Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση λογικά αλλά για να το επιβεβαιώσω.

Όταν έχεις 2 οθόνες με διαφορετική ανάλυση η κάθε μία μπορεί η κάρτα να δώσει την αντίστοιχη ανάλυση σε κάθε οθόνη, δε σε αναγκάζει να διαλέξεις μία ανάλυση και για τις δύο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες καλησπερα μια ερωτηση εχω καρτα γραφικων την gigabyte radeon r9 380x 4gb και επεξεργαστη των fx8320e θα μπορουσα να βαλω μια πιο καλη καρτουλα ? και εαν ναι ποια? ευχαριστω.

Επεξ/σία από giout
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, giout είπε

παιδες καλησπερα μια ερωτηση εχω καρτα γραφικων την gigabyte radeon r9 380x 4gb και επεξεργαστη των fx8320e θα μπορουσα να βαλω μια πιο καλη καρτουλα ? και εαν ναι ποια? ευχαριστω.

Με καποια 1060 πιστευω θα εκανες αρκετα καλη δουλεια. Πολυ μικροτερη καταναλωση και 20-30% παραπανω σε fps. Πιστευω δεν θα βαραει BN ο 8320 στην 1060.Για παραπανω ουτε για αστειο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giout είπε

την 6gb h την 3gb?

Αν παίζεις σε 1080p λογικά η 380χ την παλεύει ακόμα οπότε θα μπορούσες και να περιμένεις ,αν θες οποιαδήποτε να αναβαθμίσεις εγώ θα πήγαινα στη 6 gb καθώς δεν θεωρώ ότι αξίζει η αλλαγή στην 3gb ,αν έχεις freesync οθόνη δες και την 580.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε τότε σε amd πρέπει να ξανά πάς, καινούργια 580 είναι ακόμα ακριβή , υπάρχει μια αίσθηση ότι ίσως πέσει η τιμή τους το επόμενο διάστημα.

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.

Παιδιά έχω 670 oc gtx  σε 3770K (OC στα 4.5), 16Gb Ram και οθόνη 24άρα (1200p) 60 Hz. Σκέφτομαι για αλλαγή σε 1060 6Gb αξίζει; Υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση; Αξίζει να περιμένω να μαζέψω λίγα ακόμα και να πάω στην 1070ti; Οθόνη δεν πρόκειται να αλλάξω για λίγα χρόνια ακόμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...