giannis22k Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Καλησπερα σας.Τι γινεται στην περιπτωση που μου ερθει δεμα και διαπιστωνω οτι εχει υποστη βλαβη,στην περιπτωση μου ενα ταμπλετ.Ποια η διαδικασια και ποιο το ποσο που καταβαλεται?Σαφως και θα μιλησω με τα ελτα ,αλλα μια πρωτη γνωμη θα ηθελα.Το δεμα ξεκινουσε με τον αριθμο RPXXXXXXXXX
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Καλησπερα σας.Τι γινεται στην περιπτωση που μου ερθει δεμα και διαπιστωνω οτι εχει υποστη βλαβη,στην περιπτωση μου ενα ταμπλετ.Ποια η διαδικασια και ποιο το ποσο που καταβαλεται?Σαφως και θα μιλησω με τα ελτα ,αλλα μια πρωτη γνωμη θα ηθελα.Το δεμα ξεκινουσε με τον αριθμο RPXXXXXXXXX Γκαντεμιά! Δες εδώ, κάτι για 36€ λέει εφόσον είναι συστημένο και όχι απλό ταχυδρομείο. http://www.yme.gr/index.php?tid=69
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Καλησπερα σας.Τι γινεται στην περιπτωση που μου ερθει δεμα και διαπιστωνω οτι εχει υποστη βλαβη,στην περιπτωση μου ενα ταμπλετ.Ποια η διαδικασια και ποιο το ποσο που καταβαλεται?Σαφως και θα μιλησω με τα ελτα ,αλλα μια πρωτη γνωμη θα ηθελα.Το δεμα ξεκινουσε με τον αριθμο RPXXXXXXXXXΑν είναι ασφαλισμενο, κανείς νομίζω μια αιτηση αποζημιωσης.
giannis22k Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το πηρα απο αγγελια στο insonia.Μιλησα και με το παιδι και επεσε απο τα συννεφα.1)Αντικαταβολη ηταν το δεμα.Επισης το δεμα περιειχε μεσα 2 κουτια μικροτερα απο το ταμπλετ.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι και το περιτυλιγμα και τα μεσα κουτια ειχαν ακριβως το ιδιο σκισιμο στο ιδιο σημειο (σαν να μπηκε βιαια κατι μεσα)οπου εχει γινει ζημια στο ταμπλετ(digiter).Ασφαλισμενο δεν νομιω να ειναι μου ειπε κατι το παιδι που το πηρα.Επισης οταν το παρεβαλα κατι ειπε ο υπαλληλος δεν θυμαμαι καλα οτι "γιατι το εστειλαν ετσι δηλ RPXXXXXXXX ενω ειναι δεμα και οχι γραμμα"και τελος εννεοιται τους πηρα στην αθηνα στα κεντρικα οπου μου ειπαν να τους στειλω email με φωτογραφιες .
fariseos Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το σωστό για μένα ειναι να αναλάβει αυτός π το έστειλε και να σε αποζημιώσει
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το σωστό για μένα ειναι να αναλάβει αυτός π το έστειλε και να σε αποζημιώσει Γιατί;! Αφού φαίνεται ότι έχει ζημιά στο πακέτο! 3
gokuthelegend Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Το ποιο σημαντικό, πως θα αποδείξεις ότι το περιεχόμενο του δέματος είχε ζημιά πριν το ανοίξεις; Έχεις τραβήξει βίντεο ας πούμε καθώς το άνοιγες;
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Γιατι να τραβουσα βιντεο .Σαφως και θα το κανα αν ηξερα οτι εχει σπασει.Μολις το ανοιξα ειδα στην αρχη το ταμπλετ .Μετα παρατηρησα τα υπολοιπα Και νομιζω ειναι αυτονοητο οτι δεν μπορεις να αποδειξεις πριν το ανοιξειε οτι εχει ζημια ακομα και το σκισιμο να εβλεπα στην αρχη στο περιτυλιγμα δηλ δεν θα μου πηγαινε το μυαλο οτι εχει ζημια
gokuthelegend Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Γιατι να τραβουσα βιντεο .Σαφως και θα το κανα αν ηξερα οτι εχει σπασει.Μολις το ανοιξα ειδα στην αρχη το ταμπλετ .Μετα παρατηρησα τα υπολοιπα Και νομιζω ειναι αυτονοητο οτι δεν μπορεις να αποδειξεις πριν το ανοιξειε οτι εχει ζημια ακομα και το σκισιμο να εβλεπα στην αρχη στο περιτυλιγμα δηλ δεν θα μου πηγαινε το μυαλο οτι εχει ζημια Βασικά το τράβηγμα βίντεο είναι συνήθης τακτική για τέτοιου είδους πράγματα. Φυσικά πρέπει να είσαι υποψιασμένος, εγώ προσωπικά όσες φορές έχω παραλάβει δέμα, το έχω παραλάβει σε καλή κατάσταση οπότε δεν έχω ασχοληθεί. Αν το δέμα δεν ήταν σε καλή κατάσταση σαφώς θα μου κινούσε υποψίες, οπότε και θα έβγαζα το κινητό πρώτα για να καταγράψω από την αρχή τι έκανα.
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πρωτη φορα μου συμβαινει και εμενα.Δεν προσεξα οτι το περιτυλιγμα εχει σκισιμο ωστε να μου κινησει υποψιες η και ακομα να το εβλεπα θα πιστευα οτι εγινε κατα την μεταφορα .Την πρωτη μερα μιλησα με τα ΕΛΤΑ ,(απλως ειπα στο πρωτο μυνημα οτι θα μιλησω ξανα εννοειται) με μια κοπελα η οποια ηταν για εξωρικου δεματα,της ειπα το truck number της επα το προβλημα μου και μου ειπε στειλε email με φωτπγραφιες,απο και περα δεν εκανα κατι αλλο.Ποια πιστευετε οτι θα ειναι πεον η εξελιξη?
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δεν θα καταφέρεις να κάνεις τίποτα φίλε μου, πάει τώρα. Γιατί θα πρέπει να αποδείξεις οτι το έκαναν τα ΕΛΤΑ και οχι εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος, ακόμα και τον άλλον να κατηγορήσεις στο αρνήθηκε όπως ήταν λογικό οπότε δεν θα βγάλεις άκρη.
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Mα δεν εχει λογικη ομως ετσι.Και ποτε δηλ μπορεις να αποδειξεις οτι το εκαναν τα ελτα.Απο την στιγμη που το παιδι μου ειπε οτι ειπε στον υπαλληλο οτι ειναι ταμπλετ(τον ρωτησε ο υπαλληλος τι δεμα ειναι) και θα παει με αντικαταβολη δεν επρπε να πραξει αναλογα ο υπαλληλος(δεν ξερω τι επρεπε να κανει αλλα λεω εγω..)Εστω και 40 -50 ευρω να με αποζημιωσουν απο το τιποτα οκ.
Tigran Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 1. Αν η συσκευασία είναι σε κακή κατασταση, δεν αποδέχεσαι το δεμα και ζητάς αποζημίωση. Αν δεν είναι ασφαλισμένο παίρνεις το max των 36€. 2. Αν το παραλαβεις δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι. 3. Έπειτα υπάρχει και το άλλο θεμα. Οι περισσότεροι για να γλιτώσουν τελωνείο, ζητάνε αναγραφή χαμηλής τιμής (κάτω των 30$) άρα δεν μπορείς εξ ορισμού να πεις ότι το δέμα είχε μεγαλύτερη αξία και να διεκδικήσεις περισσότερα. 4. Τέλος, η ασφαλής συσκευασία του προϊόντος είναι ευθύνη του αποστολέα. Το πακέτο μπορεί να περάσει από 10 χέρια πριν φτάσει στον παραλήπτη και μπορεί ο ένας να τα πεταει στον αλλον από τα 3 μετρα όταν τα φορτώνουν. Αν η συσκευασία δείχνει ανοιγμενη ή σκισμενη, επιστρέφουμε στο 1. Αυτά ισχύουν στην πράξη Ή συσκευασία έδειχνε να έχει ανοιχτή; Ή απλά είχε σκισιμο;
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Η συσκευασια(το περιτυλγμα)δεν εδειχνε να εχει ανοιχτει αλλιως θα υποψιαζομουν διαφορα.Επισης αφου την ανοιξα και διαπιστωσα το σπασιμο,μετα κοιταξα τα κουτια απο περιεργια και ειδα οτι εχουν το ιδιο σκισιμο ακριβως.Μετα ειπα ν κοιταξω και το περιτυλιγμα και διαπιστωσα οτι εχει το ιδιο σκισιμο κσι αυτο και μου εκανε εντυπωση οπου στην τελικη εκει που ηταν και το σκισιμο ηταν και το χτυπημα.Εγω για καλη μου τυχη αν ειναι στην τελικη το ανοιξα το περιτυλιγμα απο την κατω μερια,ενω το σκισιμο ειναι σε γωνια περιπου. Επισηςοσο αφορα "2"που λες και εκεινη την στιγμη που το παιρνω να εβλεπα οτι εχει σκισιμο και τους ελεγα κατι το ποιο απλο που θα μου απαντουσαν ειναι "μπορει να σκιστηκε κατα την μεταφορα"οποτε θα το επαιρνα και θα εφευγα ουτε καν θα μου πηγαινε το μυαλο τι ειχε συμβει μεσα στα κουτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα