Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κράτησε την 960 , στα παιχνίδια που ανέφερες είναι υπερ-αρκετή.

στο μέλλον αναβαθμίζεις.

το sli είναι καλό στα λόγια στην πράξη έχει και προβλήματα και δεν κάνει όσα υπόσχεται

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Trelloneritis είπε

@Ghost007 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι οτι μια GTX 980 ή μια GTX 1060/6 θα κοστίσει πολύ περισσότερο απο δυο GTX 960.
Επιπλέον απο αυτό το συγκριτικό καταλαβαίνω οτι κάτι καρδίζεις σε απόδοση με το SLI
https://www.gamersnexus.net/guides/1830-asus-strix-gtx-960-sli-benchmark-vs-980-970

το sli οπως αναφερθηκε και ποιο πανω εχει θεματα...επισης ανεβασμενες θερμοκρασιες και θορυβο ...

καταναλωση και παραμενεις με 4 γιγα ραμ + καποιες λεπτομερειες που εχουν παραπανω η 1000 σειρα ας πουμε...

αμα θες παρε μια 1060 με 3γιγα προς το παρον και εισαι οκ ...θα χασεις κατι ψιλα σε μερικα παιχνιδια δε θα μπορεις να βαλεις ultra textures π.χ 

αλλα σε γενικες γραμμες για 1080p ειναι οκ ...

αν και πλεον πιστευω βρισκεις μεταχειρισμενες και με 6 γιγα σε "οκ" τιμες σχετικα...

και ναι θα πληρωσεις κατι παραπανω αλλα οκ κερδιζεις τα 2 γιγα μνημη εχτρα ...καταναλωση θορυβο θερμοκρασια και ακομα ποιο βασικο...

εγγυηση .......

Δημοσ.

Οπότε το καλύτερο που εχω να κάνω είναι να μείνω με την 960/4 μέχρι να μπορέσω να παω σε 1060/6 και να μην κοιτάξω για sli.
Σας ευχαριστώ ολους για τη βοήθεια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/6/2018 στις 1:25 ΜΜ, Heybro είπε

Βάλε cap στα 30fps και δες τα frametimes πως είναι. Για να έχεις καλή κίνηση όπως στο Xbox θα πρέπει να βλέπεις ευθεία γραμμή στο frametime αν παίζει πολύ δεν γίνεται δουλειά. 

Οκ. Θα το κοιτάξω!

Στις 22/6/2018 στις 7:26 ΜΜ, Balantakos είπε

Εισαι σιγουρος οτι χρησιμοποιει την RX 580?

Ναι η apu είναι πολύ παλιά για να σηκώσει τετοια games.

Στις 22/6/2018 στις 9:35 ΜΜ, jgeorgiou είπε

ο APU 5800K είναι σαν celeron σε ταχύτητα , τα έχουμε πει 100 φορές για τις APU.

αγοράζετε APUs με προτροπή ημιμαθών  , μετά αναγκάζεστε και παίρνετε VGA και μετά  ανακαλύπτετε με τρόμο ότι έχετε ένα celeron cpu ουσιαστικά που είναι για τα μπάζα. Αν θέλετε να παίξετε παινίδια ΜΗΝ αγοράζετε celeron & apus

Φίλε μου η APU αγοράστηκε το 2013. Αλοίμονο αν επρεπε να κάνω μελέτη για το τι θα γινόταν και σε τι κατάσταση θα ήμουν μετά από 5 χρόνια.

Απλά θεώρησα ότι αφού σαν hardware πλησιάζω το xbox one x και επειδή έχουν ξεσκιστεί οι περισσότεροι pc users ότι κονσόλες χ86=pc, υπέθεσα ότι θα έχουν παρεμφερή απόδοση.... Αμ δε...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, urgo είπε

https://www.skroutz.gr/s/11715603/MSI-Radeon-RX-580-8GB-ARMOR-8G-OC.html?keyphrase=MSI+VGA+Graphic+Cards+RX+580

Παίδες αυτή στα 280 αξίζει?Δεν έχω ιδέα από κόκκινες και υλοποιήσεις τους.Από αμαζον Καναδά,να τη φέρει μπαρμπας.

280 ευρω? Ναι! Εγω θα την επαιρνα.

Δημοσ.
Στις 28/6/2018 στις 4:35 ΜΜ, urgo είπε

https://www.skroutz.gr/s/11715603/MSI-Radeon-RX-580-8GB-ARMOR-8G-OC.html?keyphrase=MSI+VGA+Graphic+Cards+RX+580

Παίδες αυτή στα 280 αξίζει?Δεν έχω ιδέα από κόκκινες και υλοποιήσεις τους.Από αμαζον Καναδά,να τη φέρει μπαρμπας.

ας πουμε οτι τιμη οκ αλλα με εγγυηση δε ξερω τι παιζει...

αν σε περιπτωση γινει κατι πιθανων θα πρεπει να την στειλεις αμερικη κλπ .... 

εκτος αυτου μου φενεται καπως αυτη η υλοποιηση αλλα τεσπα..δε το εχω ψαξει και τοσο ....

Δημοσ.

Καλημερα παιδια και καλο μηνα .

Εχω βρει αυτη την καρτα στα 220 ευρω.

EVGA GeForce GTX 1060 3GB SC GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 3GB GDDR5,

Σε παλιο amd A10 5800 θα μπορει να παιξει παιχνδια τυπου pubg η θα την τραβαει κατω ο επεξεργαστης?

Τελος σε περιπτωση αναβαθμισης του επεξεργαστη , αξιζει η καρτα σε αυτα τα χρηματα ,η ειναι προτιμοτερο να παω στην μεγαλυτερη την 6αρα?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, takinio είπε

Σε παλιο amd A10 5800 θα μπορει να παιξει παιχνδια τυπου pubg η θα την τραβαει κατω ο επεξεργαστης?

Τελος σε περιπτωση αναβαθμισης του επεξεργαστη , αξιζει η καρτα σε αυτα τα χρηματα ,η ειναι προτιμοτερο να παω στην μεγαλυτερη την 6αρα?

Μπουκάλι θα φας όπως είναι φυσικό, αλλά σίγουρα θα είσαι πολύ καλύτερα απ'ότι με την ενσωματωμένη. 

Για μένα αν σκέφτεσαι σε βάθος χρόνου, πάρε την 6 gb και μετά αναβάθμισε όλο το σύστημα κρατώντας την 1060 6gb.

Αν έχεις οθόνη με freesync, κοίτα και για rx 580.

Πιστεύω μιλάμε για 1080p gaming παντα έτσι?

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, takinio είπε

Θα σε "κόβει" ο επεξεργαστής. Από άποψη επιδόσεων, η διαφορά 3GB/6GB είναι μικρή, αλλά η 6GB για μένα είναι πιο futureproof. Αν έχεις βρει την 3GB, καινούρια, σ' αυτή την τιμή, αξίζει, αν είναι μεταχειρισμένη δε θα το έλεγα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cpttony είπε

Θα σε "κόβει" ο επεξεργαστής. Από άποψη επιδόσεων, η διαφορά 3GB/6GB είναι μικρή, αλλά η 6GB για μένα είναι πιο futureproof. Αν έχεις βρει την 3GB, καινούρια, σ' αυτή την τιμή, αξίζει, αν είναι μεταχειρισμένη δε θα το έλεγα.

Επειδή είχα ακριβώς το setup του και κούμπωσα 1060 6gb, έτρωγα μπουκάλι αλλά αν δεν είσαι και πολύ ψείρας, είσαι οκ, και σίγουρα πάρα πολύ καλύτερα απ'ότι με την ενσωματωμένη

• Like 1
Δημοσ.

την εχω βρει απο εδω .

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01L31DAQK/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=lagonika0cc-21&creative=6738&linkCode=as2&creativeASIN=B01L31DAQK&linkId=d2f20e760220f687a98c9584a6b0e419

Θελει ο πιτσιρικας να παιζει pubg ,nba 2k,fifa κτλ. Απο οτι μου λετε θα την παλεψει.Αργοτερα θα αλλαξω και τον επεξεργαστη και θα ειναι ταμαμ.

Ευχαριστω παιδια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, takinio είπε

την εχω βρει απο εδω .

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01L31DAQK/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=lagonika0cc-21&creative=6738&linkCode=as2&creativeASIN=B01L31DAQK&linkId=d2f20e760220f687a98c9584a6b0e419

Θελει ο πιτσιρικας να παιζει pubg ,nba 2k,fifa κτλ. Απο οτι μου λετε θα την παλεψει.Αργοτερα θα αλλαξω και τον επεξεργαστη και θα ειναι ταμαμ.

Ευχαριστω παιδια.

Να σαι καλα, απλα πρόσεξε γτ λεει που άνοιξα το λινκ οτι δε στελνει Ελλάδα!

• Like 1
Δημοσ.

Την εχω παραγγειλει μερες αλλα δεν ηταν διαθεσιμη.Εβαλα μια πιστωτικη  καρτα που δεν ισχυει , μεχρι να δω αν αξιζει σαν προσφορα και σημερα μου ηρθε email να αλλαξω την καρτα για να προχωρησει η παραγγελια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...