Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες πηγα στην Θεσσαλονίκη στο Σταφύλι, ουζομπαρο ταχα.

Πολυ ακριβο. Μεζεδες δεν τους λες, οταν σου προσφερει για μεζε τηγανια κοτοπουλο 6€ σε μικρο πιατακι, εγω πηρα πανσετα στο φουρνο, ενα μικρο κομματι, χωρις γαρνιτούρα που πρεπει να χει ενα πιατο, μονο τρεις σως. Στα 8,5€.

Οταν εμεις τρωγαμε ο σερβιτόρος καθοταν στο μπαρ και καπνιζε, τερμα ακυρο.

Με ρωτησε στο τελος αν με ηταν ολα καλα, δεν του απαντησα απλα του κουνησα το κεφαλι. Γιατι ενα πιατο πρεπει να αποτελειται απο τα τρια βασικα στοιχεία, πρωτεινη, λιπος και υδατανθρακα. Πράγμα που δεν ειχανε, ειδικα τα κυριως. Μεσα στην κουζινα εμπαινε ο καθε ενας, φιλος τους,περαστικος που περασε να πει ενα γεια στον φιλο του μαγειρα.

Ακυρο απο μενα, φανηκε και απο τα τιπσ που του αφησα. Καμια σχεση με το ελια λεμονη. 

• Απαντ. 417
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι καλυτερες για εμενα :  Αθηνα , Ναυπλιο , Βολος , Αλεξ/πολη , Χαλκιδα , Ροδος, Κερκυρα
Χειροτερες: Ορεστιαδα μακραν!!! Θεσαλλονικη δεν με ξετρελανε , Παρος , Κομμοτηνη ,Ξάνθη , Λαρισσα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα δεν σας πειράζουν μικρές αυτοσχέδιες χωματερές δίπλα σε κάθε κάδο σκουπιδιών, να όζουν 5-6 μέρες κάθε μήνα, καλή είναι η Θεσσαλονίκη.

Σαλονικιός είμαι και νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό να ζουμε μέσα στα σκουπίδια μας επί μέρες κάθε 1-2 μήνες και να κάνουμε πηδηματάκια πάνω από σακούλες χρησιμοποιημένα κωλόχαρτα, από τις εισόδους των πολυκατοικιών μέχρι το δρόμο , μέχρι που μετακόμισα λόγω δουλειάς. Ας μην μιλήσουμε καν για τα "ογκώδη" που γεμίζουν κάθε γωνιά σε κάθε τετράγωνο.

Ο μύθος της όμορφης Θεσσαλονίκης στηρίζεται κυρίως στο ότι το 1/10 του πληθυσμού της είναι φοιτητές. Ποσοστό που δεν συναντάται σε καμιά άλλη πόλη της Ελλάδας. Και οι περισσότεροι άνθρωποι περνάνε όμορφα στα φοιτητικά τους χρόνια, οπότε... νομίζουν ότι πέρασαν όμορφα λόγω ωραίας πόλης, και όχι λόγω ξενοιασιάς, αισιοδοξίας για το μέλλον, πρώτης φοράς ανεξαρτησίας, πρώτων ερώτων κλπ κλπ κλπ.

Έχει ένα πλεονέκτημα ομολογουμένως. Οι αποστάσεις είναι μικρές για να μετακινηθείς commute στις δουλειές που δεν υπάρχουν. Αν έχεις ΙΧ αμάξι. Και πάρκινγκ. Ή σου μένουν 60 ευρώ από τους 400ευρους μισθούς για να νοικιάζεις παρκινγκ. Αλλιώς ακόμα και αυτό, χάρη στο χάλι του ΟΑΣΘ και την απουσία δημοσίων υποδομών μεταφοράς, χάνεται.

Τα δε κτίρια είναι κατά μέσο όρο 10 χρόνια παλιότερα ακόμα κι από της Αθήνας, πράγμα που σημαίνει ελεεινές πολυκατοικίες-μεγαθήρια, παμπάλαιες, σάπιες, με χίλια δυο προβλήματα που κανένας δεν λύνει επειδή έχουν 30 διαμερίσματα η καθεμία κι ένα χάος να συνεννοηθούν.

Η Θεσσαλονίκη έχει προοπτικές να είναι μια όμορφη πόλη. Αλλά ως έχει τώρα, είναι χειρότερη κι από την Αθήνα. Και το μόνο που μας δυσκολεύει να το καταλάβουμε και να το διορθώσουμε, είναι εκείνη η ανάμνηση από το πρώτο φιλί δώσαμε πρωτοετείς (λες και μας το δωσε η πόλη κι όχι εκείνο το κορίτσι που φορούσε όλο μωβ), ο τοπικισμός και η νοοτροπία πολιορκίας (είναι γνωστό, όλοι μας ζηλεύουν και όλοι μας κυνηγάνε), και ότι αν πεις ένα ψέμα αρκετές φορές στο τέλος το πιστεύεις και ο ίδιος. Αν ποτέ δούμε κατάματα την αλήθεια, ότι είναι μια κακάσχημη πόλη, με τριτοκοσμικές υπηρεσίες και διοίκηση, με πληθυσμό μεγαλούπολης σε δομές επαρχιακής πόλης, ίσως την κάνουμε αλήθεια όμορφη αντί απλά να κοροϊδευόμαστε.

ΥΓ: Ένα μόνο θετικό μπορώ να βρω : ότι η αυτόνομη θέρμανση είναι κανόνας παρά εξαίρεση, αντίθετα με την Αθήνα με την προβληματικότατη κεντρική θέρμανση στις περισσότερες πολυκατοικίες.

Επεξ/σία από taris
  • Like 11
  • Thanks 4
Δημοσ.

λιγο εξτριμ:

Δεν ειναι καλυτερη αλλα με εξέπληξε θετικα: Μυρινα Λημνος.

Δε μιλαω για καλοκαιρι αλλα και το χειμωνα αν και εχει 2-3 μαγαζια για εξω εχει δραστηριοτητες, σχετικα καινουργιες υποδομες (π.χ αεροδρομιο σχετικα καλους δρομους) και ευγενικους ανθρωπους με το κυριοτερο χωρις αγχος (λογω επαρχιας)

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: νιωθω οτι ημουν σε φυλακη, δεν υπηρχε ψυχη το χειμωνα και δε μου αρεσε το φυσικο τοπιο οπως και οι ελαχιστες επιλογες για οτιδηποτε (οποιος δεν εχει ιχ εκει απορω πως τη παλευει το χειμωνα!)

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, taris είπε

Άμα δεν σας πειράζουν μικρές αυτοσχέδιες χωματερές δίπλα σε κάθε κάδο σκουπιδιών, να όζουν 5-6 μέρες κάθε μήνα, καλή είναι η Θεσσαλονίκη.

Σαλονικιός είμαι και νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό να ζουμε μέσα στα σκουπίδια μας επί μέρες κάθε 1-2 μήνες και να κάνουμε πηδηματάκια πάνω από σακούλες χρησιμοποιημένα κωλόχαρτα, από τις εισόδους των πολυκατοικιών μέχρι το δρόμο , μέχρι που μετακόμισα λόγω δουλειάς. Ας μην μιλήσουμε καν για τα "ογκώδη" που γεμίζουν κάθε γωνιά σε κάθε τετράγωνο.

Ο μύθος της όμορφης Θεσσαλονίκης στηρίζεται κυρίως στο ότι το 1/10 του πληθυσμού της είναι φοιτητές. Ποσοστό που δεν συναντάται σε καμιά άλλη πόλη της Ελλάδας. Και οι περισσότεροι άνθρωποι περνάνε όμορφα στα φοιτητικά τους χρόνια, οπότε... νομίζουν ότι πέρασαν όμορφα λόγω ωραίας πόλης, και όχι λόγω ξενοιασιάς, αισιοδοξίας για το μέλλον, πρώτης φοράς ανεξαρτησίας, πρώτων ερώτων κλπ κλπ κλπ.

