Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tilm0nti είπε

Καλησπέρα σας γνώμη για αγορά κάρτας είμαι σε δίλημμα... 1060 6gb vs rx 580 8gb

Το σύστημα που έχω είναι

Μητρική z270

Επεξεργαστής 7600k Intel 

Ram 32 gb στα 3200

600watt τροφοδοτικό 

Παίζω κυρίως pubg σε ανάλυση 1080p60hz

ε εδω νομιζω μονο εσυ μπορεις να βγεις απο το διλημμα..καπου κερδιζεις καπου χανεις..

οτι και να διαλεξεις μια χαρα καρτες ειναι για 1080p ιδικα ...αν σε περιπτωση σε ενδιαφερει και το freesync τωρα η στο μελλον τοτε μαλλον 580...

• Απαντ. 12,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tilm0nti είπε

Καλησπέρα σας γνώμη για αγορά κάρτας είμαι σε δίλημμα... 1060 6gb vs rx 580 8gb

Το σύστημα που έχω είναι

Μητρική z270

Επεξεργαστής 7600k Intel 

Ram 32 gb στα 3200

600watt τροφοδοτικό 

Παίζω κυρίως pubg σε ανάλυση 1080p60hz

αν υπαρχει freesync οθονη rx580 αλλιως την φθηνοτερη :P

Δημοσ.

Μάλιστα, σαν επιδόσεις δηλαδή θα παίξουν το ίδιο με αυτά τα χαρακτηριστικά... Νομίζω πως η rx580 θα είναι πιο συμβατή με οθόνη γιατί το αντίστοιχο της nvidia το βλέπεις σε οθόνες πανάκριβες... Οποτε να κοιτάξω για την rx λέτε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, tilm0nti είπε

Μάλιστα, σαν επιδόσεις δηλαδή θα παίξουν το ίδιο με αυτά τα χαρακτηριστικά... Νομίζω πως η rx580 θα είναι πιο συμβατή με οθόνη γιατί το αντίστοιχο της nvidia το βλέπεις σε οθόνες πανάκριβες... Οποτε να κοιτάξω για την rx λέτε 

ε οχι το ιδιο...η 1060 βγαζει παραπανω φπς στα περισσοτερα ας πουμε...απο εκει και περα αναλογως και τι τιμη θα βρεις την καθεμια γιατι ακομα ειναι στα υψη η τιμες..

οσο για το freesync αν δεν εχεις μονιτορ με freesync η  αναβαθμισεις συντομα σε τετοιο μονιτορ τοτε δεν εχει σημασια...

και βασικα μη σου πω καλυτερα να μη πας αυτη τι στιγμη σε τοσο ακριβη καρτα...

παρε αν θες μια 1060 με 3 γιγα και εισαι οκ .... βρισκεις και μεταχειρισμενες σε ακομα καλυτερες τιμες..

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.

Σε τεστ πάντως που είδα στο Ίντερνετ δεν είναι πολύ πίσω η rx σε θέμα fps μάλιστα σε κάποια παιχνίδια είναι και Μπροστά... Μάλιστα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tilm0nti είπε

Σε τεστ πάντως που είδα στο Ίντερνετ δεν είναι πολύ πίσω η rx σε θέμα fps μάλιστα σε κάποια παιχνίδια είναι και Μπροστά... Μάλιστα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 

ναι σιγουρα καπως ετσι ειναι απλα οπως ειπα στα περισσότερα εχει την αβαντα ακομα της η nvidia ...

και επειδη επισης τα περισσοτερα ακομα με 3 γιγα παλευονται και η διαφορα ειναι κοντα στα 100ε αυτη τη στιγμη ισως να πηγαινες σε ποιο οικονομικη λυση...

και στο μελλον βλεπουμε πλεον με την καινουργια σειρα πιθανων στο εως το τελος της χρονιας φανταζομαι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

στα 300€ μαξ υπάρχει κάποια άλλη επιλογή εκτός απο 1060 6gb? 

RX 580

Επεξ/σία από cpttony
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Για gaming ποια θα προτεινατε 1060 η 580?

Στα 290 την 580 8gb

Και οι δυο πάντως καλές είναι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Για gaming ποια θα προτεινατε 1060 η 580?

Αν έχεις οθόνη με freesync την δεύτερη. 

Ισάξιες είναι οι κάρτες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Thunar είπε

Καλησπέρα , ποια από της παρακάτω  είναι καλύτερη ?

https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=14181888%2C11715351

Αυτή:

https://www.skroutz.gr/s/11862215/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-Black-Edition-RX-580P8DBD6.html

8gb φίλε μου, στους νέους τίτλους θα φανούν πάρα πολύ χρήσιμα αντί για τα 4!

+ ότι οι 8άρες έχουν και πιο γρήγορη μνήμη out of the box, και μπορούν και να ανέβουν κιόλας αν θέλεις με oc

Επεξ/σία από vins
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Αν έχεις οθόνη με freesync την δεύτερη. 

Ισάξιες είναι οι κάρτες. 

οθόνη απλή εχω πρός το παρόν αλλά παιζει να πάρω και οθόνη.. αφου αναφέρθηκε ομος ισος τελικα το σκευτώ να πάρω την  580 και να την συνδιάσω με οθόνη 75hz.

Αυτο ομος επιδή δέν ξέρω πώς λειτουργει ειναι κάποια ρυθμηση η αυτοματα παιζει στα 75hz? επίσης να ρωτήσω για αυτα τα hz το hdmi δουλευει η θα χρειαστώ dvi καλώδιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...