Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και με τη προυπόθεση μέχρι τότε αν οι βραχίωνες δεν έχουν ξεκολλήσει η σπάσει κάνα ποδάρι.

Ούτε η δικιά μου δεν τα έχει πάθει αυτά που την πήρα 50€ πριν 10 χρόνια σχεδόν!

Δημοσ.

Ούτε η δικιά μου δεν τα έχει πάθει αυτά που την πήρα 50€ πριν 10 χρόνια σχεδόν!

θα ήσουν τυχερός, γιατί όσες σουτάρουν (σπασμένες η χάλια) αμφιβάλω αν πιάσανε 10ετία.

Όχι ότι δεν υπάρχουν καλές με 300 και κάτω, δοκιμή και ψάξιμο θέλει. Συν γυμνασική και ασκήσεις όπως υπόθηκε ποιό πάνω.

Δημοσ.

Κι εγώ 500€ για καρέκλα δεν θα έδινα με τίποτα...

για πολύωρη χρήση χρειάζεσαι πολύ καλή καρεκλα...εγώ έδωσα 450€ για την δική μου άλλα τουλάχιστον δεν με πιάνει η μέση πια...

οχι gaming και  λοιπές χαζομάρες , καρεκλά προεδρου

• Like 1
Δημοσ.

Πόσες ώρες θα κάτσεις στην καρέκλα συνεχόμενα,12 ώρες; Δεν θα σηκωθείς να πας μια βόλτα μετά από 4 ώρες;Δεν θα πας τον σκύλο βόλτα; -:D

8 ώρες στην δουλειά+8 ώρες ύπνο η παραπάνω οπότε μένουν άλλες 8.Θα είσαι και τις 8 ώρες στην καρέκλα;

Και να μην δουλεύεις,θα κάτσεις συνολικά 16 ώρες στην καρέκλα;

Δημοσ.

συνεχόμενα να κάτσω μαχ 3-4 ώρες , στην προηγούμενη του 50 ευρου με έπιανε αμέσως η μέση οσο καλα και να καθομουν

Την έχω κοντά 5 χρονιά και δεν κάνει κιχ

Δημοσ.

Εγώ πάντως αράζω στον καναπέ... :-D

για αραλίκι εννοείται άλλα  την δουλειά δεν μπορώ να την βγάλω από τον καναπέ πρέπει να κάτσω στο γραφείο  :D

Δημοσ.

Ναι,σωστά,εννοώ για gaming στο PS4 και ταινία στο PC που είναι συνδεδεμένα στην TV.Για browsing στο PC πρέπει να είσαι σε καρέκλα κοντά σε monitor,για να βλέπεις σωστά και να ακουμπάς πληκτρολόγιο και ποντίκι.Επίσης να έχεις σωστό γραφείο.Πόσο μάλλον για δουλειά όπως λες.

Δημοσ.

Πόσες ώρες θα κάτσεις στην καρέκλα συνεχόμενα,12 ώρες; Δεν θα σηκωθείς να πας μια βόλτα μετά από 4 ώρες;Δεν θα πας τον σκύλο βόλτα; - :D

8 ώρες στην δουλειά+8 ώρες ύπνο η παραπάνω οπότε μένουν άλλες 8.Θα είσαι και τις 8 ώρες στην καρέκλα;

Και να μην δουλεύεις,θα κάτσεις συνολικά 16 ώρες στην καρέκλα;

καλα τα λες αλλα οκ εγω δεν έχω μόνιμη δουλεία 4 φορές την ημέρα πάω τώρα που έχει δουλειά μετα τέλος. δε λέω μάζεψα το 500αρι αλλά μη το δώσω όλα στη καρέκλα! προτιμώ να πάρω ένα SUPER ανατομικό στρώμα και να ύπνο-δουλειά !! Μου έχει φύγει το gaming των 10-12 ώρες την ημέρα (οχι οτι δεν θα το έκανα) αλλα θέλα έστω και 0-4 ώρες την ημέρα που θα κάθομαι να ξεκουράζομαι γιατι ειμαι ηδη κουρασμένος.

Ναι,σωστά,εννοώ για gaming στο PS4 και ταινία στο PC που είναι συνδεδεμένα στην TV.Για browsing στο PC πρέπει να είσαι σε καρέκλα κοντά σε monitor,για να βλέπεις σωστά και να ακουμπάς πληκτρολόγιο και ποντίκι.Επίσης να έχεις σωστό γραφείο.Πόσο μάλλον για δουλειά όπως λες.

ααααανα μπραβο ένα σωστο γραφείο, αλλα και πάλη με το λαπτοπ βάζω τα πόδια στο τραπέζι και το λαπτοπ πάνω μου και ολα οκ.

Λιγο ψάξιμο που έριξα είδα οτι οι bucket καρέκλες είναι καλές, σε αγκαλιάζουν την πλάτη απο οτι λένε. Απο βδομάδα θα πάρω μιας και θα χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα.

Δημοσ.

για gaming προσωπικά (που έχω θέματα και με μέση και με αυχένα) προτιμώ μία με ανάκλιση, καλή στήριξη στη μέση(να έχει μαξιλαράκι), ει δυνατόν προσκέφαλο και να μπορεί να προσαρμοστεί στο κατάλληλο ύψος γιατί είμαι και κοντούλα. Κι επειδή το γραφείο που έχει τον υπολογιστή είναι κάπως ψηλό κι ένα καλό υποπόδιο μετράει πολύ. Τώρα για 100 ευρώ μπορείς να κοιτάξεις ΙΚΕΑ / ΕNTOS / ΝΕOSET, άλλα με κάποια επιφύλαξη στην ποιότητα. 

Δημοσ.

tip.Οσοι έχετε φθηνή καρέκλα βάλτε ένα τετράγωνο μαξιλάρι ανάμεσα στην πλάτη της καρέκλας και στην μέση σας.

Και κάθε μισή ώρα φυσικά διάλειμα για να περπατησετε λίγο πάνω κάτω στο δωμάτιο για 1-2 λεπτά

• Like 1
Δημοσ.

για gaming προσωπικά (που έχω θέματα και με μέση και με αυχένα) προτιμώ μία με ανάκλιση, καλή στήριξη στη μέση(να έχει μαξιλαράκι), ει δυνατόν προσκέφαλο και να μπορεί να προσαρμοστεί στο κατάλληλο ύψος γιατί είμαι και κοντούλα. Κι επειδή το γραφείο που έχει τον υπολογιστή είναι κάπως ψηλό κι ένα καλό υποπόδιο μετράει πολύ. Τώρα για 100 ευρώ μπορείς να κοιτάξεις ΙΚΕΑ / ΕNTOS / ΝΕOSET, άλλα με κάποια επιφύλαξη στην ποιότητα. 

Συμφωνώ και εγώ έχω πρόβλημα με την μέση αν δεν έχω σωστή καρέκλα. ωραια τα είπες αλλα μήπως έχεις και καμία πρόταση;

Λοιπόν πριν λίγο γύρισα απο το HomeMarket και έχω να πω οτι ξενέρωσα τη ζωή μου. Καλά είχα δει κάπου οτι άτομα με ύψος 1.85+ έχουν πρόβλημα. σχεδόν όλες οι καρέκλες το μαξιλαράκι που έχουν έβρισκε στις ωμοπλάτες μου κατι που μετά απο λίγη ώρα θα με πονέσει. kai άλλες είχαν σκληρούτσικα μαξιλαράκια και σαν να με βρήκα λίγο δύσκολο.

Το ύψος μου είναι 1,88 απο εδώ και πέρα με αυτο το κριτήριο θα πάω σαν πιο βασικό και επίσης λέω να ανεβάσω το budget στα 200-300. 

Τώρα που ξανα κοίταξα την Akracing nitro gaming έχει ύψος πλάτης 92cm σε σχέση με κάτι 77 που ήταν του homemark που το 1/3 του κεφαλιού μου ήταν έξω.

Παρακαλώ θα ήθελα ξανά τις προτάσεις σας με αυτά τα δεδομένα και μπα δεν ανεβάζω άλλα 200 για να πάω στα 500 δεν θα δώσω τόσα πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...