Έχει ένα πλεονέκτημα ομολογουμένως. Οι αποστάσεις είναι μικρές για να μετακινηθείς commute στις δουλειές που δεν υπάρχουν. Αν έχεις ΙΧ αμάξι. Και πάρκινγκ. Ή σου μένουν 60 ευρώ από τους 400ευρους μισθούς για να νοικιάζεις παρκινγκ. Αλλιώς ακόμα και αυτό, χάρη στο χάλι του ΟΑΣΘ και την απουσία δημοσίων υποδομών μεταφοράς, χάνεται.

Τα δε κτίρια είναι κατά μέσο όρο 10 χρόνια παλιότερα ακόμα κι από της Αθήνας, πράγμα που σημαίνει ελεεινές πολυκατοικίες-μεγαθήρια, παμπάλαιες, σάπιες, με χίλια δυο προβλήματα που κανένας δεν λύνει επειδή έχουν 30 διαμερίσματα η καθεμία κι ένα χάος να συνεννοηθούν.

Η Θεσσαλονίκη έχει προοπτικές να είναι μια όμορφη πόλη. Αλλά ως έχει τώρα, είναι χειρότερη κι από την Αθήνα. Και το μόνο που μας δυσκολεύει να το καταλάβουμε και να το διορθώσουμε, είναι εκείνη η ανάμνηση από το πρώτο φιλί δώσαμε πρωτοετείς (λες και μας το δωσε η πόλη κι όχι εκείνο το κορίτσι που φορούσε όλο μωβ), ο τοπικισμός και η νοοτροπία πολιορκίας (είναι γνωστό, όλοι μας ζηλεύουν και όλοι μας κυνηγάνε), και ότι αν πεις ένα ψέμα αρκετές φορές στο τέλος το πιστεύεις και ο ίδιος. Αν ποτέ δούμε κατάματα την αλήθεια, ότι είναι μια κακάσχημη πόλη, με τριτοκοσμικές υπηρεσίες και διοίκηση, με πληθυσμό μεγαλούπολης σε δομές επαρχιακής πόλης, ίσως την κάνουμε αλήθεια όμορφη αντί απλά να κοροϊδευόμαστε.

ΥΓ: Ένα μόνο θετικό μπορώ να βρω : ότι η αυτόνομη θέρμανση είναι κανόνας παρά εξαίρεση, αντίθετα με την Αθήνα με την προβληματικότατη κεντρική θέρμανση στις περισσότερες πολυκατοικίες.

Η Σαλονίκη όντως είναι καλό μέρος εάν είσαι 18-20 φοιτητής και το μόνο που σε νοιάζει είναι να περνάς καλά με συνομηλίκους φοιτητές.

Πέραν αυτής της κατηγορίας είναι πολύ δύσκολα (και βρωμερά πολλές φορές) τα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μένω Αθήνα την οποία και θεωρώ βασικά χάλια, αν και ορισμένα προάστιά της είναι πολύ όμορφα. Αλλά ο δήμος Αθηναίων είναι τραγικός. Για μένα θέματα τοπικισμού δεν υπάρχουν μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης μια που κατάγομαι από Χανιά και δεν θεωρώ πατρίδα μου ούτε την Αθήνα ούτε την Θεσσαλονίκη. Μόνο περιστασιακά είχα περάσει από Θεσσαλονίκη μέχρι πριν λίγο καιρό. Αλλά έτυχε και βρέθηκα και κυκλοφόρησα πρόπερσι μερικές μέρες στην Θεσσαλονίκη. Πίστευα κι εγώ με βάση τον "μύθο" που είχε δημιουργηθεί, ότι θα ήταν πολύ ωραία πόλη. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, από τις λίγες μέρες που έμεινα έφτασα να θεωρώ την Θεσσαλονίκη ίσως την χειρότερη πόλη της Ελλάδας άνω των 50000 από αυτές που έχω επισκεφτεί. Δηλαδή τόσο χάλια ούτε μπορούσα να την φανταστώ. Δεν αμφιβάλλω ότι θα έχει και όμορφες γωνιές όπως άλλωστε έχουν σχεδόν όλες οι πόλεις, αλλά τέτοιο χάσμα μεταξύ προσδοκιών και εντυπώσεων δεν μου έχει ξανασυμβεί.

Επεξ/σία από mic2mic
Δημοσ.

'Εχει πάρα πολλά προβλήματα η Θεσσαλονίκη, εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ ζω.

Όπως έχει ειπωθεί άπειρες φορές, στα πάντα μπορεί να διαφωνούν όλοι, αν θες να δεις το 100% των Θεσσαλονικιών να συμφωνεί για κάτι, μίλα για τον ΟΑΣΘ.

Δεν υπάρχει αυτό το χάλι πουθενά, από την μια μονοπώλιο χωρίς καμιά εναλλακτική στις μετακινήσεις πέρα από το...πόδι, και από την άλλη αθλιότατες "υπηρεσίες".

Πάρκινγκ, άλλο τεράστιο πρόβλημα. Δεν υπάρχει πουθενά ούτε για πλάκα, σπίτι σου ψάχνεις να παρκάρεις και κάνεις 45 λεπτά. Για κέντρο δεν το συζητάμε, απλά απαγορευτικό να πάρεις αυτοκίνητο.

Και τέλος, τα σκουπίδια. Βουνά σκουπίδια παντού και μπάζα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο πρόβλημα να λυθεί αυτό το τελευταίο και κανένας δήμαρχος τόσα χρόνια δεν κατάφερε ούτε για αστείο να το λύσει. Βουνά παντού και πάντα. Κάδοι τίγκα συνέχεια.

Μια παραλία έχει η Θεσσαλονίκη που και πάλι κάποια ΖΩΑ κάνουν το παν για να την καταστρέψουν με γκραφίτι και random ξυλώματα/καταστροφές και την αύρα της φοιτητούπολης και τα νέα παιδιά, κατά τ' άλλα μαύρο χάλι.

Ανεργία, εκμετάλλευση, εξευτελιστικοί μισθοί ΑΝ καταφέρεις να βρεις δουλειά, βρώμα και νεύρα από τα πήγαινε έλα ακόμα και για τις πιο απλές διαδρομές.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερες: Πάτρα, Ιωάννινα, Μονεμβασιά

Χειρότερες: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πύργος

Κάπου στη μέση: Αγρίνιο

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.

Ζωή σαν τη Λάρισα πάντως δεν θα βρείτε πουθενά (τεράστια φοιτητούπολη)

Επίσης milfaρες σαν τη Λάρισα δεν θα βρείτε αλλού (ω  ναι , δεν είναι μύθος)

Και επίσης σε μία ώρα εισαι σε (πάρτε ανάσα) Βόλο,Καρδίτσα,Τρίκαλα,Κατερίνη , πολλές τρομερές παραλίες αλλά και φοβερά βουνά.

Οκ, δεν είναι σαν ρυμοτομία όμορφη , αλλά έχει τα πάντα , είναι πολύ πιο χαλαρή από Αθήνα - Θεσσαλονίκη , καλές τιμές σε ενοίκια , παντού φυσικό αέριο και φυσικά...Cayenne 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Skandalf είπε

Ζωή σαν τη Λάρισα πάντως δεν θα βρείτε πουθενά (τεράστια φοιτητούπολη)

Επίσης milfaρες σαν τη Λάρισα δεν θα βρείτε αλλού (ω  ναι , δεν είναι μύθος)

Και επίσης σε μία ώρα εισαι σε (πάρτε ανάσα) Βόλο,Καρδίτσα,Τρίκαλα,Κατερίνη , πολλές τρομερές παραλίες αλλά και φοβερά βουνά.

Οκ, δεν είναι σαν ρυμοτομία όμορφη , αλλά έχει τα πάντα , είναι πολύ πιο χαλαρή από Αθήνα - Θεσσαλονίκη , καλές τιμές σε ενοίκια , παντού φυσικό αέριο και φυσικά...Cayenne 

Tα πάντα έχει και το Ηράκλειο και σε καλύτερη ποιότητα.Τοπ κρητική κουζίνα με ντόπια υλικά. Φοιτηταριό άπλετο με πάρα πολλά τμήματα σε δύο πολύ μεγάλα πανεπιστήμια (Μεσογειακό και Κρήτης) 
Επίσης στη μια ώρα έχει σχεδόν όλη την Κρήτη που έχει τις τοπ παραλίες της χώρας και τον Ψηλορείτη με απίστευτα μέρη. Ρυμοτομία όντως χάλια αλλά έχει τα πάντα..θάλασσα με λιμάνι τεράστιο και το 2ο αεροδρόμιο της χώρας σε κίνηση. Η Λάρισα δεν έχει ούτε θάλασσα ούτε αεροδρόμιο που είναι κάτι πολύ βασικό για μένα σε μια πόλη.  
Καλές τιμές ενοίκια και δεν χρειάζεσαι καν αέριο για θέρμανση γιατί έχει 10 μηνες το χρόνο θερμοκρασία πάνω από 15 βαθμούς και τους δυο μήνες με το ζόρι να πέσει στους 10 και την βγάζει χαλαρά κάποιος με κάνα αιρκοντίσιον. 

Βιοτικό επίπεδο σαν το Ηράκλειο για μόνιμη διαμονή σε όλες τις ηλικίες πιστεύω δεν έχει καμία άλλη πόλη της χώρας.
Χώρια όλα αυτά...μόνο για τον καιρό που έχεις 6 μήνες πραγματικό καλοκαίρι τελειώνει η συζήτηση πιστεύω. :)

Επεξ/σία από Backpacker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάει σε πολλές πόλεις, θα έλεγα πως μου άρεσε η κεντρική Ελλάδα έως την Ηπειρωτική (μεσσολόγγι/ιώανιννα), επίσης μου άρεσαν και οι  πρέσπες. Είχαν μία κάπως σκοτεινή/gothic/medieval ατμόσφαιρά με πολλά βουνά, τεράστιες εκτάσεις κάπως τρομακτικές και δυνατό αέρα, φυσικά και καλό φαγητό. Έχω περάσει και από νήσια/χαλκιδική αλλά δε τρελάθηκα, ήταν πολύ φωτείνα και προβλέψιμα, αν και οι σπέτσες ήταν κάπως όμορφες, δε ξέρω αν μπορείς ακόμη να μετακινήσε σε άμαξα εκεί, είχε τρελό γέλιο. Το μόνο που μου άρεσε στα νησιά ήταν οι παραλίες της σάμου και ότι έχεις ωραίο θέαμα τη τουρκία εκεί. Στην Αθήνα λατρεύω το κέντρο και τον λυκαβηττό όπως και τις γύρω περιοχές. Η Αθήνα έχει κάποια υπέροχα θεάματα, ποιος δε θα ήθελε να ζει σε σπίτι όπου βλέπει από το μπαλκόνι την ακρόπολη? Αυτό που δεν μου αρέσει στην αθήνα είναι οι παραλιακές περιοχές, κάποιοι τις βρίσκουν όμορφες, εμένα μου φαίνοντε πολύ προβλέψιμες, το μόνο ωραίο εκεί είναι ο αέρας που έρχεται από τη θάλασσα. 

Η μόνη πόλη με παραλία που μου άρεσε ήταν η Πάτρα, δε ξέρω γιατί, έχει κάτι το πολύ όμορφο αυτή η Πόλη.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Backpacker είπε

Βιοτικό επίπεδο σαν το Ηράκλειο για μόνιμη διαμονή σε όλες τις ηλικίες πιστεύω δεν έχει καμία άλλη πόλη της χώρας.

Θεωρώ πως έχει πολύ κακό βιωτικό επίπεδο αλλά ο καθένας με τα γούστα του.

• Thanks 1
Δημοσ.

Συν τοις άλλοις το Ηράκλειο δεν είναι ωραία πόλη. Δηλαδή πας Ρέθυμνο, Χανιά και είναι άλλος κόσμος.

Άσε που η Κρήτη είναι νησί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και το ότι το μισό χρόνο είναι καλοκαίρι για μένα δεν είναι πλεονέκτημα, πέρα απ' την εξοικονόμηση πετρελαίου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, l337 είπε

Θεωρώ πως έχει πολύ κακό βιωτικό επίπεδο αλλά ο καθένας με τα γούστα του.

Τι εννοείς κακό βιοτικό επιπεδο? Απο ποια αποψη? Ασφάλειας? Μια χαρά σε γενικές γραμμές για το μέγεθος της πόλης. Ανεργίας?Απ'τις χαμηλότερες. Περίθαλψης? Δύο νοσοκομεία το ένα πανεπιστημιακό.  Πρασίνου?Όντως δεν έχει. Επιλογών?Έχει τα πάντα. Αποστάσεων? Όλα σε απόσταση 20-25 λεπτών. Οικονομίας? Καλοπληρωμένες δουλειές λόγω τουρισμού κυκλοφορεί τρελό χρήμα. 
Γιατί σε όλα αυτά εκτός του πρασίνου που όντως δεν υπάρχει καθόλου είναι απ'τα πολυ υψηλά στη χώρα. Αντί για πράσινο έχει ένα τεράστιο παραλιακό μέτωπο. 

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Συν τοις άλλοις το Ηράκλειο δεν είναι ωραία πόλη. Δηλαδή πας Ρέθυμνο, Χανιά και είναι άλλος κόσμος.

Άσε που η Κρήτη είναι νησί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και το ότι το μισό χρόνο είναι καλοκαίρι για μένα δεν είναι πλεονέκτημα, πέρα απ' την εξοικονόμηση πετρελαίου.

Και η Κύπρος νησί ειναι. Δεν μιλάμε για κάνα νησάκι όμως...χώρα ολόκληρη ειναι στην πράξη η Κρήτη και το Ηράκλειο η 4η πόλη της χώρας σε πληθυσμό.
Δεν είπα για όμορφη. Είπα για καλή. Όμορφη δεν ειναι σχεδόν καμιά πόλη της χώρας αν με ρωτάς. Ειδικά πόλεις άνω των 40-50 χιλ κόσμου. Γιατί μια πόλη σαν το Ναύπλιο είναι πανέμορφη όντως αλλά μιλάμε για κωμόπολη στην ουσία των 10χιλ με μηδαμινές επιλογές και άλλα δέκα αρνητικά.  Δεν θα με περιθάλψει η ομορφιά της πχ σε μια ανάγκη. 
Γιατί ειναι ομορφη η Λαρισα ή τα Γιαννενα πχ? Τα Γιαννενα ειναι ωραια μονο στη Λιμνη γυρω και έχουν 250 μέρες τον χρόνο βροχή λες και είμαι στο Λονδίνο. Στα άλλα όλες ιδιες ειναι πανω κατω. Αμετρητες ασχημες πολυκατοικίες και έλλειψη πρασίνου. Τα Τρίκαλα μόνο ειναι καλά σε αυτό τον τομέα αλλά τους λείπουν άλλα πράγματα. Το να υπάρχει καλός καιρός είναι βασικός ψυχολογικός παράγοντας για την συντριπτική πλειοψηφία πάντως. Ειδικά όταν αυτος ο καιρος συνδιάζεται με τέτοια ποιότητα παραλιών σε κοντινά μέρη. 
Τέλος η τεράστια διασύνδεση με δεκάδες πόλεις με αεροδρόμιο 15 λεπτά απ'το κέντρο της πόλης ειναι τεράστιο ατού για μια πόλη. 

ΥΓ Για πήγαινε Χανιά τον χειμώνα και αν δεν αρχίσεις τα ναρκωτικά σφύρα μου. Το Ρέθυμνο είναι μονο για φοιτητική ζωή...και πάλι πανάκριβο στο θέμα σπίτι λόγ όπως και τα Χανιά λόγω ελάχιστων σπιτιών και airbnb...μιλάμε για παρανοϊκές τιμές και σε διώχνουν τον Ιούνιο. 

Επεξ/σία από Backpacker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Backpacker είπε

Επίσης στη μια ώρα έχει σχεδόν όλη την Κρήτη που έχει τις τοπ παραλίες της χώρας

Εισαι σιγουρος γιαυτο;;;; τοπ παραλιες σε μια ωρα;Το θεωρεις συν να κανεις μια ωρα σε νησι για ανεκτη παραλια;Ασε που το ηρακλειο ειναι μια μικρη αθηνα...μαυρα χαλια ειναι σε σχεση με την υπολοιπη κρητη.Οι πιο χαλια παραλιες ειναι ακριβως εκει που λες.Εκτος κ αν δεν εχεις παει αλλου στην κρητη...

Επεξ/σία από chsam
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...