Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι ρε το σωστό ειναι να του βγάλεις τα δόντια και να νυχιά ένα ένα

τι λες τώρα ..

βασικα τα πραγματα ειναι απλα του κανεις τρελα βασανηστηρια απο καψιμο τσιγαρου μεχρι καυτες βελονες στους ορχεις και μετα του κοβεις την γλωσσα να μην μπορει να πει οτι εσυ το εκανες και του κοβεις τα χερια για να μην μπορει να το γραψει χαχαχαχα 

Δημοσ.

Υποθέτω οτι ξέρεις εγγλέζικα. Διάβασε 'δώ λοιπόν και ξεστραβώσου αντί να με τρολάρεις.

http://www.cps.gov.uk/legal/s_to_u/sentencing_manual/common_assult/

Δεν χρειάζεται ρε φίλε να με ξεστραβώσεις εσύ (αλήθεια ζεις UK; )

το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι μηνύσεις γίνονται ψιλοαβερτα και ότι όσο κι αν στραβοκοίταξα πούστη, ποτέ μου δεν πήρα μήνυση. Μέχρι και βρίσιμο μπροστά σε κάμερες έχω ρίξει σε άλλον.

Ξέρεις πόσες μηνύσεις έχω πάρει; μέχρι τώρα 0.

Ξέρεις πόσους πεζούς έχω δει να περνάνε με κόκκινο; αρκετούς (me included). Μήπως να παραθέσω την διάταξη της διάταξης της τρίτης μικροπαραγράφου του αγγλικού ΚΟΚ για το τι ποινές υπάρχουν στους πεζούς;

Αν θέλεις να κάνεις τον μάγκα, κατά προτίμηση όχι σε μένα. Μπορείς να πας στο δίπλα θέμα με τα τηλέφωνα να βάλεις εκεί νομοθεσίες, διατάξεις κι ένα σωρό άλλα διαδικαστικά μήπως μειωθούν τα tele-scams.

Δημοσ.

Οπότε... δεν τρόλαρες;

τρόλαρα όσο τρολάρουν και στο δίπλα ;)

Δημοσ.

Ρε Aρίστο, βαλε τουλάχιστον κανενα τονο σ αυτά που γράφεις.

Στο θέμα, νομίζω το καλύτερο είναι να βγαλεις καμια καραμπίνα, για εκφοβισμο, να κλ$#ει μεντες

μήπως  θέλεις αλλαγή  γυαλιών  μυωπίας ....γιά κοιταξέ το ...

μάλλον οταν λές τόνο εννοείς τό ψάρι τόνο ...

Δημοσ.

Ένας από τους νόμους στην Αμερική,τον οποίο ζηλεύω. Αν γίνει παραβίαση του οικογενειακου ασύλου, μπορείς να κάνεις τον άλλον ότι θες. Όχι όπως εδώ που πρέπει να σε έχει κάνει ο άλλος κάτι για να αμυνθείς, αν θα μπορείς κιόλας και να θεωρηθεί αυτοάμυνα.

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ένας από τους νόμους στην Αμερική,τον οποίο ζηλεύω. Αν γίνει παραβίαση του οικογενειακου ασύλου, μπορείς να κάνεις τον άλλον ότι θες. Όχι όπως εδώ που πρέπει να σε έχει κάνει ο άλλος κάτι για να αμυνθείς, αν θα μπορείς κιόλας και να θεωρηθεί αυτοάμυνα.

Βέβαια τι γίνεται με τα λάθη, όταν είσαι τόσο trigger happy όσο οι Αμερικάνοι? Δεν εννοώ να έχει μπει μέσα στο σπίτι αλλά να περνάει κάνας μεθυσμένος ή κάνα παιδί μέσα από το οικόπεδο βραδιάτικα, το οποίο είναι καλοκαιρινό όπως στην Αμερική και να του την ανάβεις. Κι αυτό περουσία/ιδιοκτησία είναι...

• Like 1
Δημοσ.

Μπααα, εκεί να δεις κατάχρηση που γίνεται, ο φταίχτης να βγαίνει κι' απο πάνω. Αμα βρω εκείνη την λίστα θα φρίξεις.

Δημοσ.

Thug life. Well played, sir. No need for animosity tho'.

Τελικά δεν απάντησες. Έχεις ζήσει UK;

Δημοσ.

Μπααα, εκεί να δεις κατάχρηση που γίνεται, ο φταίχτης να βγαίνει κι' απο πάνω. Αμα βρω εκείνη την λίστα θα φρίξεις.

Σίγουρα γίνεται κατάχρηση αυτού, δεν αντιλέγω...δολοφονίες κτλ. Απλώς εκεί έχεις και κάποια δικαιώματα, ενώ εδώ για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχεις τίποτα. Αντένα αποδείξεις ότι σε χτύπησε ο άλλος πρώτα και έπραξες ανάλογα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αντένα αποδείξεις ότι σε χτύπησε ο άλλος πρώτα και έπραξες ανάλογα.

Επίσης άντε να αποδειχτεί ότι ήταν πράγματι διαρήκτης και δεν τον κάλεσες στο σπίτι με την πρόφαση να τον κατηγορήσεις για διάρηξη αφού τον σκότωσεις επειδή είχες κάτι μαζί του... :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...