Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "προφανώς ναι" είναι όλα τα λεφτά.

Προφανώς ναι λοιπόν, επειδή ένας σε ένα forum το πιστεύει.

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λάθος το έπιασες,δεν λένε με την πίστη θα γίνεις καλά,αλλά θα σε ανεβάσει ΄την ψυχολογία σου που είναι το Α και Ω σε μία ίαση.Αποδεδειγμένο

Βέβαια γράφουν και για θαύματα αλλά τζάμπα ο κόπος,δεν τα πιστεύετε

Όταν παρουσιάζεις κάτι - οτιδήποτε - ως «αποδεδειγμένο», χωρίς να παραθέτεις και τις σχετικές αποδείξεις, κάτι δεν πάει καλά...

• Like 4
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα.. μου λες κάτι που είναι μόνο στην φαντασία σου:

και δεν το είπα ποτέ.

Σε ρωτάω πως κατέληξες να με ρωτάς κάτι τέτοιο και μετά μου λες να σου αιτιολογήσω κάτι άσχετο;

Εν ολίγης, έγραψες κάτι που ποτέ δεν γράφτηκε από εμένα αλλά μονο από εσένα. Ποτέ δεν έγραψα ότι η παρακεταμόλη είναι θρησκόληπτο προϊόν. Αντί να είσαι ειλικρινής και να πεις "λάθος μου, κατάλαβα λάθος" αρχίζεις και λες "πες μου εσύ πρώτα " κτλ. Ας μην πω πως χαρακτηρίζεται κάποιος που φέρεται έτσι, γιατί μπορεί να θεωρηθεί ad hominem επίθεση.

Όσο για την ερώτησή σου

Πάλι δεν κατάλαβες σωστά. Σε συνδυασμό οι δύο ερωτήσεις σου, δείχνουν ότι φανατίζεσαι χωρίς λόγο. Κρίμα... γιατί (εάν κατάλαβα σωστά) ακολουθείς και την θρησκεία της αγάπης.

Ποτέ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ αλλά "ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ" και ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αναφερόμουν στο γνωστό "ξεμάτιασμα".

Περαστικά σου.

edit:

Επειδή οι πιθανότητες να παραφραστεί είναι μεγάλες, κάποιος που είναι άθεος και όταν τον πονάει το κεφάλι του (μία από τις πιο συνηθισμένες χρήσεις παρακεταμόλης, π.χ. depon) δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει φάρμακο (εάν ξεκουράστηκε και δεν πέρασε κτλ). Ένας θρησκόληπτος έχει ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ να ζητήσει ξεμάτιασμα και ό,τι άλλο λέει η θρησκεία του. Για αυτό οι θρησκόληπτοι "ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ".

Πάλι την είπες.http://www.pronews.gr/portal/item/%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82

Χοντρικά λέει ότι και στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε το μάτιασμα

Δημοσ.

Πάλι την είπες.http://www.pronews.gr/portal/item/φάσκελο-ξεμάτιασμα-έχουν-ρίζες-αρχαιοελληνικές

Χοντρικά λέει ότι και στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε το μάτιασμα

Φυσικά! Γιατί στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε το depon (γνωστό ως το Ντεπονυς το αναλγητικό) και αφετέρου ο όρος θρησκόληπτος αναφέρεται μόνο σε Χ.Ο.

Αλήθεια, γιατί απλά θέλεις να αντιπαρατεθείς σε κάτι στο οποίο έχεις, ξεκάθαρα, κάνει βλακεία εξαρχής; Δεν καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι;

Υ.Γ. Και φυσικά μιλιά για την αρχική κοτσάνα που πέταξες!

Δημοσ.

Ο άλλος ενοχλήθηκε αν πληρώνονται πρόσφυγες από την πολλή χριστιανική αγάπη.

Σειρά ναι ενοχλούμαι.Αν εσένα δεν σε ενοχλεί μπορείς και να τους φιλοξενήσεις αν θες.Εγώ όχι.

Αποσύρομαι,bb

Δημοσ.

Σειρά ναι ενοχλούμαι.Αν εσένα δεν σε ενοχλεί μπορείς και να τους φιλοξενήσεις αν θες.Εγώ όχι.

Το "αγαπάτε αλλήλους" είχε ψιλά γράμματα; Π.χ., "Σημείωση 1: Η παραπάνω προτροπή ισχύει μόνο στην περίπτωση που οι άλλοι δεν είναι πρόσφυγες";

• Like 5
Δημοσ.

Ότι ο Θεός/πίστη φτάνει για να γίνουν καλά, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω... :P

Tι ,  δεν φτανει ?  :P

ενα tweet που πιστευω οτι ταιριαζει.....

''Σπουδάζεις καμιά 10ετια για να γίνεις γιατρός, σώζεις τον άλλον από βέβαιο θάνατο,

κάνοντας χειρουργείο 30 ωρών,

ξυπνάει και σου λέει ότι τον έσωσε ο Θεός.

Tον πνίγεις με το μαξιλάρι, χωρίς καθόλου τύψεις.''

