Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Με αφορμή ένα βιντεο που έτυχε να δω , θυμήθηκα τα νεανικά μου χρόνια ! Τι λέει κάνει κανένας εδω μέσα skate ? κανένα online magazi ελληνικό ξέρουμε ; Όσα θυμόμουν εγω δεν την πάλεψαν η βαράμε διάλυση !
SOADNICK Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Με αφορμή ένα βιντεο που έτυχε να δω , θυμήθηκα τα νεανικά μου χρόνια ! Τι λέει κάνει κανένας εδω μέσα skate ? κανένα online magazi ελληνικό ξέρουμε ; Όσα θυμόμουν εγω δεν την πάλεψαν η βαράμε διάλυση ! Εκανα εγω παλιοτερα Online υπαρχει το frozen wave. Λιγα πραγματα μπορεις να βρεις και μεσω skroutz. Αν εισαι Πατρα υπαρχει το Fifty-Fifty στην Αγ. Νικολαου αλλα ειναι ψιλοακριβο (και μη online). Αν θες οπωσδηποτε online δες και το skatedeluxe
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ελλάδα στέλνει κανονικά το μαγαζί ; Έχεις παραγγείλει απο αυτό κάτι ; Καλή φάση ήταν και το skate ..
SOADNICK Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγω προσωπικα οχι, αλλα Ελλαδα στελνει, τουλαχιστον ετσι λεει. Εχει και δωρεαν μεταφορικα για αγορες ανω των 100€ (εντος ΕΕ) https://www.skatedeluxe.com/en/shipping
thochle Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιδιά αυτό το διάστημα δουλεύω μαζί με κάποιους φίλους μου ένα site με extreme sports προϊόντα(για Surf, SUP, Kitesurf,Windsurf,Ski,Snowboard,Biking,Skate,κτλ). Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο κατάλογο με μερικά από τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για όποιον έχει αντίστοιχα ενδιαφέροντα. Το skate είναι μέσα στον κατάλογο καθώς και πολλά ακόμη τα οποία όμως μόλις ξεκινήσαμε να δουλεύουμε. Ρίξτε μια ματιά εδώ.... http://www.thesurfersmall.com/ και κάθε γνώμη δεκτή για το πως να συνεχίσουμε στην πορεία. Ευχαριστώ! 1
SIP1995 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Με αφορμή ένα βιντεο που έτυχε να δω , θυμήθηκα τα νεανικά μου χρόνια ! Τι λέει κάνει κανένας εδω μέσα skate ? κανένα online magazi ελληνικό ξέρουμε ; Όσα θυμόμουν εγω δεν την πάλεψαν η βαράμε διάλυση ! Στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, έχει 3... Zero Gravity, Micro Xtreme και Underground....μέχρι πέρσι υπήρχε και το Propaganda.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα