Mau-Maus Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Με αφορμή την είδηση πως ο 90χρονος πρώην γερουσιαστής Χάρις Γούφορντ ξαναπαντρεύεται, με άνδρα αυτήν την φορά, τον κατά 50 (!!!) χρόνια νεότερο του Μάθιου Τσάρλτον, ας συζητήσουμε ενα θέμα που πάντα με απασχολούσε και έχει να κάνει με την διάφορα της ηλικίας στις σχέσεις! Εμας δεν μας ενδιαφέρει αν ειναι ανάμεσα σε ομοφυλόφιλα η σε ετερόφυλα ζευγάρια (ο καθένας ας κάνει οτι θέλει στο κρεβάτι του) εμείς ας μείνουμε και ας εξετάσουμε την διαφορά ηλικίας και μόνο ! Θα κάνατε ποτέ σοβαρή σχέση με άτομο πολλά χρονιά μεγαλύτερο η μικρότερο από εσάς? Πιστεύεται οτι έχει σημασία η ηλικία σε μια σχέση η ειναι κάτι που σας αφήνει παντελώς αδιάφορους? Εχετε εμπειρίες ? Πόσα ήταν τα περισσότερα χρόνια που σας χώριζαν από κάποια η κάποιον που είχατε κάνει σχέση (η σεξ έστω) Απόψεις ~ εμπειρίες ~ σχόλια ~ τρολαρισμα όλα ευπρόσδεκτα αλλά με μέτρο για μην κλειδωθεί αμέσως . Να και τα ερωτευμένα πιτσουνάκια , 90 ο θείος, 40 το τεκνό !
margaritagr Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αυτους δε θελω να τους σχολιασω, το high score μου ειναι στη τωρινη μου σχεση, 26 εγω 38 ο φιλος μου. Το θεμα ειναι στο χαρακτηρα, αν ταιριαζεις με τον αλλον ειτε εχεις 5 χρονια διαφορα ειτε 10 μια χαρα θα σαι. Βεβαια ολα εχουν κ ενα οριο, οπως πχ η σχεση του...Βουτσα. Νταξει εκει το θεωρω λιγο αηδια αλλα και παλι...γουστα. 9
volos27 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 17 χρονια μεγαλυτερη για ενα μικρο διαστημα 2
Mau-Maus Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αυτους δε θελω να τους σχολιασω, το high score μου ειναι στη τωρινη μου σχεση, 26 εγω 38 ο φιλος μου. Το θεμα ειναι στο χαρακτηρα, αν ταιριαζεις με τον αλλον ειτε εχεις 5 χρονια διαφορα ειτε 10 μια χαρα θα σαι. Βεβαια ολα εχουν κ ενα οριο, οπως πχ η σχεση του...Βουτσα. Νταξει εκει το θεωρω λιγο αηδια αλλα και παλι...γουστα. Χαίρομαι Mαργαριτα που δεν τους σχολιάζεις , ναι μεν πήρα το ερέθισμα από αυτούς -και απ την τεράστια διάφορα των 50 χρόνων τους- για να το ανοίξω, αλλα μην μας το πηδήξουν το θέμα κι ολας ! Λοιπόν εμενα το χαι-σκορ μου ειναι 15 χρονια μικρότερη σε σοβαρή σχέση πολλών χρόνων και +20 μικρότερη, αλλά για σεξ μόνο και τίποτε αλλο .. Η διαφορά των 12 χρόνων που έχετε εσείς πιστεύω οτι ειναι σχεδόν ιδανική σε μια σχέση .. 2
ikaruga24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα στη διαφορά ηλικίας εφόσον το ζευγάρι τα βρίσκει αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποιο είδος διαφοράς στην "εποχή" του καθένα από τους δυο. Παράδειγμα στις νεαρότερες ηλικίες θεωρείται νορμάλ να ασχολούνται με τα κινητά τους όλη την ώρα όταν είναι μαζί έξω τη στιγμή που εμένα είναι ξεκάθαρα λόγος χωρισμού (όπως και έκανα μια φορά). Αυτό λοιπόν από μόνο του καθιστά δύσκολη την σχέση λόγο αυτών των συνηθειών. Αν η σχέση είναι καθαρά σεξουαλικής φύσεως εκεί θεωρώ ότι όλα παίζουν. 20-30, 35-60, 18-40, whatever. Καλά περνάνε όλοι και όπως πάει. 1
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Προσωπικά δεν θυμάμαι να είχα ποτέ πάνω από 8-9 χρόνια διαφορά. Οι σχέσεις με πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας συνήθως έχουν σκοπιμότητα, γι'αυτό και ο μεγαλύτερος ή η μεγαλύτερη έχουν κάποια δύναμη τις περισσότερες φορές. Βολεύουν όμως και τις δύο πλευρές 3
Captn Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 17 χρονια μεγαλυτερη για ενα μικρο διαστημα 18 χρονια μεγαλυτερη για εν εξαμηνο προσκυνα 3
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέχρι 9 χρόνια διαφορά. Ήμουν 18 ήταν 27. Καλά πέρασα. Όχι έρωτας όμως, μόνο σεξ. 2
pancho12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 κοιτα η διαφορα ηλικιας ειναι ενας πολυ μεγαλος παραγοντας που παιζει ρολο πολυ σε μια σχεση..αν υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας αναμεσα στο ζευγαρι τοτε θα βαρεθει ο ενας τον αλλον γιατι πολλα απλα δν θα σκεφτονται το ιδιο ο ενας θα σκεφτεται πιο νεανικα πιο κοντα στην ηλικια του και ο αλλος αναλογα της ηλικιας του θα σκεφτεται θα βλεπει με αλλη οπτικη με αλλο ματι τα πραγματα και αυτο θα ειναι εμποδιο στην σχεση..πστευω η μεγαλυτερη διαφορα ηλικιας που μπορει να υπαρχει αναμεσα στα ζευγαρια πρεπει να ειναι 10 χρονια το πολυ,μετα τα 10 χρονια χανεται η επαφη η επικοινωνια..και απο την αλλη να το δεις ειναι το θελει ο καθενας η καθεμια..αν θελει να περασει καλα μονο και ειναι και απεγνωσμενη70ς θα παει με οποιον να ναι οσα χρονια διαφορας και να εχουν..αυτα που βλεπεις κατι πιπινακια με κατι γερους π εχουν διαφορα ηλικιας και 40 χρονια ειναι για να του τρωνε τα λεφτα του ,να περνανε καλα!!
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Προσωπικα η ηλικια με αφηνει παντελως αδιαφορο. Δε βρισκω λογικο να ειμαι σε μια σχεση που με ικανοποιει και να σκεφτω να το ληξω επειδη εχω διαφορα ηλικιας με την αλλη. Τωρα αν η διαφορα ηλικιας φερει προβληματα λογω διαφορετικων αναγκων ειναι αλλο καπελο, αλλα και παλι δεν ειναι στανταρ αφου δεν μπορουμε να πουμε πως "ολοι οι 30ρηδες θελουν το Χ και ολοι οι 50ρηδες θελουν το Χ". Ειναι περισοτερο θεμα χαρακτηρα και τροπου διαχειρισης των καταστασεων θα ελεγα. Προφανως σε extreme σεναρια τυπου Βουτσα κατι ιδιαιτερο παιζει, αλλα απο την αλλη καλυπτει τα θελω του ενος και του αλλου (την εκαστοτε περιοδο) τα οποια αυτα μπορει να ειναι απο daddy issues και κυνηγι χρηματων μεχρι sex και trophy wifes, αλλα και παλι καλυπτει και τις δυο πλευρες, οποτε fine by me. 3
dionisis1925 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=GrOVYTOvzwE Εκείνη η εκπομπή έχει και άλλα βιντεάκια
TEOKOS Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Για εφήμερη σχέση no problem. Για κάτι πιό σοβαρό με σκοπό τον γάμο και άμα η διαφορά είναι μεγάλη, θα έρθει κάποια στιγμή που ο άλλος η η άλλη θα βράζει στο ζουμί του-της και το έταιρον ήμισυ no koukou Ψιλοβάσανο ! 4
volos27 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 18 χρονια μεγαλυτερη για εν εξαμηνο προσκυνα οντως εξαμηνο δεν εφτασα εχω στο αναποδο ομως 12 χρονια διαφορα για 1 χρονο + 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα