Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καμιά φορά το πρωινό ξύπνημα είναι αρκετά επώδυνο, ειδικά τις καθημερινές, το ξυπνητήρι πετάγεται στη μέση ενός ονείρου, και πρέπει να βγω με κόπο από το κρεβάτι σε κατάσταση πνευματικής καθυστέρησης, να συρθώ μέχρι τη κουζίνα για τη δόση μου (καφές) και χρειάζομαι τουλάχιστον μία ώρα για να πάρει ο εγκέφαλος στροφές. Βγαίνω έξω σαν άρρωστος, δεν ξέρω ποιος είμαι, σαν να βλέπω τη ζωή μου σε ταινία. Υποφέρω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα ξαναγυρίσω στο κρεβάτι. Υπάρχει κάποια ιδέα για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο;

Δημοσ.

Να φτιάξεις το Τ9 σου! Ανία.

Ειμαι σιγουρος οτι σου ξέφυγε - δε βλέπω γενικα ορθογραφικά στα μηνύματα σου.

Sent from my bed.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πχάπια σόρι αλλά δε σε καταλαβαίνω, ίσως να οφείλεται σε πρωινή άνοια (δική μου ή δική σου, θα σε γελάσω)

Δημοσ.

Ανοια : φαντασου το κατι σαν Alzheimer.

Ανια = βαρεμαρα.

Sorry αλλα δε μου έρχεται κατι καλύτερο για να στο εξηγησω. Χρειαζομαι και εγω καφε για να ξυπνησω. Και να σηκωθω απο το γνο το κρεβάτι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ αλτσχάιμερ έχω

Δημοσ.

Btw με τιμα το χαπιας.

Δε μπορω να βοηθησω. Εγω δινω αγωνα κοντρα στη βαρεμαρα (/μουργελα) καθε πρωι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρακαλώ δε κάνει τίποτα. Βγήκες από το κρεβάτι;

Να τα λέμε πιο συχνά ρε συ

Δημοσ.

Τι ώρα κοιμάσαι και τι ώρα ξυπνάς;

Και εγώ αυτό θα ρωτούσα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, πρέπει να παίρνεις μια δόση τουλάχιστον 8 ωρών ύπνου κάθε βράδυ. Επίσης αν είναι κάτι που δεν το κάνεις σε καθημερινή βάση ίσως να μην έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχεις χαζέψει από το ανοιχτό wifi

Δημοσ.

Κόψε τους καφέδες, κόψε το βραδινό φαγητό, κόψε το τσιγάρο, κόψε την κακή διατροφή και κάθε πρωί ξεκίνα με μία πενηντάρα push ups, squats και μονόζυγο. 

Επίσης βρες έναν λόγο για τον οποίο να αξίζει να ξυπνάς κάθε πρωί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...