Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρίς καμιά διάθεση για πλάκα και αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι βγαίνω εκτός θέματος να ρωτήσω αν έχει ακούσει κανείς αν και πως μπορείς να βάλεις μια λεμονιά,.πορτοκαλιά, βερυκοκιά κλπ σε γλάστρα και να την μετατρέψεις σε δενδρύλλιο τύπου bonzai;

Δημοσ.

Υπαρχουν παρα πολλοι οδηγοι γιαυτο. Πχ δες στο youtube

τωρα για κατι μικροσκοπικα και λεπτεπιλεπτα δεντρακια που μπορεις να δεις απο καποιους ειδικους που τα φτιαχνουν, ειναι φριχτα δυσκολο να τα κανεις ετσι, και μιλαμε για πολυχρονη εμπειρια και υπομονη.

• Like 1
Δημοσ.

αγόρασε έτοιμο εκτός αν θες να εχεις να αφιερώνεις χρόνο (οχι οτι μετα δεν θέλει συντήρηση )

Για τι χρόνο μιλάμε την ημέρα;

Δημοσ.

χρόνια στο σύνολο ... , επι του συγκεκριμένου θέματος δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά ξέρω οτι γίνονται σεμινάρια (τα οποια αν εχεις καποιες  γνώσεις μπορεις να αποφύγεις μιας και δεν ειναι δωρεάν + αυτα που δίνουν τα βρίσκεις και μόνος σου) και με διάβασμα στο νετ μπορεις να κανεις εξίσου καλή δουλειά 

Δημοσ.

Άσχετο αλλά στις Κυκλάδες υπάρχουν και πορτοκάλια και λεμόνια και είναι γευστικοτατα.

Ts Δοκίμασε να μεταφυτευσεις κλαδί. (Αφού πρώτα το αφήσεις σε νερό για να βγάλει ρίζες)

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, σχετικό μεν. Ο μίσχος της πορτοκαλιάς που θέλω να κάνω το μόλιασμα βρίσκεται μακριά (Κρήτη), πώς μπορώ να τον μεταφέρω εδώ στην Αθήνα χωρίς να χαλάσει και να διατηρηθεί μέχρι να κάνω το μπόλιασμα;

Δημοσ.

Έλεγα κάτι πιό απλό, χωρίς γλάστρες κλπ. Να μπορεί να το βάλει κανείς στη βαλίτσα του ας πούμε και να ταξιδέψει!

Δημοσ.

Μπορεις να το βαλεις σε σακουλα με χωμα η κατι αντιστοιχο, αλλα με τιποτα πανω απο δυο μερες δεν πρεπει να μεινει ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...