Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε xp και 7 δουλεύει 100%, το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές.

Λέει οτι υποστηρίζει μέχρι 8.1 αλλά δέν το έχω δοκιμάσει

• Like 1
Δημοσ.

Mιλατε ΝΩΡΙΤΕΡΑ ρε παιδια ...ΓΙΑΤΙ να Δωσω 30ε σε τεχνικό αφου εισαστε ''γιατροι'' !!!!

Τελοσπαντων.........βιαστηκα κι εγω...ο .......μ@@@

Δεν είναι απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δε το έχω πάθει ποτέ για να έχω προσωπική εμπειρία να σου πω το μόνο που πιστεύω εγώ είναι ότι δε φταίνε τα λειτουργικά. Δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να σταματάει να φορτώνει τα προφίλ από μόνο του, ή κάτι πειράχτηκε ή κάτι έχει "αρπάξει" και κάποιο antivirus έκανε καμιά ζημιά σβήνοντας το.

Αν υπήρχαν τέτοια προβλήματα συνεχόμενα στα λειτουργικά τότε θα βγάζανε κάποια ενημέρωση για να το διορθώσουν.

Φιλαρακι...ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ...ειχα παλεψει να αλλαξω antivirus...AVG  σε  AVAST... την εκανα την βλακεια.....ηταν κ απο torrent...you know..... 

Δημοσ.

Mιλατε ΝΩΡΙΤΕΡΑ ρε παιδια ...ΓΙΑΤΙ να Δωσω 30ε σε τεχνικό αφου εισαστε ''γιατροι'' !!!!

Τελοσπαντων.........βιαστηκα κι εγω...ο .......μ@@@

Φιλαρακι...ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ...ειχα παλεψει να αλλαξω antivirus...AVG  σε  AVAST... την εκανα την βλακεια.....ηταν κ απο torrent...you know..... 

Ναι,συγγνώμη κι'όλας.

Έπρεπε να σου πούμε από την αρχή πως με το επίπεδο γνώσεών σου,θα έπρεπε να μαζέψεις τον υπολογιστή και να τον επιστρέψεις στο κατάστημα που τον πήρες,αφού δεν πρέπει να χειρίζεσαι ούτε τηλεχειριστήριο τηλεόρασης.

Συγγνώμη και πάλι.

'Αμα δε ξέρεις,μη το πειράζεις.

Δημοσ.

λιγο επιθετικος...δεν ειπε και τπτ ο ανθρωπος...

Aναρωτιεμαι γιατι η επιθετικοτητα...κ εγω...??? !!!!!

Πληρωσα κ εκανα την δουλεια μου.....γιατι  ,ομως, με μια μικρη βοηθεια να μαθαινα κ κατι παραπανω...αλλωστε ετσι εμαθα -οτι εμαθα- καθοντας βραδια κ διαβαζα παντου....

Ναι,συγγνώμη κι'όλας.

Έπρεπε να σου πούμε από την αρχή πως με το επίπεδο γνώσεών σου,θα έπρεπε να μαζέψεις τον υπολογιστή και να τον επιστρέψεις στο κατάστημα που τον πήρες,αφού δεν πρέπει να χειρίζεσαι ούτε τηλεχειριστήριο τηλεόρασης.

Συγγνώμη και πάλι.

'Αμα δε ξέρεις,μη το πειράζεις.

Απαραδεκτη η συμπεριφορα....συγνωμη αν σε εθειξα...

Φιλε...δεν ειμαι εκτος ηλεκτρονικών ..ειμαι τεχνιτης ωρολογοποιός....ΒΥΕ...Sorry

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...