Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σχετικα μετο μηλαρακι , θα πεσει δοκιμη αλλα παιζουν 2 αρνητικα. 1) δεν τρωω μηλα και 2) με πορτοκαλι που χα δοκιμασει δεν μ αρεσε το αρωμα που αφησε στν καπνο, ειχα την αισθηση οτι αλλοιωσε τ αρωμα του.

Ούτε εγώ τρώω μήλα. Βοηθάει η μεγάλη οικογένεια ή γείτονας που τρώει μήλα :P. Η γεύση αλλάζει ναι, εγώ την βρήκα εμπλουτισμένη, βέβαια όταν καπνίζεις την ίδια μάρκα καμιά δεκαετία μια μικρή αλλαγή βοηθάει.

Δημοσ.

Ούτε εγώ τρώω μήλα. Βοηθάει η μεγάλη οικογένεια ή γείτονας που τρώει μήλα :P. Η γεύση αλλάζει ναι, εγώ την βρήκα εμπλουτισμένη, βέβαια όταν καπνίζεις την ίδια μάρκα καμιά δεκαετία μια μικρή αλλαγή βοηθάει.

Anyway θα τα πασαρω στη συγκατοικο :)

Αν μη τι αλλο, δεν θα ψαρευω ψιχουλακια στον καπνο μου

Δημοσ.

Ρε συ, δεν καπνιζω για να περασω μια γοητευτικη γυναικεια εικονα στους γυρω μου. :)

Ναι εννοείται, απλά το θυμήθηκα και το ανέφερα :)

Δημοσ.

Ο ροζ σιγουρα δεν εχει γιατι καπνιζω κακτικα( ωραιος καπνος κ ελαφρυς, παρεμπιπτοντως).

Οποτε θα παρω κι εγω τον πρασινο να τον αποθηκευω ετσι. Ποια συσκευασια παιρμεις εσυ απο το περιπτερο? Ρωταω γιατι θθμαμι οτι ισχυει το κλιπ για τουν 25αρη αλλα τωρα τους περισσοτερους τους εχουν κανει 15ρηδες καπνους.

Τον κάνει η δικιά μου, εγώ δεν καταλαβαίνω καν γεύση.

Από κιτρινοπράσινους, μόλις τσέκαρα και το κλιπ το έχουν οι 20άρηδες. Για τους 15, μη σε πάρω στο λαιμό μου.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικα απεδωσε η φετα ψωμιου, τυλιγμενη σε χαρτοπετσετα και κλεισμενη μαζι με τον καπνο σε αεροστεγες σακουλακι. Σε 1 μερα ο καπνος γινεται τελειος!

Δημοσ.

O drum νομίζω κλείνει με zip αεροστεγός (πριν κανα χρονο τουλάχιστον που τον επιασα στα χέρια μου).

Εμείς εφαρμόζουμε την κομμουνιτική :lol: :P δλδ.,παίρνω τον 25αρι και τον μοιράζω στα δυο (άτομα) οπότε δε προλαβαίνει να στεγνώση αχοαοχοοαο

Υ.Γ. Αυτό με το ψυγείο το έχω κάνει κι εγιναν πριονίδια.Τον καπνό τον βάζεις μέσα στο μήλο ή το μήλο μέσα στον καπνό;; :P :P

Δημοσ.

Καπνιστες τσιγαρων και δη στριφτων, δωστε μου τα φωτα σας!

Πηγα χθες σε καταστημα με πουρα και ειδη καπνιστου και περαν των κλασσικων βρηκα τα εξης βολικα για καπνιστες στριφτου:

1)πηλινο πραγματακι το οποιο βρεχεις, μετα το σκουπιζεις ελαφρα και το ριχνεις στην καπνοθηκη ωστε να επαναφερει την υγρασια. Το εχει κανεις σας? Βολευει? Τι αλλο μπορει να εφαρμοστει ωστε να επαναφερω την υγρασια στον καπνο μου?

2)Επισης η κυρια που με εξυπηρετησε μου προτεινε ν αγορασω ενα ziplock σακουλακι για να βαζω μεσα τον καπνο μου και να επανελθει απο μονη της η υγρασια.το σακουλι απ πτι ειδα προοριζοταν για πουρα αλλα για να το προτεινει μαλλον κανει κ για καπνο στριφτου. Αξιζει η φαση η ειναι ενα απλο σακουλι σαν αυτα που κλεινουν αεροστεγως για το σαντουιτς?

Και τελος, τι φαση παιζει με τις συσκευασιες του κανου στριφτου, και κυριως απο το εξωτερικο? Ειναι ελεεινες! Οι δικες μας παλευονται καπως γιατι ειναι αεροστεγως σφραγισμενες οταν τις αγοραζεις αλλα θυμαμαι πριν 3-4 χρονια που ηταν 25ρηδες οι καπνοι πως οι συσκευασιες ειχαν ενα κλιπ και μπορουσες να τις ξανακλεισεις ενω τωρα οχι. Οι συσκευασιες απ εξω δε, και καποιες απο εδω, οπως των black devil, με το που τις αγοραζεις διαπιστωνεις οτι δεν ειναι αεροστεγως κλεισμενες κ εχουν μονο το αυτοκολλητο σφραγισματος, που σημαινει οτι ο φρεσκοαγορασμενος καπνος σου ειναι ηδη ξερος και κταν τον καπνισεις θα σου καψει το λαιμο.

Για ποιο λογο?

Και τι μπορω να κανω απ τη στιγμη που ηδη εχω παρει 2 πακετα καπνου κ διαπιστωσα οτι ειναι ξερα εξαρχης?

Την πέτρα υγρανσης (πχ.) να χρησιμοποιήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...