V for Vagelis Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 George starts smoking to try and get Susan to call off the wedding. παίζει κάτι ανάλογο τελικά; :Ρ
gokuthelegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εγώ δεν καπνίζω και δεν έχω να προτείνω κάτι, αλλά με έχει φάει η απορία για ποιο λόγο θέλεις να καπνίσεις. 3
Quojaå Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εγώ δεν καπνίζω και δεν έχω να προτείνω κάτι, αλλά με έχει φάει η απορία για ποιο λόγο θέλεις να καπνίσεις. Ρε παιδια τα χρειαζομαι γιατι θα κανουμε ενα καπως σαν παιχνιδι μυστηριου και ο ρολος μου το απαιτει θα ειναι κατι σαν θεατρικη παρασταση! Χαχα το ξερα πως καποιος θα με ρωτησει και επισης δεν ειμαι ουτε καπνιστης ουυε ψαχνω για γπομενααα εχω κοπελα...επισης δεν προκειται να εθιστω!
VasKag Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Και πρεπει σωνει και καλα να βγαινει καπνος? Αν απλως το εχεις και κανεις πως καπνιζεις? 1
evabb Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Χαχ καλά το είπα ότι θα είναι θεατρική παράσταση ή κάτι ανάλογο.
Quojaå Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Και πρεπει σωνει και καλα να βγαινει καπνος? Αν απλως το εχεις και κανεις πως καπνιζεις?[/quote Σωνει και καλαα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Στηριζω silk cut,ειναι σαν να αγοραζεις αερα κοπανιστο. Τα προσπαθησα μια περιοδο και καλα για να το ελλατωσω και κατεληξα να κανω δυο πακετα τη μερα με κομμενο φίλτρο μπας και με πιασουν. Ναι ακριβως! Αερα κοπανιστο θα προτιμουσα..Αυτα τα ζηταω: ενα πακετο silk cut white? Σωστα? Τελικα ομως πιο ηπια ειναι τα davidoff ή τα silk cut?
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Υπάρχουν μερικά δήθεν ηλεκτρονικά τσιγάρα που βάζεις νερό και εξατμίζετε. Ότι λόγο και να έχεις θα είναι μεγάλη μαλακία να καταστρέψεις την υγεία σου. Edit: Τώρα διάβασα τον λόγο... Ρε είσαι σοβαρός; Για ένα παιχνίδι θα κάνεις τέτοια μαλακία; Σοβαρέψου... Το πιο αστείο είναι ότι πιστεύεις ότι είναι στο χέρι σου να μην εθιστείς. 1
thant Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τελικα ομως πιο ηπια ειναι τα davidoff ή τα silk cut? Αφού δεν θα κατεβάζεις τον καπνό τι σε νοιάζει εσένα αν ειναι ελαφρύ ή βαρύ το τσιγάρο? Πάρε μια πίπα!!! 1
panther_512 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Η νικοτίνη είναι από τις πιό εθιστικές ουσίες που υπάρχουν. Υπάρχουν nicotine-free τσιγάρα για να κάνεις τη δουλειά σου, χωρίς να παίζεις με την τύχη σου. https://www.amazon.co.uk/PgO-Herbal-Cigarettes-Artemisia-additives/dp/B011WGSTB2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461872226&sr=8-1&keywords=herbal+cigarettes https://www.amazon.co.uk/HONEYROSE-CLOVE-HERBAL-CIGARETTES-20S/dp/B00BN8IJ9M/ref=pd_sim_121_6?ie=UTF8&dpID=51MWVEkHMmL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR107%2C160_&refRID=FQMTMAWD9Q49EXBTWJ26
Quojaå Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Παιδια τελικα πηρα τα silk cut white και βλεπουμε τωρα.... ευχαριστω πολυ παντως!
xpapias Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Λυπαμαι οταν διαπιστωνω την αφέλεια του κόσμου.
Tigran Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τόσα ηλεκτρονικά υπάρχουν με σχέδιο "τσιγάρο" και λαμπάκι και καπνό. Ας έπαιρνες από τα nicotin-free τουλάχιστον. Εμείς αμάν κάναμε να το κόψουμε κι εσύ το βάζεις στο στόμα σου για παιχνίδι;
anwnymh29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Παλι καλα που ο ρολος σου δεν ειναι κανενας μυστηριος ναρκομανης. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα