Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θυμήθηκα τις απεργίες του 2009,που ουσιαστικά με εκβίασαν να αγοράσω μεταφορικό μέσο.

(Άλλη) μια επιστράτευση στο τραπέζι 3 παρακαλώ...

Δημοσ.

Αύριο έχω κλείσει εισητήρια για να δω το Civil War, πρέπει να περπατήσω μέχρι ήλιον 10 χιλιόμετρα και άλλα 10 να γυρίσω. Τη μισή διαδρομή θα την κάνω με ταξί δεν παίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά δεν πήγα στη δουλειά, έβαλα άδεια. Όταν πήρα τηλέφωνο να τους το πώ, μόνο ένας ήταν στο γραφείο και οι άλλοι είχαν πάρει άδεια.

Δημοσ.

Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι κατά του δικαιώματος της απεργίας.

Και ούτε καν αναφέρω τίποτα περί ταλαιπωρίας μου (σου, του) αφού αυτός είναι ο λόγος της απεργίας, να υπάρχει αντίκτυπος.

Αλλά αυτή τη φορά το θέμα με τα λεωφορεία/τρόλευ ήταν απαράδεκτο. Τη στιγμή που τα υπόλοιπα μέσα έλεγαν για 48ωρη αυτοί (λεωφορεία) μιλούσαν για στάση (πρωί και βράδυ) και μάλιστα για την Κυριακή 8/5. Τουλάχιστον μέχρι χθες κατά τις 8μμ δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό. Και σήμερα το πρωί, όποιος πήγε στη στάση και περίμενε, αισθάνθηκε λίγο μ...κας.

"Μπράβο" τους!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ψηφίζεται το σαββατοκυριακο

Με το σταθερο τηλέφωνο του ΟΤΕ τι συμβαίνει?μας κόπηκε το σήμα. δουλεύει σε εσας?

• Like 1
Δημοσ.

Ε βέβαια γιατί ποιος φταίει για το ασφαλιστικό? Η τουλα ο Sάκης και όλοι οι υπόλοιποι μεροκαματιαριδες οι οποίοι χρησινοποιουν τα μέσα για την εργασία τούς.

Προφανώς και έχουν όλοι δικαίωμα στο να απεργουν αλλά ρε μουνι@ όταν κάποιος δεν έχει εισιτήριο αμέσως αστυνομία κατεβα κάτω κτλπ.

Έναν θέλω να έρθει να μου πει αυτό το μήνα γιατί δεν έβγαλα κάρτα.

Θέλω με τα ταξί 120 εύρω πηγαινε ελα.

Δημοσ.

Χίλια χρόνια μνημόνιο για να στρώσουμε! 

Χιλια Χρονια Ισλαμ και Τζιχαντ για να στρωσουμε!

Δημοσ.

Παντως ο σκοπος των απεργιων.. Τοσος μαζικος... Δεν ειναι να απεργουν μονο μια κατηγορια εργαζομενων αλλα κανονικα να παραληρει ολη η χωρα ιδιωτικος και δημοσιος τομεας. Και να κατεβουν σε πορειες η εστω να κατσουν σπιτι τους , να μην δουλεψουν δηλαδη ουτε οι καφετεριες!

Αλλα @@@.. Αλλη μια απεργια απ τις πολλες χωρις νοημα ειναι και αυτη.. Αμα δεν χυθει αιμα.. Τα οχι παντα ως ναι θα εκλαμβανονται...

Δημοσ.

Χιλια Χρονια Ισλαμ και Τζιχαντ για να στρωσουμε!

Χιλια χρονια TTY. Αν βαλουμε μετα μυαλο, τοτε παμε σε Xorg. :P

• Like 1
Δημοσ.

Χιλια χρονια TTY. Αν βαλουμε μετα μυαλο, τοτε παμε σε Xorg. :P

Χιλια χρονια unity 8 (με bugs) μεχρι να παμε σε gnome 3.2. :-D

• Like 1
Δημοσ.

. Αμα δεν χυθει αιμα.. Τα οχι παντα ως ναι θα εκλαμβανονται...

Αφου σε ενδιαφερει να χυθει αιμα, υπενθυμιζω οτι σαν χτες πεθαναν 3 ανθρωποι κατα τη διαρκεια συλλαλητηριου.

Ειδες καποια αλλαγη σε κυβερνητικες πολιτικες;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...