Postmort3m Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους Εχει αγοράσει κανένας από το Γερμανικό Amazon? Πληρώνουμε τελωνείο? Κυρίως με ενδιαφέρει να αγοράσω video games.
gamanos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 ΔΕΝ υπάρχει τελωνείο, καθώς είναι εντός ΕΕ. 4
d_gkal Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 αν στελνει απο γερμανια, δεν υπαρχει τελωνειο αν στελνει απο εκτος ΕΕ τοτε υπαρχει 1
opera Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 αν στελνει απο γερμανια, δεν υπαρχει τελωνειο αν στελνει απο εκτος ΕΕ τοτε υπαρχει Ναι θέλει προσοχή γιατί έχει και κινέζους πωλητές και αμερικάνους το amazon.
Bayern Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εκανα 2 αγορες απο το αμαζουν γερμανιας.Καλυτερα πριν παρεις κατι αξιας να τον ρωτησεις.Στην δευτερη παραγγελια που εκανα μου το εστειλε απο το Hong Kong.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 οκ παιδιά ευχαριστώ!Ό,τι πωλείται από το ίδιο το αμαζον ή γίνεται fulfilled από το άμαζον δεν περνάει τελωνείο.
Apoll Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους Εχει αγοράσει κανένας από το Γερμανικό Amazon? Πληρώνουμε τελωνείο? Κυρίως με ενδιαφέρει να αγοράσω video games. 2016, εκ τον οποίων τα 35 στην ΕΟΚ/ΕΕ και συνεχίζουν να υπάρχουν τέτοιες απορείες; Όχι δεν έχει τελωνεία, ούτε από Γερμανικό, ούτε από Γαλλικό. Αλλά αν είναι για PC το 99% των παιχνιδιών θέλει steam, κοίτα μην είναι εκεί φτηνότερα, ή στο βρετανικό greenmangaming (που έχει κάθε μήνα εκπτώσεις) αγοράζωντας μόνο το κλειδί και όχι το κουτί.
gokuthelegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 2016, εκ τον οποίων τα 35 στην ΕΟΚ/ΕΕ και συνεχίζουν να υπάρχουν τέτοιες απορείες; Όχι δεν έχει τελωνεία, ούτε από Γερμανικό, ούτε από Γαλλικό. Αλλά αν είναι για PC το 99% των παιχνιδιών θέλει steam, κοίτα μην είναι εκεί φτηνότερα, ή στο βρετανικό greenmangaming (που έχει κάθε μήνα εκπτώσεις) αγοράζωντας μόνο το κλειδί και όχι το κουτί. Λίγο άσχετο με την ερώτηση του παιδιού, αλλά εγώ όσες φορές έχω ψάξει για παιχνίδια PC, πάντα τα έχω βρει φθηνότερα σε μαγαζιά παρά στο e-shop του steam, και στην βιβλιοθήκη μου έχω καμιά εκατοστή παιχνίδια τα οποία τα έχω αγοράσει από μαγαζιά και έχω εισάγει εκ των υστέρων το κλειδί στο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα