέψουν σωστά τα (παλαιά τώρα) μόνιτορ.

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, papars είπε

Υπάρχει η επιλογή clear type αλλά μάλλον έχει να κάνει και με το  γεγονός ότι έχω ξεπεράσει την ανάλυση που επιτρέπει η κάρτα. (σύμφωνα με αυτό: https://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-650/specifications)

Το είχα και παλαιότερα το ίδιο πρόβλημα και πήρα την GTX650 για να δουλέψουν σωστά τα (παλαιά τώρα) μόνιτορ.

καλα το cleartype ειναι αλλο πραγμα αλλο ελεγα εγω...αλλα τεσπα..

την καρτα με vga την εχεις βαλει δλδ ? 

χμμ κοιταζα για καμια 730 η 1030 αλλα σε ολες βλεπω ενα hdmi μονο...

ισως σε καμια ατι παιζει τπτ ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, papars είπε

Τώρα είμαι με 1x HDMI και 1x DVI.

Την GTX1050ti λέω να πάρω αν βρω κάποια με τις εξόδους που θέλω...

ε καλα 1050τι εννοειτε εχει 2 και 2  απλα εγω κοιταω για κατι οικονομικοτερο...δε ξερω κατα ποσο σου χρειαζεται τοσο ακριβη καρτα..

π.χ ειδα της ατι απο 550 και πανω εχει 1 hdmi και 1 display port...

α μπα τριχες βασικα και εκει 1 και 1 βλεπω λολ...τσιγκουνιδες :P 

οποτε η καμια 560 απο ατι η καμια 1050 απλη θα ελεγα γιατι με 2-2 παει ακριβα το μαλλι πρεπει να πας σε 1060 κλπ..

αλλα περιμενε και αλλες γνωμες μη κανω και κανα λαθος...

εκτος αν πας σε καμια μεταχειρισμενη...π.χ νομιζω 960 - 760 κλπ ειχαν 4 θυρες αλλα δε θυμαμαι..ψαχτο αν θες..

ωρα για μαμ τλμ...

Επεξ/σία από Ghost007
  • Like 1
Δημοσ.

καλημέρα,

έχω ένα σύστημα με

INTEL CORE I5-8600K 3.60GHZ LGA1151

ASUS ROG STRIX Z370-F

και 16GB RAM

υπάρχει κάποια αξιόπιστη και οικονομική κάρτα γραφικών για να το ολοκληρώσω;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akisakisakis είπε

καλημέρα,

έχω ένα σύστημα με

ASUS ROG STRIX Z370-F

και 16GB RAM

Αν μας πεις τι οθόνη έχεις θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akisakisakis είπε

καλημέρα,

έχω ένα σύστημα με

ASUS ROG STRIX Z370-F

και 16GB RAM

Επισης τι χρήση, γιατί αν είναι γκειμιμγκ με το σύστημα που έχεις κάνει θαρρώ πως το ελάχιστο  που πρέπει να βάλεις είναι καμιά 1070ti

Δημοσ.
9 ώρες πριν, akisakisakis είπε

καλημέρα,

έχω ένα σύστημα με

ASUS ROG STRIX Z370-F

και 16GB RAM

9 ώρες πριν, Heybro είπε

Αν μας πεις τι οθόνη έχεις θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα. 

Οθόνη έχω την 24'' ASUS VX248H

6 ώρες πριν, splanis είπε

Επισης τι χρήση, γιατί αν είναι γκειμιμγκ με το σύστημα που έχεις κάνει θαρρώ πως το ελάχιστο  που πρέπει να βάλεις είναι καμιά 1070ti

Υπολογιστής γενικής χρήσης, παιχνίδια στο pc συνήθως δεν παίζω, χρησιμοποιώ το ps.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akisakisakis είπε

Υπολογιστής γενικής χρήσης, παιχνίδια στο pc συνήθως δεν παίζω, χρησιμοποιώ το ps.

1060 6gb η 1070. Η 1070 θα είναι παντού άνετη για 1080p60p και η 1070 ακόμα πιο άνετη για πολύ καιρό. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, akisakisakis είπε

γενικης χρησης 8600κ και χωρις να παιζεις παιχνιδια..

και θες καποια αξιοπιστη και οικονομικη λυση σε καρτα...

ενσωματωμένη του επεξεργαστη μια χαρα αξιοπιστη και ποιο οικονομικη δεν γινεται :P 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ghost007 είπε

γενικης χρησης 8600κ και χωρις να παιζεις παιχνιδια..

και θες καποια αξιοπιστη και οικονομικη λυση σε καρτα...

ενσωματωμένη του επεξεργαστη μια χαρα αξιοπιστη και ποιο οικονομικη δεν γινεται :P 

Εντάξει, pc δεν παίρνεις μόνο για τα παιχνίδια, ούτε τον αλλάζω κάθε χρόνο. Προς το παρόν δουλεύει κάνα βίντεο στο photoshop.

Με την ενσωματωμένη είναι από όταν τον έφτιαξα, απλά κάποιες φορές ζορίζεται το photoshop και αναρωτιέμαι αν φταίει που δεν έχει κάρτα γραφικών, εξού και σκέφτομαι να πάρω μία καλή και όχι πανάκριβη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, akisakisakis είπε

Εντάξει, pc δεν παίρνεις μόνο για τα παιχνίδια, ούτε τον αλλάζω κάθε χρόνο. Προς το παρόν δουλεύει κάνα βίντεο στο photoshop.

Με την ενσωματωμένη είναι από όταν τον έφτιαξα, απλά κάποιες φορές ζορίζεται το photoshop και αναρωτιέμαι αν φταίει που δεν έχει κάρτα γραφικών, εξού και σκέφτομαι να πάρω μία καλή και όχι πανάκριβη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

εχεις δωσει vram max στην ενσωματωμενη απο το βιος ? μηπως βοηθησει αν οχι...

γιατι αν και δε ξερω καλα της απαιτησεις του photoshop μια γρηγορη ματια που εριξα δεν ειδα και τπτ τρελες απαιτησεις γενικα..

μονο ιδανικα λεει με 2γιγα vram η ενσωματωμενη δινει μεχρι 1 μαξ αν δε κανω λαθος οποτε για δοκιμασε αυτο αλλιως 

ψαχτο λιγο τι απαιτησεις εχει κλπ και το ξαναβλεπουμε το θεμα μηπως πας σε καμια 1030 π.χ τπτ τετοιο αν χρειαζεται...

οσο για το θεμα του pc οκ καλα εκανες δεν ειναι εκει το θεμα μου απλα επειδη λες δε παιζεις παιχνιδια κλπ 

μπορουσες να κανεις καλυτερες επιλογες σε πραγματα αλλα τεσπα..ολα καλα :P 

Επεξ/σία από Ghost007
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, akisakisakis είπε

Πόσα χρήματα διαθέτεις; Μόνο για Photoshop;

Ποιό είναι το υπόλοιπο hardware; Για επεξεργασία photo αυτή η οθόνη δεν βοηθάει.

13 ώρες πριν, Heybro είπε

1060 6gb η 1070. Η 1070 θα είναι παντού άνετη για 1080p60p και η 1070 ακόμα πιο άνετη για πολύ καιρό. 

Γράφει για photoshop τι κάθεσαι και προτείνεις; Μία 1050 non ti είναι κομπλέ.

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Photoshop-CC-2017-NVIDIA-GeForce-GPU-Performance-899/

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...