zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έπρεπε να διαχωρίζουν με κάποιο τρόπο τα διακοσμητικά αντικείμενα πάντως!
Silverage Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Από όσο γνωρίζω δεν κάνεις απλά μια αίτηση και σου δίνουν άδεια... Πρέπει να τους πείσεις ότι όντως έχεις ανάγκη την κατοχή όπλου. Πως θα το κάνεις αυτό ακριβώς; Φαντάζομαι αν δούν πως τη θέλω για διακοσμητικό σπαθί θα μου τη δώσουν.
Pokemon640 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Φαντάζομαι αν δούν πως τη θέλω για διακοσμητικό σπαθί θα μου τη δώσουν. ακόμη και για σπαθί, θα έχεις θέμα, αν παρόλα αυτά θες, η διαδικασία που έχεις να κάνεις είναι εδώ και εδώ. Έχεις να περάσεις από 1000 κύματα
idomeneas7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σιγα μη παρει και 3 χρονια.Αν δε γνωριζετε,μη γραφετε ο,τι να'ναι. Για πες μας εσυ που γνωρίζεις, πόσο καιρό παίρνει το ποινικο μητρώο?
haris013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Για πες μας εσυ που γνωρίζεις, πόσο καιρό παίρνει το ποινικο μητρώο? 3 βδομάδες με κανά μήνα θέλει, κρήτη τουλάχιστον..
fotaras13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλά δεν θέλει να φέρει πυρηνικό αντιδραστήρα το παλικάρι μη γραφετε ασυναρτησιες. ¨Ενα σπαθί για συλλεκτικούς λόγους θέλει. Φαντάζομαι ακολουθώντας φυσικά τις νόμιμες διαδικασίες μπορεί να πάρει χρόνο αλλά θα ξεμπλέξει, δεν ειναι κατι φοβερο και τρομερο, επισης ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι... Τώρα για τελωνία και τέτοια δεν έχω άποψη τι παίζει... γνωρίζω. αλλά σ'αυτότο κράτος, ακόμη και το ρόπαλο του μπέιζμπολ θεωρείται όπλο μέσα στο αυτοκίνητο. Εδώ άλλους τους πιάσανε με αεροβόλο στο πορτμπαγκάζ και τους τρέχουνε σε δίκες ... τραγικά πράγματα
idomeneas7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 θα ψάξουν το ποινικό σου μητρώο και θα πάρει κανα μήνα. Σιγα μη παρει και 3 χρονια.Αν δε γνωριζετε,μη γραφετε ο,τι να'ναι. 3 βδομάδες με κανά μήνα θέλει, κρήτη τουλάχιστον.. Μη γράφεις ο,τι να ναι γιατί δεν γνωρίζεις, περιμένουμε τον πατριώτη να μας ενημερώσει έγκυρα.
haris013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μη γράφεις ο,τι να ναι γιατί δεν γνωρίζεις, περιμένουμε τον πατριώτη να μας ενημερώσει έγκυρα. ok sure
patriot21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μη γράφεις ο,τι να ναι γιατί δεν γνωρίζεις, περιμένουμε τον πατριώτη να μας ενημερώσει έγκυρα. Mαλλον ο πατριωτης ηταν μαγκας και του το δωσανε σε 7 μερες,τι να πω.
mclein Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εδώ άλλους τους πιάσανε με αεροβόλο στο πορτμπαγκάζ και τους τρέχουνε σε δίκες ... τραγικά πράγματα το αεροβολο ειναι στην κατηγορια των οπλων. ειναι ξεκαθαρο. το μπαστουνι του μπειζμπολ ή του χοκεϊ...πως γινεται να ειναι οπλο... τεσπα....ελλαδισταν. ουτε αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο !!!
Basiliseven Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εμένα μου κάνει εντύπωση έχω δει τόσα σπαθιά διακοσμητικά δηλαδή αν χρειάζονται άδειες τρέχα γυρευε. Τα διακοσμητικά σπαθιά είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να μην κόβουν .Πάντως θεωρητικά μιλώντας μπορείς να σκοτώσεις και με το πιρούνι,μαχαίρι ακόμα και με ένα μολύβι,στυλό,κατασαβίδη κτλπ. Τι να πω με εντυπωσιάζει πάλι η ελλαδάρα
fotaras13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 το αεροβολο ειναι στην κατηγορια των οπλων. ειναι ξεκαθαρο. το μπαστουνι του μπειζμπολ ή του χοκεϊ...πως γινεται να ειναι οπλο... τεσπα....ελλαδισταν. ουτε αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο !!! "Oπλο" που η μόνη άδεια που απαιτείται για να το αποκτήσεις ειναι να εισαι πανω απο 18 ετών. Γενικά στην Ελλάδα υπάρχει μια αδικαιολόγητη οπλοφοβία η οποία υποστηρίζεται: α) από το ηλίθιο κράτος που θέσπισε αυτές (και όχι μόνο) τις άθλιες νομοθεσίες β) Από υστερικούς δήθεν οικολόγους/ζωόφιλους οι οποίοι σε ελάχιστα 24ωρα από τώρα θα ετοιμάζουν τη σούβλα που θα στριφογυρίζουν το αρνάκι τους λίγο πριν το χλαπακιάσουν... 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Πως κρίνεται αν ένα σπαθί είναι διακοσμητικό ή οχι. Εγώ είχα αγοράσει εδώ και 10 χρόνια ένα σπαθί διακοσμητικό, η λάμα του δεν είναι κοφτερή, παρόλα αυτά από το μπροστινό μέρος είναι αιχμηρό και τραυματίζει άνετα.
idomeneas7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Απο το τι θα δηλώσεις στην αίτηση για την άδεια. Το πραγματικά αστείο δεν είναι πως ζητάνε όλα αυτά τα χαρτιά...είναι πως τα ζητάνε μόνο αν το εισάγεις. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει ένα απο το μοναστηράκι σε 5 λεπτά αλλά τη χαρτούρα θα τη φάει μόνο αυτός που θα το φέρει απ'οξω. 1
Silverage Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ωχ Θεέ μου, πήρα πιο πριν τηλέφωνο στο τμήμα. Ήταν ένας άλλος αυτός που μίλησα αυτή τη φορά. Αφού το έψαχνε για κάνα 10λεπτο στον υπολογιστή μου είπε οτι δεν βλέπει κάπου οτι χρειάζεται άδεια για την εισαγωγή του και να το παραγγείλω και όταν έρθει να βγάλω άδεια για κατοχή. Επίσης δεν ήξερε αν οι φωτογραφίες πρέπει να έιναι έγχρωμες ή ασπρομαυρες. Δεν παίζει να βγάλω άκρη με το τμήμα της περιοχής μου, θα περιμένω μετά το Πάσχα που θα τελειώσει η άδειά μου να πάω σε αυτό που είναι κοντά στη δουλειά μου που θα το έχω και δίπλα μπας και βγάλω καμιά άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα