Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για το μηχανάκι η ETE ζητάει 8€, με βάση το από 15/12/2015 Τιμολόγιο εργασιών (πάνε πολλά χρόνια από τότε που έγινε υποχρεωτική η αγορά του, ενώ στα πρώτα χρόνια έδιναν δωρεάν έντυπους κωδικούς μιας χρήσης στο κατάστημα που είχες λογαριασμό).

Αλλά, ας μην μπερδεύουμε το θέμα της αποστολής κωδικών μιας χρήσης, που είναι δωρεάν σε όλες τις τράπεζες (δεν έχω λογαριασμό στην Πειραιώς και δεν γνωρίζω), με την υπηρεσία αποστολής sms για την κίνηση και υπόλοιπα λογαριασμών, η οποία χρεώνεται διαφορετικά από κάθε τράπεζα. 

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανείς αίτηση για ebanking σου δίνει επί τόπου κωδικούς και username που ενεργοποιούνται όμως σε 24 ώρες.

Ας πάρει το κινητό στο όνομα της η ας πάρει καινούρια σιμ στο όνομα της (πρέπει να την έχει όμως μαζί Γιατί στέλνει το σύστημα ένα κωδικό που χρειάζεται ο υπάλληλος εκείνη την ώρα)

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς αίτηση για ebanking σου δίνει επί τόπου κωδικούς και username που ενεργοποιούνται όμως σε 24 ώρες.

Ας πάρει το κινητό στο όνομα της η ας πάρει καινούρια σιμ στο όνομα της (πρέπει να την έχει όμως μαζί Γιατί στέλνει το σύστημα ένα κωδικό που χρειάζεται ο υπάλληλος εκείνη την ώρα)

Ευχαριστω. Η πιο ευκολη λυση είναι με 5 ευρω να παρει μια καρτα άλλη αλλα τα sms για μια χρηση σε ποια καρτα θα πηγαινουν μετα ?

Δημοσ.

Τελικα πηγα με την μικρη στο TheMall που εχει ΕΤΕ με διευρημενο ωραριο αλλα πρωτα στον Γερμανο και πηρε μια καρτα στο ονομα της .Στην ΕΤΕ εστειλαν sms στο νεο κινητο ( Sharp Ferrari !!!!) για οσους εχουν καλη μνημη) το περασαν στο συστημα και αυριο μπορει να κανει λογαριασμο στο internet .

Θα μπορουσε αν ειχε ενα χαρτι οτι το κινητο που χρησιμοποιει ειναι της αδερφης της καρτοκινητο με αυτο να κανει μια υπευθυνη δηλωση χωρις να εχει δικο της κινητο στοονομα της.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει διαφορα .Απλα η καθε Τραπεζα το ονομαζει αλοιως.

Πας στην Τραπεζα που εχεις λογαριασμο και  σου διινουν κωδικους για το internet για να μπορεις   να κανεις συναλλαγες

• Like 1
Δημοσ.

Και για το μηχανάκι η ETE ζητάει 8€, με βάση το από 15/12/2015 Τιμολόγιο εργασιών (πάνε πολλά χρόνια από τότε που έγινε υποχρεωτική η αγορά του, ενώ στα πρώτα χρόνια έδιναν δωρεάν έντυπους κωδικούς μιας χρήσης στο κατάστημα που είχες λογαριασμό).

Αλλά, ας μην μπερδεύουμε το θέμα της αποστολής κωδικών μιας χρήσης, που είναι δωρεάν σε όλες τις τράπεζες (δεν έχω λογαριασμό στην Πειραιώς και δεν γνωρίζω), με την υπηρεσία αποστολής sms για την κίνηση και υπόλοιπα λογαριασμών, η οποία χρεώνεται διαφορετικά από κάθε τράπεζα. 

Η Πειραιώς δεν χρεώνει το SMS για την αποστολή ειδικού PIN για μεταφορές/εμβάσματα εκτός τράπεζας.

Για την ώρα πάντα.

Τώρα που έμειναν λίγες, ότι θέλουν θα κάνουν.

Δημοσ.

Να ρωτήσω λίγο και κάτι ακόμα έχω λογαριασμό στην εθνική και θέλω να βγάλω ebanking πρέπει να πάω εγώ σαν φυσικό πρόσωπο στην εθνική για να βγάλω η μπορώ κάπως αλλιώς από ίντερνετ ας πούμε... Και πόσο καιρό σου περνει για να σου βγάλουν το ebanking ευχαριστώ

Δημοσ.

Να ρωτήσω λίγο και κάτι ακόμα έχω λογαριασμό στην εθνική και θέλω να βγάλω ebanking πρέπει να πάω εγώ σαν φυσικό πρόσωπο στην εθνική για να βγάλω η μπορώ κάπως αλλιώς από ίντερνετ ας πούμε... Και πόσο καιρό σου περνει για να σου βγάλουν το ebanking ευχαριστώ

Ναι πρεπει να πας ο ιδιος και να εχεις λογαριασμο κινητου στο ονομα σου

Βγαινουν αμεσως και ενεργοποιουνται την επομενη μερα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ..... Εάν βγάλω λογαριασμό e banking γνωρίζεται άμα υπάρχει κάποια χρέωση και εάν υπάρχει πόσο είναι Υ.Γ Στην εθνική τράπεζα θέλω να βγάλω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Alexis>⚡⚡⚡, on 05 May 2016 - 3:05 PM, said:

Ευχαριστώ πολύ..... Εάν βγάλω λογαριασμό e banking γνωρίζεται άμα υπάρχει κάποια χρέωση και εάν υπάρχει πόσο είναι Υ.Γ Στην εθνική τράπεζα θέλω να βγάλω

Οχι δωρεαν ειναι . Καποιες συναλλαγες ομως μετα εχουν χρεωση οπως και αν πηγαινες σε Ταμειο .

Πληρωμες ΕΥΔΑΠ ,ΔΕΗ κλπ

Μολις πληρωσα τον ΟΤΕ...

Εχω να παω σε ταμειο ή τραπεζα παρα πολλα χρονια .Ολα απο τον υπολογιστη απο τον λογαριασμο μισθοδοσιας μου.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Αυτο με το κινητο που πρεπει να ειναι στο ονομα σου για να βγάλεις ibank δεν το εχω ξανα ακουσει.
Πριν κανα χρονο παντως που πηγα στην Εθνικη δεν μου ζητησαν κατι περα απο τα κλασικα χαρτια που χρειαζεσαι να ανοιξεις εναν λογαριασμο, απλα ερχεται ενα sms αμεσως εκει που υπογραφεις το οποιο ειναι σαν πιστοποιηση οτι "ναι εγω ειμαι" λεγοντας τον κωδικο που αναφερει το μηνυμα.

Περα απο αυτο η διαδικασια ηταν σχετικα γρηγορη και το ibank αμεσα διαθεσιμο προς χρηση.

Ή βαριοταν η υπαλληλος ή ειναι εντελως τυπικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...