Quojaå Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλησπέρα... για κάποιους προσωπικούς λόγους, πρέπει να υποτίθεται πως καπνίζω για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα... ξέρω ακούγεται λίγο άκυρο αλλά πρέπει...! Προσωπικά δεν καπνίζω καθώς το απεχθάνομαι! Έχω φίλους καπνιστές, δεν θέλω όμως να τους ρωτήσω..Ποια μάρκα μου συστήνετε, να είναι όσο ποιο ελαφριά γίνεται!!!!! διότι μόνο στο στόμα μου θα τον βάζω τον καπνό...! Κατά προτίμηση να μην αφήνει έντονη μυρωδιά.,.. έψαξα και βρήκα πως τόσο ''ελαφριά'' λέγονται τα white???!!.. δεν εχω πρόβλημα να είναι στριφτά με λίγη προσπάθεια όλα γίνονται ή και εκείνα τα μακρόστενα τα ''γυναικεία''!χαχα νομίζω τέτοια είναι Davidoff, winston, silk cut??!.. την γνώμη η σας και να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ !!ΔΕΝ!! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
ravend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Στηριζω silk cut,ειναι σαν να αγοραζεις αερα κοπανιστο. Τα προσπαθησα μια περιοδο και καλα για να το ελλατωσω και κατεληξα να κανω δυο πακετα τη μερα με κομμενο φίλτρο μπας και με πιασουν.
V for Vagelis Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Προσπαθείς να χωρίσεις με πλάγιο τρόπο; Να σε χωρίσουν δηλαδή. :Ρ
Holism Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μην κρατάς τον καπνό στο στόμα εκτός κι αν θες να σε κλαίμε σε λίγο καιρό. 2
evabb Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 αν καταλαβα καλα πρεπει να υποδηθεις τον καπνιστη μπροστα σε καποιον; σε θεατρικο εργο παιζεις; παρε εκει ενα πακετο οτι να ναι και τελειωσε η υποθεση. 2
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Θεωρεί πως αν πάρει κάτι ελαφρύ δεν θα εθιστεί. Απλά κάνει λάθος. 3
DhZou Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Έχουν και γεύση μέντας να γουστάρεις. Αλλά όντως θα σε καταλάβουν από χιλιόμετρα ότι δεν το 'χεις.
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Έχουν και γεύση μέντας να γουστάρεις. Αλλά όντως θα σε καταλάβουν από χιλιόμετρα ότι δεν το 'χεις. Θα του σκίσουν τον λαιμό αυτά! Νομίζω οτι στριφτό είναι η καλύτερη λύση, καίγονται πιο αργά και πιο ομαλά, βάζεις και απαλό χαρτάκι. Συνήθως οι λευκές συσκευασίες έχουν πιο ελαφρά καπνά. Δεν τα προτιμώ κι΄ έτσι δεν μπορώ να βοηθήσω. Ποιός θα του στρίψει είναι ένα ζήτημα βέβαια και θα θέλουν προπόνηση για να φανεί πειστικός αν είναι για παράσταση αφού δεν τραβάνε το ίδιο εύκολα με τα έτοιμα.
kage Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 davidoff white οχι slim 0.1 ,1 ,1 camel ή lucky strike μπλε=μεντα (τα marlboro μεντα δεν νομιζω να ηρθαν ποτε ελλαδα) αλλιως κοιτα για ηλεκτρονικο τσιγαρο που μπορεις να μην βαζεις καθολου νικοτινη.πισσα δεν εχει
Glikos Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μην πάρεις στριφτό κατ εμε γιατί θα κάνεις μισή ώρα να το στρίψεις και στο τέλος θα βγει και χάλια. Μιας που δεν έχεις μάθει στο λέω. Ούτε slim, είναι ''γυναικεία''. Υποθέτω το θες για να σε δει κάποια γκόμενα, οπότε θες ένα κανονικό (ελαφρύ) τσιγάρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα