JiovanniGeorgeo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Υπάρχει κάτι ανάλογο; Ο φραπες με προβληματίζει τόσο στη γεύση όσο και στο κομμάτι της υγείας. Η εσπρεσσιέρα μου χάλασε, δεν έβγαινε και ιδιαίτερα καλός όμως όπως και να χει. Σκεφτόμουν μηχανή νεσπρέσσο, μόνο στο θέμα της κακής ποιότητας καφέ κολλάω. Υπάρχει κάτι νόστιμο, που να το χτυπάς χωρίς μηχανή και να είναι έτοιμο; αν όχι, εναλλακτικά τι προτείνετε για χειμώνα/καλοκαίρι;
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εσπρέσο / φρέντο εσπρέσο λέω εγώ. Ο πιο νόστιμος καφές είναι. Με μια μηχανή με κάψουλες ή μια που να παίρνει μερίδες είσαι μια χαρά.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ο εσπρεσο καπουτσινο σε φρεντο με ξενερωνει απίστευτα αν λιωσουν τα παγακια, σαν νερο γινονται
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 το τσάι και τον ελληνικό τα έχω λιώσει σαν ιδέες. Στο τσάι βάζω και διπλές δόσεις, με λιιιγη ζάχαρη.. και πάλι σε μια φάση της μερας αισθάνομαι σαν να πίνω νερό.. χρειάζομαι κάτι πιο σόλιντ ο ελληνικός απ' την άλλη είναι τοπ καφές.. δεδομένης της καθημερινότητας όμως κρυώνει αμέσως και γίνεται απαίσιος, και ανακινήται με μπες - βγες απ' τ' αμαξι και το κατω μερος φτανω να το πινω αστα, δοκιμασμένα επι μηνες και τα δυο Η καψουλα απ' την αλλη, ειναι κυριλε και upgrade σε συγκιση με την κλασσική εσπρεσσιέρα, και στο θέμα της καθαριότητας. Κάθε μέρα 8.00 το πρωί.. Κάψουλες λέτε;
palawiaris Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Προτιμώ τον χειρότερο εσπρέσο που μπορεί να βγάλει μια καφετιέρα εσπρέσο από τις κάψουλες 7
idomeneas7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ο φραπες με προβληματίζει τόσο στη γεύση όσο και στο κομμάτι της υγείας. Δηλαδή? Παρε καπουτσινους, φρεντοτσίνους, φραπουτσίνους κλπ σε σκόνη. 1
xpapias Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν πιστεύω τιποτα απ οτι εχει γραφτει κατα καιρους για τον φραπέ. 3
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 το τσάι και τον ελληνικό τα έχω λιώσει σαν ιδέες. Στο τσάι βάζω και διπλές δόσεις, με λιιιγη ζάχαρη.. και πάλι σε μια φάση της μερας αισθάνομαι σαν να πίνω νερό.. χρειάζομαι κάτι πιο σόλιντ ο ελληνικός απ' την άλλη είναι τοπ καφές.. δεδομένης της καθημερινότητας όμως κρυώνει αμέσως και γίνεται απαίσιος, και ανακινήται με μπες - βγες απ' τ' αμαξι και το κατω μερος φτανω να το πινω αστα, δοκιμασμένα επι μηνες και τα δυο Η καψουλα απ' την αλλη, ειναι κυριλε και upgrade σε συγκιση με την κλασσική εσπρεσσιέρα, και στο θέμα της καθαριότητας. Κάθε μέρα 8.00 το πρωί.. Κάψουλες λέτε; Εγώ από θέμα ευκολίας και σταθερότητας προτείνω κάψουλες ή μερίδες ναι. Ο εσπρεσο καπουτσινο σε φρεντο με ξενερωνει απίστευτα αν λιωσουν τα παγακια, σαν νερο γινονται Όντως αν τον αφήσεις ώρα δεν πίνεται...μόνο ο φραπέ αντέχει με τις ώρες!
eliasjuve Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κόψε τον καφέ! Ευκαιρία είναι τώρα. Και γω είμαι σε φάση εναλλακτικού ροφήματος, προς το παρόν πίνω ντεκαφεϊνέ μέχρι να δω τι θα κάνω με την πρέζα που λέγεται καφεΐνη. 1
xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Απλα δεν παίζει εναλλακτική. Δεν υπαρχει κατι: Που να ξυπναει Να μην παχαινει Να πινεται ζεστο/κρυο Να πινεται αργα για συντροφια Να ειναι ευγευστο Να φτιαχνεται/πινεται ιδανικα κ στο σπιτι Να μην κοστίζει ιδιαιτερα 1
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κόψε τον καφέ! Ευκαιρία είναι τώρα. Και γω είμαι σε φάση εναλλακτικού ροφήματος, προς το παρόν πίνω ντεκαφεϊνέ μέχρι να δω τι θα κάνω με την πρέζα που λέγεται καφεΐνη. 1-2 καφεδάκια δε νομίζω ότι είναι και τόσο βλαβερά! 1
φιρίκι Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Απλα δεν παίζει εναλλακτική. Δεν υπαρχει κατι: Που να ξυπναει Να μην παχαινει Να πινεται ζεστο/κρυο Να πινεται αργα για συντροφια Να ειναι ευγευστο Να φτιαχνεται/πινεται ιδανικα κ στο σπιτι Να μην κοστίζει ιδιαιτερα Υπάρχει και το λένε τσάι (Camelia sinensis, όχι να βαφτίζουμε τσάι το κάθε αφέψημα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα