Προς το περιεχόμενο

Tο τμήμα smartphones της Microsoft βρίσκεται σε… ελεύθερη πτώση


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι για κάποιον άγνωστο λόγο η Microsoft δεν ενδιαφέρεται να προωθήσει το συγκεκριμένο τμήμα. Δεν δικαιολογείται διαφορετικά τέτοια αδιαφορία και μάλιστα με επίσημες ανακοινώσεις! Κρεμάει συνεχώς το κοινό που εμπιστεύτηκε τα mobile λειτουργικά  της εδώ και 6-7 χρόνια! Είναι θαύμα πως μετά από τόση αδιαφορία συνεχίζει να έχει ακόμα έστω και αυτό το ελάχιστο κοινό. Το ποιο κουλό στην όλη ιστορία είναι ότι ξόδεψε ένα σωρό λεφτά για να αγοράσει την Nokia  και στη συνέχεια έθαψε κυριολεκτικά τις δυνατότητες που απέκτησε από αυτή την εξαγορά!

 

 

Όχι, δεν ξόδεψε ένα σωρό λεφτα! Για ένα κομμάτι ψωμί τους αγόρασε αφού πρώτα τους είχε καταστρέψει με το λειτουργικό της και την ανύπαρκτη υποστήριξη....

 

ontopic: Καλά να πάθει, το χω πει και το χω ξαναπεί. Αν δεν βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να φτιάξει κάτι καλύτερο ή αντάξιο (όχι ξεχωριστό, μια χαρα ξεχωριστά είναι τα τηλέφωνα) τότε θα πάρει το μακρύτερο. Έχει πουλήσει τους καταναλωτές 100 φορές!!! Ακόμα είμαι με preview στο 925. Και το μισό λειτουργικό το φτιάξαnε οι insiders με τα reports! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ---ΓΥΦΤΟΙ

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πήρε το ονειρικό design του Nokia N9 και το έβαλε στα... Lumia. Σαν ο Steve Balmer της Ms να πάει να βάλει το Versace του Beckham.

Καποια χρονια πισω μαλιστα ο εν λογω κυριος τους κοροιδευε τους κυριους της Apple για τις τιμες πωλησης τους και τι προσφερουν και να που φτασαμε.Γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος :rolleyes:

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν βγάζεις ως διάδοχο του επιτυχημένου (για τα μέτρα της Microsoft και των Windows Phones) 640 το 650 που ουσιαστικά είναι... κατώτερο σε χαρακτηριστικά, τι να περιμένεις...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Η Microsoft δεν έπρεπε να είχε εξαγοράσει τη Νόκια. Έπρεπε να είχε παραμείνει στο software, όπως και η Google.

2) Δεν αδιαφορεί η Microsoft. Αλλά προσπαθεί να κάνει αυτό που κάνει με λάθος πρακτικές και στρατηγικές. Ειδικά για να σώσει τα Windows Phone, έφτιαξε τις Universal Windows Apps, εξαναγκάζοντας κάθε software developer που θέλει να βγάλει app για desktop / laptop μέσω του Windows Store, να προσθέτει επιπλέον υποστήριξη για tablets και κινητά με το ζόρι. Το αποτέλεσμα ; Οι software devs που έφτιαχναν software για σταθερούς υπολογιστές εξακολουθούν να μη χρησιμοποιούν το Windows Store, και τα Windows Phone εξακολουθούν να μην έχουν apps. Γιατί ? Γιατί άμα θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα για PC, μπορώ να το διαθέσω και με άλλο τρόπο, και για να δεχθεί μια εφαρμογή στο Windows Store, η Microsoft βάζει ένα σωρό περιορισμούς, τους οποίους κάποιος μπορεί να παρακάμψει αν το διαθέσει με άλλο τρόπο. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικο ειναι να που αλλη μια φορα βγαινω σωστος σε ολα.

Κανεις δεν γουσταρει microsoft και αυτοι που γουσταρουν δεν θελουν tetris για homescreen στη οθονη τους.

Ασε που απο εφαρμογες ακομα και μια κονοσλα family ειχε περισσοτερες.

Που ειναι τα γατακια οι υποστηρικτες τους;

Γιαυτο οταν γραφετε κατι εδω μεσα να μην ειστε απολυτοι καποιοι τα γνωριζουν καλυτερα αυτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά όσο η Microsoft δεν αποσύρετε από το windows phone θα στηρίξω την πλατφόρμα γιατί είναι αυτή που με καλύπτει. Παγερά αδιάφορο με αφήνει αν δεν υπάρχει το Snapchat και κάποιες άλλες εφαρμογές και επιπρόσθετα σε οποίο site θέλω να μπω το κάνω σε δευτερόλεπτα γιατί τα πάντα όλα είναι pinned στην αρχική οθόνη είτε αυτό λέγετε edge, twitter ή instagram.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κρίμα που δεν εξελίσσονται όπως πρέπει,αυτά τα καταραμένα apps που δεν έφτιαξε ποτέ και η κακή φήμη φάγανε τα νοκια και το wp mobile.

όσο αφορά την διαχείριση πόρων σε ραμ και επεξεργαστή και την σβελτάδα σε λειτουργίες είναι πάντως πολύ μπροστά απο το android όπως και το ios.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω windows phone και εχω αναβαθμισει σε Windows 10 mobile.Απλά ειναι τελειο!Σταθερο και τα εχει ολα.Το αγορασα καινουριο 80 ευρω (535DS) και κανω τη δουλεια μου χωρις προβλημα!Γουστα ειναι αυτα!Όποιος θελει παιρνει windows,όποιος δε θελει παιρνει android ή iOS.Πολύ απλά και χωρίς υπερ η κατα!Το store φυσικά μειονεκτεί αλλά προσωπικά εγω δεν χαλιέμαι γιατι όλες οι hot εφαρμογες,υπάρχουν!

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ένταξη ούτε επίτηδες να το κάνανε, σκάβουν τον λάκκο τους μονοι τους. ενώ έχω το 535 εδώ και περίπου ένα χρόνο.

ένα κινητό τον 100 euro που ούτε έχει κολλήσει ποτε ούτε έχει λάγγαρη ούτε έχει γίνει πιο αργό από την πρώτη μέρα που το πήρα,(σε αντίθεση με τα android το 100 euro που σε 3 μήνες γίνονται λάπση σκέτη) από την άλλη αφήνουν το app store τους αδειώ, και με support οποτε θυμηθούνε

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...