vidic7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερεις καποιος στις 19-04-2016 η alpha bank κρατησε το μισθο(645 ευρω) της κοπελας μου λογω καποιων παλιων χρεων στο ΙΚΑ ποσου 24000 ευρω στις 20-04-2016 δηλωσε τον λογαριασμο της ως ακατασχετο στο taxis net και πηγε στην alpha bank το χαρτι που της ζητηθηκε την επομενη μερα στο taxis net εγινε επιβεβαιωση οτι ο λογαριασμος δηλωθηκε επιτυχως παρολα αυτα σημερα το δωρο πασχα 345 ευρω παλι της κρατηθηκε Αν καποιος ξερει ας βοηθησει
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τι υπόλοιπο εχει ο λογαριασμός της http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/99129/poies-katatheseis-kai-misthoi-katasxontai-gia-xrei-pros-to-dimosio
vidic7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 φιλε μου ειναι λογαριασμος μισθου μπαινει ο μισθος 650 ευρω δεν εχει καταθεσεις
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Σε ρώτησα τι υπόλοιπο εχει ο λογαριασμός, τι σημασία εχει που είναι μισθοδοσίας Τελος παντων, στην ελλαδα σημερα δεν υπαρχουν νόμοι, χρωστας θα πληρώσεις, εδω πληρώνουμε εμεις που δεν χρωστάγαμε και δεν χρωστάμε σε κανένα 3
Γιαούρτι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 ωραίο θέμα, μ' αρέσει. ακόμα περισσότερο όμως μ άρεσε η απάντηση του Νίκου. έχω μια απορία. τόσοι και τόσοι χρωστάνε και όλοι την ψάχνουν πως θα μπούνε σε διάφορες ρυθμίσεις και πως θα γλιτώσουν τις οφειλές, τις κατασχέσεις και δε ξέρω γω τι. αυτά ρε μάγκες ποιος θα τα πληρώσει; παλιά χρέη 24000€ στο ΙΚΑ, τα οποία θα εξοφληθούν .... μη πω πότε. έχουμε την απαίτηση όμως το ΙΚΑ να πληρώνει τις συντάξεις με ακρίβεια δευτερολέπτου. πόσες φορές που δε μπήκαν οι συντάξεις τη μέρα που έπρεπε και έγινε πανικός στα κανάλια και στα sites. οι δικές μας οφειλές όμως..... εντάξει μωρέ δε βαριέσαι.... όπως έγραψε και ο από πάνω, εμάς που δε χρωστάμε πουθενά μας έχουν σκίσει και παραπονιέστε εσείς που χρωστάτε; κανένα έλεος ρε, ούτε ακατάσχετα ούτε τίποτα (εκτός ελαχίστων) 9 1
bill999r Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Φιλέ πέρα απο το αν είναι δίκαιο ή άδικο (αν και κατα την άποψη μου έπρεπε απο καιρό να γίνει η αρχή) το κράτος αρχισε τις κατασχέσεις σε λογαριασμούς διότι κανένας απ'οτι φαίνεται δεν έχει διάθεση να πληρώσει. Οντως απο τη στιγμη που πρόκειται για λογαριασμό μισθοδοσίας και τον δηλωσατε,θεωρείται ακατασχετος. Φαντάζομαι οτι εαν η δηλωση του λογαριασμού έγινε μέσα στον Απρίλιο το ακατασχετο θα αρχίσει απο τον Μάϊο...οποτε γι αυτό τραβηξε κ το δώρο... Αλλα καλυτερα πήγαινε μια βόλτα απο εφορία μεριά....
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Φιλέ πέρα απο το αν είναι δίκαιο ή άδικο (αν και κατα την άποψη μου έπρεπε απο καιρό να γίνει η αρχή) το κράτος αρχισε τις κατασχέσεις σε λογαριασμούς διότι κανένας απ'οτι φαίνεται δεν έχει διάθεση να πληρώσει. Οντως απο τη στιγμη που πρόκειται για λογαριασμό μισθοδοσίας και τον δηλωσατε,θεωρείται ακατασχετος. Φαντάζομαι οτι εαν η δηλωση του λογαριασμού έγινε μέσα στον Απρίλιο το ακατασχετο θα αρχίσει απο τον Μάϊο...οποτε γι αυτό τραβηξε κ το δώρο... Αλλα καλυτερα πήγαινε μια βόλτα απο εφορία μεριά.... Σιγα μην βγαλεις ακρη...Το "συστημσ"θα σου πουν.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ειχα περιπτωση γνωστου που χρωσταει δανειο σπιτι 70χιλιαρικα. Του πηρανε μια φορα το μισθο, εβαλε δικηγορο και θεωρηθηκε οτι η τραπεζα εκανε λαθος. Του τα ξαναβαλανε πισω. Δεν ξερω αν παιζει ρολο που ειχε μπει στο νομο κατσελη
opera Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ξεκίνα τις ερωτήσεις από τη τράπεζα να δεις τι δικαιολογία θα έχουν. ωραίο θέμα, μ' αρέσει. ακόμα περισσότερο όμως μ άρεσε η απάντηση του Νίκου. έχω μια απορία. τόσοι και τόσοι χρωστάνε και όλοι την ψάχνουν πως θα μπούνε σε διάφορες ρυθμίσεις και πως θα γλιτώσουν τις οφειλές, τις κατασχέσεις και δε ξέρω γω τι. αυτά ρε μάγκες ποιος θα τα πληρώσει; παλιά χρέη 24000€ στο ΙΚΑ, τα οποία θα εξοφληθούν .... μη πω πότε. έχουμε την απαίτηση όμως το ΙΚΑ να πληρώνει τις συντάξεις με ακρίβεια δευτερολέπτου. πόσες φορές που δε μπήκαν οι συντάξεις τη μέρα που έπρεπε και έγινε πανικός στα κανάλια και στα sites. οι δικές μας οφειλές όμως..... εντάξει μωρέ δε βαριέσαι.... όπως έγραψε και ο από πάνω, εμάς που δε χρωστάμε πουθενά μας έχουν σκίσει και παραπονιέστε εσείς που χρωστάτε; κανένα έλεος ρε, ούτε ακατάσχετα ούτε τίποτα (εκτός ελαχίστων) Θάνατος σε όσους χρωστάνε.Η ευθύνη βαραίνει αμφότερους, ας είχαν φτιάξει τους μηχανισμούς που θα απέτρεπαν την εισφοροδιαφυγη. Στις άλλες χώρες τι συμβαίνει, πως πληρώνονται οι εισφορές;
kage Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 με φορολογια εως 70% λογικο δεν ειναι να δημιουργειτε χρεος σε καποιον? το ποσο που χρωσταει μπορει να ειναι με προσαυξησεις που δεν κυνηγησε ποτε γιατι απλα με τα 600ε δεν μπορει αν πληρωνει ουτε 250ε δοση σε 100 δοσεις... αλλα ναι το χρεος της καθε χωρας ειναι απο το ικα του καθενα και οχι απο τις μιζες,δημοσια εργα,πολλαπλοι μισθοι κομματοσκυλων σε δημοσιους φορεις(απο δημοσιο-δεκο-δημοσιου δικαιου μεχρι μκο με επιχορηγησεις).τα δανεια τραπεζων σε επιχειρηματιες με μιζες..μονο το αλτερ ειχε χρεος-δανεισμο 400μυρια .. οι συνταξεις εφοσον μιλαμε για μη δημοσιο υπαλληλο ειναι πληρωμενη και κακως μειωθηκε εως 40%(11 μειωσεις).τα ταμεια αδειασαν γιατι καποιοι τους ειπαν να επενδυσουν στο χρηματιστηριο,ομολογα κτλ και να τα παρουν απο την αλλη τσεπη με τις φουσκες... γι αυτο μην ακουτε μονο αυτα που σας ταιζουν υ.γ. παντου γινονται αυτα απλα εδω τα δειχνουν και σε αυτους που δανειζοντε.. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Στις άλλες χώρες τι συμβαίνει, πως πληρώνονται οι εισφορές; Σε άλλες χώρες οι εισφορές που πληρώνεις δεν αφορούν τις συντάξεις που παίρνουν τώρα οι συνταξιούχοι, αλλά την δική σου όταν βγεις στην σύνταξη... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 ωραίο θέμα, μ' αρέσει. ακόμα περισσότερο όμως μ άρεσε η απάντηση του Νίκου. έχω μια απορία. τόσοι και τόσοι χρωστάνε και όλοι την ψάχνουν πως θα μπούνε σε διάφορες ρυθμίσεις και πως θα γλιτώσουν τις οφειλές, τις κατασχέσεις και δε ξέρω γω τι. αυτά ρε μάγκες ποιος θα τα πληρώσει; παλιά χρέη 24000€ στο ΙΚΑ, τα οποία θα εξοφληθούν .... μη πω πότε. έχουμε την απαίτηση όμως το ΙΚΑ να πληρώνει τις συντάξεις με ακρίβεια δευτερολέπτου. πόσες φορές που δε μπήκαν οι συντάξεις τη μέρα που έπρεπε και έγινε πανικός στα κανάλια και στα sites. οι δικές μας οφειλές όμως..... εντάξει μωρέ δε βαριέσαι.... όπως έγραψε και ο από πάνω, εμάς που δε χρωστάμε πουθενά μας έχουν σκίσει και παραπονιέστε εσείς που χρωστάτε; κανένα έλεος ρε, ούτε ακατάσχετα ούτε τίποτα (εκτός ελαχίστων) Ναι ενώ το δημόσιο δεν έχει σχεδόν 5-6 δις χρέη προς ιδιώτες? Επιστροφές ΦΠΑ/πληρωμές τιμολογίων κτλπ κτλπ, πόσο καιρό μετά τα δίνουν και στο ενδιάμεσο σε φορολογούμε σαν να τα έχεις εισπράξει... 1
4saken Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 24.000 ειναι η συνταξη περιπου 40 ανθρωπων για 1 χρονο.
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Σε άλλες χώρες οι εισφορές που πληρώνεις δεν αφορούν τις συντάξεις που παίρνουν τώρα οι συνταξιούχοι, αλλά την δική σου όταν βγεις στην σύνταξη... http://www.efsyn.gr/arthro/giati-den-prepei-na-efarmostei-soyidiko-montelo 1
gokuthelegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ναι ενώ το δημόσιο δεν έχει σχεδόν 5-6 δις χρέη προς ιδιώτες? Επιστροφές ΦΠΑ/πληρωμές τιμολογίων κτλπ κτλπ, πόσο καιρό μετά τα δίνουν και στο ενδιάμεσο σε φορολογούμε σαν να τα έχεις εισπράξει... Αν η εφορία είναι να σου επιστρέψει χρήματα, και παράλληλα πρέπει να πληρώσεις και εσύ κάποια χρήματα στην εφορία, τότε νομίζω ότι γίνεται συμψηφισμός. Οπότε αν η εφορία σου χρωστάει 500 ευρώ, και εσύ χρωστάς 1500, θα πληρώσεις τα 1000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις