Zus Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πήραν τον πατέρα του κολλητού μου (75 χρονών) και παρίσταναν ο ένας τον κολλητό μου κλαίγοντας, ότι δήθεν σκότωσε έναν Αλβανό με το αυτοκίνητο και ο δεύτερος τον μπάτσο που έλεγε ότι έχουν μαζευτεί 30 Αλβανοί έξω από το τμήμα και θέλουν να τον λιντσάρουν. Ο άνθρωπος από την ταραχή του και τον πανικό του, έκλεισε το τηλέφωνο και ξεκίνησε 12 το βράδυ να κατέβει από Θεσσαλία, Αθήνα για να σώσει το γιό του. Ευτυχώς στο επόμενο μισάωρο είχε αποκαλυφθεί η απάτη και πήγε καρφί ασφάλεια για καταγγελία. Του είπαν ότι είχαν εκείνη τη μέρα άλλες 30 περιπτώσεις και ο αριθμός που έχει εντοπιστεί είναι από Βουλγαρία, κοινώς δεν γινόταν τίποτα. Απλά σε τέτοιες ηλικίες μπορεί να μείνει ο άνθρωπος στον τόπο με τέτοια νέα. Σε κάτι τέτοια τσογλάνια αξίζει αποτυμπανισμός 4
SOADNICK Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Η αλλη απατεωνια που παιζει ειναι να ερχεται ενας τυπος με κηδειοχαρτο και να λεει πεθανε ο αδερφος μου δεν εχω λεφτα για την κηδεια αν μπορεις δωσε ενα 20αρι 1
Pseudonumo Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 <p>Η αλλη απατεωνια που παιζει ειναι να ερχεται ενας τυπος με κηδειοχαρτο και να λεει πεθανε ο αδερφος μου δεν εχω λεφτα για την κηδεια αν μπορεις δωσε ενα 20αρι</p> καλά αυτό δεν θεωρείται καν απατεωνιά σήμερα, είναι μορφή επαιτείας. Όπως κάτι τύπισσες που ντύνονται καλόγριες κτλ 2
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εμένα είχε χτυπήσει την πόρτα ένας ξανθούλης, ντυμένος με καλογερικά ράσα (τα ξένα που 'ναι σαν τσουβάλια, όχι τα δικά μας) και ζώνη σχοινί, ξυπόλητος, τελείως κομπάρσος game of thrones, μιλούσε μόνο αγγλικά και ζητούσε αν έχει περισσέψει κάνα φαΐ να του δώσω. Είχα μόλις χωρίσει και το ψυγείο ήταν τίγκα στα φρούτα, του γέμισα δύο σακούλες και μετά τον είδα να τρώει κάτι ακτινίδια σε ένα παρκάκι παραπέρα. Δεν ξέρω αν είναι οντόπικ και ήταν κάποιου είδους απάτη, αλλά δε ζήτησε λεφτά και γενικά το να κυκλοφορείς ξυπόλητος ντυμένος με τσουβάλι δε νομίζω ότι είναι ψηλά στη λίστα των πραγμάτων που κάνει κάποιος για να μην τραβάει την προσοχή. Επίσης σιχαίνομαι τα φρούτα. Αλλά αν τον έχει δει και κάνας άλλος, θα ήθελα να ξέρω ότι ζει, παραήταν σουρεάλ για να αδιαφορώ. 11
Ntinaras Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 μηπως ηταν βιγκαν? πληροι ολες τις προδιαγραφες 4
Mau-Maus Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Λουσι αφού έτρωγε τα ακτινίδια παίζει να ειχε να φαει καμιά βδομάδα φίλε δεν ηταν απατεώνας ! εμένα μια φορα βγαίνοντας από εναν φούρνο με πλησίασε με τρόπο μια καθώς πρέπει κυρία ,καλοντυμένη γύρω στα 55 , και μου λέει δακρυσμένη σε παρακαλώ πολυ ντρέπομαι πολύ γι αυτό που κάνω, δεν θέλω λεφτά θέλω μόνο μια φρατζόλα ψωμί να πάω στο σπίτι στα παιδιά μου που δεν έχουν τίποτα να φάνε , της είπα περιμένετε λίγο εδώ κυρία μου μπήκα μέσα στο φούρνο και ψώνισα ένα 15αρη ευρώ σε ψωμιά γάλατα τυρόπιτες κτλ τις τα έδωσα και έφυγα σφαίρα γιατί άρχισε να κλαίει! ένιωσα πως δεν το κάνει επάγγελμα άλλα πως είχε πραγματική ανάγκη , αν με κορόιδεψε στα παπαρια μου μπράβο της για το πόσο καλή ηθοποιός ήταν .. 19
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 σε εμας εδω στην επαρχεια δεν εχει τετοια γμτ,ας ερθει ενας κ σε μενα εγω το μονο που εχω ζησει ειναι οταν μπηκανε να κλεψουν ,στο σπιτι εγω εχω ολα τα φωτα κλειστα κ τα ρολα κατω,προφανως αυτοι το βλεπανε για μερες κ πιστεψανε οτι δεν ζει κανεις μεσα,το καλυτερο ομως ηταν οτι μπηκανε με μια ανεση ,μια σιγουρια φοβερη,εγω ημουν στο δωματιο πεταμενος στο κρεβατι κ ειχα το pc αναμενο μονο,τεσπα ακουω πορτα βηματα αναψανε τα φωτα στα αλλα δωματια ,χωρις να βιαζονται κ ανοιγουν κ σε μενα κ βλεπουν φως απο την οθονη κ κολαει αυτος τον κοιταω με κοιταει ,του λεω ποιος εισαι εσυ κ κα αρχισανε κ τρεχανε ,το καλο ηταν οτι κλεισανε κ την πορτα Τυχερός είσαι που είχαν τέτοια αντίδραση! Λουσι αφού έτρωγε τα ακτινίδια παίζει να ειχε να φαει καμιά βδομάδα φίλε δεν ηταν απατεώνας ! εμένα μια φορα βγαίνοντας από εναν φούρνο με πλησίασε με τρόπο μια καθώς πρέπει κυρία ,καλοντυμένη γύρω στα 55 , και μου λέει δακρυσμένη σε παρακαλώ πολυ ντρέπομαι πολύ γι αυτό που κάνω, δεν θέλω λεφτά θέλω μόνο μια φρατζόλα ψωμί να πάω στο σπίτι στα παιδιά μου που δεν έχουν τίποτα να φάνε , της είπα περιμένετε λίγο εδώ κυρία μου μπήκα μέσα στο φούρνο και ψώνισα ένα 15αρη ευρώ σε ψωμιά γάλατα τυρόπιτες κτλ τις τα έδωσα και έφυγα σφαίρα γιατί άρχισε να κλαίει! ένιωσα πως δεν το κάνει επάγγελμα άλλα πως είχε πραγματική ανάγκη , αν με κορόιδεψε στα παπαρια μου μπράβο της για το πόσο καλή ηθοποιός ήταν .. Γιατί το λες; Από τα συμπαθητικά φρούτα τα ακτινίδια! Για το άλλο που λες μου έχει τύχει κι εμένα να λένε στο δρόμο πεινάω πεινάω, να τους πας κάτι να φάνε (μια τυρόπιτα πχ) και να στραβώνουν που δεν τους έδωσες λεφτά...
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Και εμένα - συγκεκριμένα στην γιαγιά μου- συνέβει αυτό που ανέφεραν μερικα παιδια πιο πάνω. Την πλησιάζουν μια μέρα και την φωνάζουν με το όνομα της και της λένε ότι ο γιος της (ήξεραν και όνομα) χρειάζεται 200€ για να πληρώσει την εφορία. Πάλι καλά δεν τα έδωσε αλλά είναι οργανωμένοι πια δεν πάνε τυχαία.
tsifotis Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Σε οικογενειακο φιλο εγινε η ιδια απατη , σαββατο 03.00 τηλεφωνημα σε συνταξιουχους οτι και καλα τρακαρε ο γιος και σκοτωσε αλλοδαπο και καμια τριανταρια θελουν να τον λυντσαρουν, κι οτι πρέπει να φερουν λεφτα να τον αφησουν ελευθερο... Ξεκινησανε και στον δρομο λεει ας παρουμε τον γιο να δουμε πως ειναι και τους εξηγησε απορημενος οτι τον ξυπνησαν βραδιάτικα, ολα καλα...
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Και εμένα - συγκεκριμένα στην γιαγιά μου- συνέβει αυτό που ανέφεραν μερικα παιδια πιο πάνω. Την πλησιάζουν μια μέρα και την φωνάζουν με το όνομα της και της λένε ότι ο γιος της (ήξεραν και όνομα) χρειάζεται 200€ για να πληρώσει την εφορία. Πάλι καλά δεν τα έδωσε αλλά είναι οργανωμένοι πια δεν πάνε τυχαία. Και όνομα μητέρας και όνομα του γιού, από κάπου το βρήκαν φίλε, έγγραφα γνωστούς σας ή κάτι άλλο.
L0k0p0k013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τώρα που είδα το ποστ του luci θυμήθηκα έναν τύπο ο όποιος χτύπησε πάλι την πόρτα οτι έχετε ευχαρίστηση κτλπ εγώ απαθής ο αδερφός μου του έβαλε κάτι φρούτα σε μια σακούλα και κάτι μακαρόνια τα κοιτάει καλά καλά και λέει α δεν τρώω φρούτα. Και έφυγε στην ψύχρα και να πεις οτι δεν μπορούσε να δουλέψει κιόλας ο κοπρίτης. 2
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 τα κοιτάει καλά καλά και λέει α δεν τρώω φρούτα Αυτό δεν το 'χω καταλάβει ε, ούτε αυτό που αν τους δώσεις τυρόπιτα στραβώνουν. Καμία αίσθηση μάρκετινγκ, πάρτην και δώστη αλλού, πέτα τη όταν δε βλέπω, ΦΑΤΗ στην τελική, εδώ εγώ που δεν είμαι ζητιάνος, άμα μου δώσουν τσάμπα φαΐ, πεινάω δεν πεινάω θα το τσακίσω. Αλλά αυτά τα καταριλίκια όταν δίνεις φαΐ αντί για λεφτά, πραγματικά, πολύ κακό μοντέλο επιχειρηματικά, ειδικά κάτι εποχές που ξημεροβραδιαζόμουν στα ίδια μέρη και ξέραμε και τι rotation είχαν τα πρεζάκια, ε δε σε παίρνει να είσαι και ζητιάνος και μαλάκας, θα κυνηγάς περιστέρια για να ζήσεις μετά από λίγο. Μεγάλη εξαίρεση οι χοντρές γριές γύφτισσες που ό,τι κι αν θέλουν (μοίρα, ζητιανιά, ΝΟΚΙΑ απ' τα Λιόσια) ζητάνε ΠΑΝΤΑ τσιγάρο πρώτα, χωρίς τσιγάρο δεν γίνεται μπίζνα. 11
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 τις τα έδωσα και έφυγα σφαίρα γιατί άρχισε να κλαίει! ένιωσα πως δεν το κάνει επάγγελμα άλλα πως είχε πραγματική ανάγκη , αν με κορόιδεψε στα παπαρια μου μπράβο της για το πόσο καλή ηθοποιός ήταν .. Αυτή καλή ηθοποιός Εσύ καλός sprinter Πλάκα κάνω. Μπράβο anyway
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πιο αποτυχημενη απατη πεθαινεις...To αν ειναι αποτυχημενη δεν μπορει να το κρινει ενας που του εχουν πει ηδη οτι ειναι απατη και γινεται μ.Χ. προφητης, αλλα το ποσοι την πατησαν/πατανε. Και προφανως για να ακολουθουν αυτην την τακτικη κατα κορον, μαλλον το αναποδο απο αυτο που λες θα ισχυει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα