Προς το περιεχόμενο

Skateboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή ένα βιντεο που έτυχε να δω , θυμήθηκα τα νεανικά μου χρόνια !

Τι λέει κάνει κανένας εδω μέσα skate ? κανένα online magazi ελληνικό ξέρουμε ; Όσα θυμόμουν εγω δεν την πάλεψαν η βαράμε διάλυση !

Δημοσ.

Τι λέει κάνει κανένας εδω μέσα skate ? κανένα online magazi ελληνικό ξέρουμε ; Όσα θυμόμουν εγω δεν την πάλεψαν η βαράμε διάλυση !

Εκανα εγω παλιοτερα

Online υπαρχει το frozen wave. Λιγα πραγματα μπορεις να βρεις και μεσω skroutz.

Αν εισαι Πατρα υπαρχει το Fifty-Fifty στην Αγ. Νικολαου αλλα ειναι ψιλοακριβο (και μη online).

Αν θες οπωσδηποτε online δες και το skatedeluxe

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αυτό το διάστημα δουλεύω μαζί με κάποιους φίλους μου ένα site με extreme sports προϊόντα(για Surf, SUP, Kitesurf,Windsurf,Ski,Snowboard,Biking,Skate,κτλ). Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο κατάλογο με μερικά από τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για όποιον έχει αντίστοιχα ενδιαφέροντα. Το skate είναι μέσα στον κατάλογο καθώς και πολλά ακόμη τα οποία όμως μόλις ξεκινήσαμε να δουλεύουμε.

Ρίξτε μια ματιά εδώ....

http://www.thesurfersmall.com/

και κάθε γνώμη δεκτή για το πως να συνεχίσουμε στην πορεία. Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, έχει 3... Zero Gravity, Micro Xtreme και Underground....μέχρι πέρσι υπήρχε και το Propaganda.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...