Προς το περιεχόμενο

a5 2016 η nexus5x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα nexus5 δεν έχω παράπονο στο θέμα των επιδόσεων ,το μόνο που ψάχνω είναι μία παρόμοια εμπειρία με καλύτερη μπαταρία ,θεωρώ το 5x καλύτερο αλλά από ότι έχω δει διάσπαρτα το α5 τα σπάει σε μπαταρία κάποια γνώμη είναι δέκτη ,δεν κωλυωμαι για εμφάνιση κινητού ούτε benchmarks και θέλω ένα από τα 2λογω μεγέθους και λόγω support και για αυτό απορριπτω xiaomi κλπ,επίσης 4.7 εως 5.2 ίντσες max budget max 300 ευρώ

Δημοσ.

Παρολο που το A5 ειναι ομορφο κινητο και με καλη κατασκευη,δυστηχως εγω προσωπικα δεν μπορω να προτεινω ενα κινητο στο οποιο να διαβαζω οτι κολλαει....

Ριξε μια ματια και σε Huawei παντως μεχρι 5.2ιντσες σε αυτα τα χρηματα,εχουν τιμια κινητα οπως το P8 και το Honor 7.

Δημοσ.

Λες για support και η μια επιλογή είναι Samsung. :P

Πήγαινε στο n5x αλλιώς όπως είπε και ο Fulgore από επάνω μπορείς να βρεις και άλλα.

Πάντως support σαν των nexus δεν παίζει να βρεις κάπου αλλού (εκτός από motorola μιας και εκείνη δίνει γρήγορα τα updates)

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω αν πας απο Nexus 5 σε Samsung A5 θα ξενερώσεις στη χρήση του κινητού, αν εξαιρέσεις τη μπαταρία. 5x που κακή μπαταρία δεν έχει και πάει (και θα πάει) σφαίρα.

• Like 1
Δημοσ.

Xperia Z3/huawei p8/huawei honor 7/nexus 5x/htc one m8...Πολλες επιλογες κ σιγουρα καλυτερες απο το Α5

Αφου θες καλη μπαταρια δες το Ζ3,εχει καλα σπεκς/3gb ram/καμερα/ποιοτητα/στερεο ηχο/αδιαβροχο/καλο λογισμικο/τρεχει ανδροιδ 6.....

• Like 1
Δημοσ.

ή μπορει να παει στο ζ3+ ή ζ5 μτχ ειναι πιο καινουρια βεβαια δεν εχουν την μπαταρια του ζ3

• Like 1
Δημοσ.

ναι για nexus το υποψιαζομαι και εγω για support το ειχα στειλει το nexus μου εντος εγγυησης με cm πανω για αλλαγη κουμπιου και δεν ειχα κανενα θεμα,οσο αφορα τα huawei θα ριξω και μια ματια εκει,σας ευχαριστω ολους

Δημοσ.

Λες για support και η μια επιλογή είναι Samsung. :P

Πήγαινε στο n5x αλλιώς όπως είπε και ο Fulgore από επάνω μπορείς να βρεις και άλλα.

Πάντως support σαν των nexus δεν παίζει να βρεις κάπου αλλού (εκτός από motorola μιας και εκείνη δίνει γρήγορα τα updates)

αναφερω το service οχι support για update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...