mademoiselle Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Γειά παιδιά Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή για iphone η οποία να δείχνει την επίσκεψη από άγνωστους χρήστες που δεν είναι φίλοι, στο προφίλ; Για εφαρμογή γνωρίζω μόνο αυτες που δείχνουν τους φίλους.
Vapir Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 όχι δεν υπάρχει. Οτιδήποτε βρεις ή θα είναι scam ή θα χρειάζεται να έχεις και εσύ κ ο άλλος το app για να δεις οτι μπήκε στο profile σου 2
DDevil Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Γειά παιδιά Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή για iphone η οποία να δείχνει την επίσκεψη από άγνωστους χρήστες που δεν είναι φίλοι, στο προφίλ; Για εφαρμογή γνωρίζω μόνο αυτες που δείχνουν τους φίλους. Πωπω μωρε ακομα κολλημενη με το φβ εισαι εσυ?
mademoiselle Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Πωπω μωρε λογαριασμό θα σου δώσω; 6
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Γειά παιδιά Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή για iphone η οποία να δείχνει την επίσκεψη από άγνωστους χρήστες που δεν είναι φίλοι, στο προφίλ; Για εφαρμογή γνωρίζω μόνο αυτες που δείχνουν τους φίλους. δεν εχει βγει οπως ειπαν οποιος λεει οτι γινεται απλα το λεει για likes και για οτι αλλο εκτος απο αυτο που λεει.το ξεχνας δηλαδη.
Pseudonumo Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Και ευτυχώς δεν υπάρχει, Αρκετός ρουφιάνος είναι το "seen" 1
astrosunnefo Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ^Τί είναι αυτό; Το "διαβάστηκε" στα προσωπικά μηνύματα. 1
Vapir Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ^Τί είναι αυτό; όταν ανεβάζεις κάποιο βίντεο σου εμφανίζει ποιοι το παρακολούθησαν , άσχετο αν τους έχεις φίλους ή όχι (εφόσον το έχεις φανερό public, αν θες μπορείς να το κλειδώσεις να το βλέπουν μόνο φίλοι σου).
george_gr1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Κοιταξε εαν δεν σου πει ποσες φορες μπηκε στο προφιλ σου δεν μπορεις να συμπαιρανεις κατι οποτε ειναι αχρηστο.
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Κοιταξε εαν δεν σου πει ποσες φορες μπηκε στο προφιλ σου δεν μπορεις να συμπαιρανεις κατι οποτε ειναι αχρηστο. Και πόση ώρα έμεινε! 2
gokuthelegend Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω τι λέτε, πάντως στο Linkedin που έχω το βιογραφικό μου, μια χαρά μου λέει ποιοι επισκέφτηκαν το προφίλ μου. Ακόμη και αν δεν είμαι connected μαζί τους.
epp Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω τι λέτε, πάντως στο Linkedin που έχω το βιογραφικό μου, μια χαρά μου λέει ποιοι επισκέφτηκαν το προφίλ μου. Ακόμη και αν δεν είμαι connected μαζί τους. ναι οπως επισης φαινεται το δικο σου οταν δεις προφιλ αλλων. Επισης ο τυπος μιλαει για το ΦΒ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα