Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη βλακεια να ξεκινήσει το καπνισμα για κατι τετοιο.

Παλι καλα που ο ρολος σου δεν ειναι κανενας μυστηριος ναρκομανης.

Πιστεψε το ή οχι. Η νικοτινη εθιζει. Το lsd δεν προκαλει φυσικο/"σωματικό" εθισμό (ενδεχομένως μονο ψυχολογικό).

http://m.thegooddrugsguide.com/drugs_guide/drug/lsd/addiction

Και θα γουσταρε και τα "κυκλακια" του! :)

http://www.youtube.com/watch

Εντάξει για ενα παιχνιδι θα ξεκινήσει το καπνισμα. Μετα θα διαφοροποιηθει που λεει και ο αλλος στο βιντεο - θα γινει κυριλέ!

Οτι να ναι ρε γαμωτο - ουτε 5 χρονα να ήμασταν

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω θέμα. Κάνω τσιγάρο, που και που, μία δυο φορές τον μήνα και αν. Καμία φορά κρατάω τον καπνό στο στόμα μου, αλλά συνήθως τον κατεβάζω.

Γιατί είναι κακό να τον κρατάω στο στόμα;

Είμαι ο μόνος που το ελέγχω εδώ μέσα; Τι εθισμός κλπ λέτε; Όλα θέμα επιλογής είναι.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω θέμα. Κάνω τσιγάρο, που και που, μία δυο φορές τον μήνα και αν. Καμία φορά κρατάω τον καπνό στο στόμα μου, αλλά συνήθως τον κατεβάζω.

Γιατί είναι κακό να τον κρατάω στο στόμα;

Είμαι ο μόνος που το ελέγχω εδώ μέσα; Τι εθισμός κλπ λέτε; Όλα θέμα επιλογής είναι.

Ενα τσιγαρο μια δυο φορες τον μηνα και αν..δεν θεωρεισαι καπνιστης και αναρωτιεμαι σαν καπνιστρια παντα γιατι να το αναβεις και να κρατας τον καπνο στο στομα κιολας..γιατι μπαινεις σε αυτη την διαδικασια αφου δεν καπνιζεις?Κανε φουσκες με τα σαλια σου καλυτερα :P

Τελος εννοειται και το ελεγχεις αφου δεν εισαι καπνιστης.Δεν λεγεσαι καπνιστης.

• Like 1
Δημοσ.

Ή κανένας δολοφόνος! :P :D

Σε αυτή την περίπτωση θα ρώταγε, πως γίνεται να σκοτώσουμε κάποιον χωρίς όμως να πεθάνει;

Πέρα από την πλάκα, εγώ προτείνω να πάρεις ένα τσιγάρο και να το κρατάς στο χέρι σου ή στο στόμα σου αλλά χωρίς να το ανάψεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, φυσικά όμως δεν θα βγάζεις καπνό. Για εσάς που ρωτάτε γιατί να μην κρατάει τον καπνό στο στόμα του, δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος να πάθεις καρκίνο στον λάρυγγα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην πάρεις στριφτό κατ εμε γιατί θα κάνεις μισή ώρα να το στρίψεις και στο τέλος θα βγει και χάλια. Μιας που δεν έχεις μάθει στο λέω. Ούτε slim, είναι ''γυναικεία''. Υποθέτω το θες για να σε δει κάποια γκόμενα, οπότε θες ένα κανονικό (ελαφρύ) τσιγάρο.

Εσύ έτσι τις ρίχνεις τις γκομενες;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω θέμα. Κάνω τσιγάρο, που και που, μία δυο φορές τον μήνα και αν.

Δουδιε ποσο καιρο εχεις που το κανεις αυτο? Πριν ποσα χρονια ξεκινησες να κανεις  1/2 φορες το μηνα τσιγαρο?

Δημοσ.

Ειναι κρυφο εξαρτημενος. Αφου στα meetings έρχεται μονο και μονο για τρακα! Τον εχω μυριστει εγω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...