• Like 12
Δημοσ.

Μα τι εναρετος χριστιανος! τι καλος ανθρωπος! ποσο αγαπαει το Χριστουλη και τους συνανθρωπους του (εκτος κι αν ειναι προσφυγες πολεμου απο αλλη χωρα) 

Μπραβο εισαι λαμπρος νεος, σε περιμενει θεσαρα στη βασιλεια των ουρανων

• Like 4
Δημοσ.

''Σπουδάζεις καμιά 10ετια για να γίνεις γιατρός, σώζεις τον άλλον από βέβαιο θάνατο,

Το «Like» μπήκε διότι σε πάω και το ξέρεις, αλλά...

...ποιος νομίζεις, ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ, ότι οδηγεί το χέρι που κρατάει το νυστέρι; ΕΕΕ;;;

• Like 4
Δημοσ.

Προσφυγες πολεμου οι Αφρικανοπακιστανοαφγανοι που τους δινει η Τουρκια πλαστα διαβατηρια για να το παιζουν Συριοι για να κανουν γουστα στο Αιγαιο? Λαμπρα λαμπρα!!Εχεις μια θεση στο βασιλειο της βλακειας!Σας φτυνουν,δεν βρεχει .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το είχα ξαναδεί αυτό το βίντεο και μου έκανε εντύπωση για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Πιστεύετε θα ήταν καλά να περίμεναν οι γονείς να βαπτίσουν τα παιδιά τους από μια ηλικία και μετά;

Ναι, καλό θα ήταν. Απ' όσο γνωρίζω μάλιστα, αυτοί οι τρισκατάρατοι αιρετικοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας αλλά και κάποιοι δυστυχισμένοι Διαμαρτυρόμενοι περιμένουν κάμποσα χρόνια προτού να τελεστεί το μυστήριο της Πρώτης Κοινωνίας, στο μεταξύ το κατηχούν το παιδί.

Εμείς έδω είμαστε γρήγοροι, το βαφτίζουμε το μωρό εκών άκων και άγιος ο Θεός :D

Δημοσ.

Όλο υπερβολές είστε εσείς του σατανά...

Απλά ο άνθρωπος είχε Άγιο...  :P

Προσφυγες πολεμου οι Αφρικανοπακιστανοαφγανοι που τους δινει η Τουρκια πλαστα διαβατηρια για να το παιζουν Συριοι για να κανουν γουστα στο Αιγαιο? Λαμπρα λαμπρα!!Εχεις μια θεση στο βασιλειο της βλακειας!Σας φτυνουν,δεν βρεχει .

Σου 'σκασε ε???? http://www.insomnia.gr/topic/608065-παπάς-ρωτάει-το-παιδάκι-εάν-θέλει-να-βαπτιστεί/?p=54831397

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η βουτια ειναι δανεισμενη λεξη απο το θρεντ εδω,το τι ειναι για εμενα η βαπτιση και ο Χριστιανισμος το γνωριζω-νιωθω εγω,ειναι κατι τοσο βαθυ και προσωπικο που δεν θα κατσω να το αναλυσω σε ενα φορουμ,δεν εχω την αναγκη να το κανω εν εντιθεσει με εσας τους αθεους που συμπεριφερεστε λες και σας σταυρωνουν.

Οπως ειπα και χτες η βαπτιση ειναι καθαρα αποφαση του γονιου,υπαρχουν πολλοι που δεν εχουν βαπτισει τα παιδια τους και τους εχουν κανει ονοματοδοσια,αρα λοιπον δεν μιλαμε για κατι υποχρεωτικο..για κατι που προσβαλλει την Δημοκρατια σας,ουτε για κατι που αν το υποστεις σε σταματαει στην πορεια της ζωης σου να αλλαξεις ροτα στις πεποιθησεις σου. Αυτα.

Και εν παση περιπτωσει για ποια Δημοκρατια μιλαμε οταν εσεις ζητατε να καταργηθει το δικαιωμα μου να βαπτισω το παιδι μου??

Psychological projection is a theory in psychology in which humans defend themselves against their own unpleasant impulses by denying their existence while attributing them to others

Το κουρασαμε... 

Δε νομίζω, απλά εσύ κουράζεσαι εύκολα, εξέτασε το ενδεχόμενο να φταίει το μπετόν που υπάρχει μέσα στο κεφάλι σου

Δημοσ.

Χμ, ο τίτλος σε ενοχλεί; δηλαδή το "αγαπάτε αλλήλους" εξαιρεί τους "Αφρικανοπακιστανοαφγανους που τους δινει η Τουρκια πλαστα διαβατηρια για να το παιζουν Συριοι";

Δημοσ.

Το αγαπατε αλληλους ουδεποτε ειχε την εννοια σκυψε στα 4 και ξεπουλα πατριδα,ουτε να γινεις πιονι της νεας ταξης..τι ειπα η συνωμοσιολογα τωρα!  :fear:

Ετσι επειδη το πηγατε το θεμα στο "προσφυγικο" ταχα μου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...