Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εζησα ιδιαίτερα στην μετα-τραμ περιοδο που ημουν ξαπλα 23ω/24ωρο.

εκεί έπαθες γεροντίλα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θρεντ ειναι μαλακία

Δημοσ.

εγω εχω να κανω 8 μηνες μπανιο αλλα δεν εχω γεροντιλα

Εγώ πάλι που είμαι 90+ και ακόμα δεν έχω γεροντίλα τι να πω!!

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο παράπονο που έχω από τους ηλικιωμένους είναι που κατουράνε μέρα μεσημέρι όπου βρούνε μπροστά σε κόσμο.. 

Δημοσ.

Ο άλλος λέει ότι είναι μαλακία

Ποιον να πιστέψω;

Μετά και τη σελίδα που διανύουμε.. εμένα

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο παράπονο που έχω από τους ηλικιωμένους είναι που κατουράνε μέρα μεσημέρι όπου βρούνε μπροστά σε κόσμο.. 

εγω  ειχα την τιμη μια φορα να δω να κανει κ χοντρο

• Like 2
Δημοσ.

Η γεροντίλα είναι φυσική μετά από κάποια ηλικία? 'Η απλά την έχουν μόνο οι βρωμιάρηδες? Να ξέρω δηλαδή αν πρέπει να νευριάζω ή να δείχνω κατανόηση.

Φυσικοτατη, θα την αποκτησουμε ολοι μας. Δεν βρισκω την πηγη που το ειχα πρωτοδιαβασει, πανε χρονια, αλλα βρηκα παρομοιο:

The biological explanation for old-person smell isn’t clear, but the researchers note that human body odors “originate from a complex interaction between skin gland secretions and bacterial activity, and skin gland composition and secretion change in an age-dependent manner throughout development.”

http://healthland.time.com/2012/05/31/old-person-smell-really-exists-scientists-say/

Παντως ρε Ιδομενεα, μην παρεξηγησεις, φαινεσαι και γαμω τα τυπακια γενικα, και για παρεα και για ολα, αλλα πρεπει να εισαι πολυυυυυ στριτζο νυφη με τα θεματα που εχεις ανοιξει κατα καιρους ε;;

• Like 14
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...