zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 3 βδομάδες με κανά μήνα θέλει, κρήτη τουλάχιστον.. Βγάζουν και άδειες για τα όπλα στην Κρήτη;; 1
Silverage Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ΓΑΔΑ να παρεις. Στο τέλος μου φαίνεται θα πάω απο εκεί. Πήρα στο τμήμα όπλων και εκρηκτικών και μου έδωσαν ένα άλλο τηλέφωνο. Τώρα βέβαια δεν το σηκώνουν επειδή έχει περάσει η ώρα οπότε θα προσπαθήσω αύριο.
Silverage Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δοκίμασα και σήμερα όλο το πρωί να πιάσω γραμμή αλλά δεν τα κατάφερα. Ρωτάω λοιπόν εδώ μήπως ξέρει κανένας. Μπορώ να πάω να κάνω κατευθείαν την αίτηση για την άδεια στη ΓΑΔΑ ή μόνο σε αστυνομικό τμήμα; Μπορώ να πάω σε άλλο αστυνομικό τμήμα που με βολεύει περισσότερο ή μόνο σε αυτό της περιοχής μου;
idomeneas7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πολύ το κουράζεις, ΓΑΔΑ να πας και αν δεν σε βολεύει να ξαναπάς για να την παραλάβεις θα ζητήσεις να την στείλουν στο ΑΤ της περιοχής σου (εγώ αυτό έκανα). Τα κατά τόπους τμήματα δεν γνωρίζουν καλά και είναι βασανιστικά αργά σε αυτή την διαδικασία. Εμάς εδώ έκαναν κοντά 2 χρόνια για μεταβίβαση άδειας κυνηγετικού
Grim Ripper Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 http://www.ibiscusmarket.com/el/18-iaponika-spathia-- Με αυτά εδώ τι παίζει, θέλουν άδεια και εδώ;
Silverage Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πολύ το κουράζεις, ΓΑΔΑ να πας και αν δεν σε βολεύει να ξαναπάς για να την παραλάβεις θα ζητήσεις να την στείλουν στο ΑΤ της περιοχής σου (εγώ αυτό έκανα). Τα κατά τόπους τμήματα δεν γνωρίζουν καλά και είναι βασανιστικά αργά σε αυτή την διαδικασία. Εμάς εδώ έκαναν κοντά 2 χρόνια για μεταβίβαση άδειας κυνηγετικού Δεν το κουράζω εγώ, οι άσχετοι στα τμήματα φταίνε. Αν γίνεται να πάω κατευθείαν στην ΓΑΔΑ να κάνω αίτηση, τότε σούπερ, απλά δεν ήξερα αν μπορείς. http://www.ibiscusmarket.com/el/18-iaponika-spathia-- Με αυτά εδώ τι παίζει, θέλουν άδεια και εδώ; Υποτίθεται όλα χρειάζονται άδεια αλλά αν πάρεις απο Ελλάδα ή Ε.Ε. το πιο πιθανό είναι να μην πάρει χαμπάρι κανένας τίποτα. Απ'εξω είναι το κόλημμα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αν γίνεται να πάω κατευθείαν στην ΓΑΔΑ να κάνω αίτηση, τότε σούπερ, απλά δεν ήξερα αν μπορείς. Μερικά post πιο πριν σου είπε ο idomeneas να πας στην ΓΑΔΑ γιατί έχει πάει και αυτός εκεί.
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Η idomeneas7 είναι... Κορίτσι, θηλυκό τέλος πάντων.
evabb Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 http://www.ebay.com/itm/262071539417 Αυτο είναι το σπαθί. Ο νόμος 2168/93 λέει για τα σπαθιά. αν προκειται για ρεπλικα οπως αυτη εδω και δεν κοβει τοτε εμπιπτει στον νομο περι οπλων; γιατι αυτο ειναι απλα διακοσμιτικο.
idomeneas7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Και πάλι όπλο θεωρείται γιατί όπως καταλαβαίνεις θα ήταν πανεύκολο να πας ενα χαρτί του πωλητή ότι παίρνεις ρέπλικα ενώ σου πουλάει πραγματικό (ή ακόμα και να φτιάξεις εσύ τέτοιο χαρτί. Εμένα μου ζήτησαν εκτύπωση το confirmation mail της παραγγελίας με την περιγραφή του σπαθιου: διστάσεις, υλικό, κλπ. Ανετα έγραφα ο,τι ήθελα και το έδινα).
Silverage Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πήγα σήμερα στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα όπλων και εκρηκτικών. Μου έδωσαν αυτοί κάτι υπεύθυνες δηλώσεις και μου είπανε να πάω στο τμήμα της περιοχής μου να τις καταθέσω γιατί δεν γινεται απο εκεί. Μου είπαν οτι πρώτα βγάζω άδεια εισαγωγής και αφού το παραλάβω μετά κάνω αίτηση για άδεια οπλοκατοχής. Το θέμα είναι οτι στην υπεύθυνη δήλωση θέλει τα στοιχεία του πωλητή και εγώ δεν τα έχω αλλά κάτι θα κάνω.
Silverage Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το πολύ πολύ να γράψω τα στοιχεία της εταιρίας που το πουλάει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Χρονια πισω ειχα καποιες "εκπαιδευτικες κατανες"! Τις ειχαμε αγορασει κανονικα Ελλαδα,και δεν νομιζω κανεις να ειχε μπει τοτε στην διαδικασια αδειων -> νεα παιδια σιγα και μηνφοβομασταν τιποτα. Μαλιστα εκει οπου εμενα τοτε, αφηνα μια παντα επανω...στο ψυγειο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα