Legolas Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, εξω απο το σπιτι μου εχει καεί μια λάμπα στη κολώνα της ΔΕΗ. Θέλω να ρωτήσω αν ξερει κανεις τι τύπο λάμπας βάζουν, ειναι Ε27 ? Και πόσα watt ? Αν αγοράσω εγώ μια λάμπα led που θα αποδίδει περισσότερο φως, υπάρχουν πιθανότητες να του την δώσω και να τη βάλει ? Ένας της Δεη δεν εχει βρεθεί να προτείνει να βάζουν νέες οικονομικότερες λάμπες και αποδοτικότερες ? Κάτι κίτρινες που βάζουν δεν φέγγουν καθόλου
xpapias Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δηλαδη αμα γουσταρεις να τα κανεις ♤♡♢÷% λο στη γειτονια του δινεις μια κοκκινη λαμπα και ξεμπερδεψες; Πολυ αφελες το βλεπω. 2
Legolas Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλα νταξει το τερματισες. Εγω να φέγγει περίσσοτερο λευκό φως θέλω μιας και οι κλοπες αυτοκινήτων και σπιτιών πάνε και ερχονται στη περιοχή μου.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, εξω απο το σπιτι μου εχει καεί μια λάμπα στη κολώνα της ΔΕΗ. Θέλω να ρωτήσω αν ξερει κανεις τι τύπο λάμπας βάζουν, ειναι Ε27 ? Και πόσα watt ? Αν αγοράσω εγώ μια λάμπα led που θα αποδίδει περισσότερο φως, υπάρχουν πιθανότητες να του την δώσω και να τη βάλει ? Ένας της Δεη δεν εχει βρεθεί να προτείνει να βάζουν νέες οικονομικότερες λάμπες και αποδοτικότερες ? Κάτι κίτρινες που βάζουν δεν φέγγουν καθόλου Αν είναι στα ίδια watt δε πρόκειται να σου πει τίποτα. Στο δήμο σου απευθύνσου. Εδώ σε μένα ένας μαντράς έβαλε αντι για τις 23w οικονομικές που είχαν συνήθως 125watt μικτού φωτισμού κι έκανε τη νύκτα μέρα. Αν δεν είχε σπίτια απέναντι να έκαναν παράπονα, ακόμα θα φωτίζαμε το χώρο του με τα δικά μας λεφτά. Ότι να ναι.
mclein Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δηλαδη αμα γουσταρεις να τα κανεις ♤♡♢÷% λο στη γειτονια του δινεις μια κοκκινη λαμπα και ξεμπερδεψες; Πολυ αφελες το βλεπω. οι οικοι ανοχης εχουν λευκες εδω και 20 χρονια...
Legolas Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 οι οικοι ανοχης εχουν λευκες εδω και 20 χρονια... Ενημερωμένο σε βλέπω :D :D 3
gokuthelegend Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Νομίζω ότι η λάμπα είναι το λιγότερο. Βάλε τον γερανό, τις βενζίνες, τον οδηγό του γερανού και τον ηλεκτρολόγο που θα αλλάξει την λάμπα.
mclein Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ενημερωμένο σε βλέπω :D :D μονο οι τυφλοι δεν το ξερουν. 1
cosmos000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Στον Δήμο θα πάρεις τηλέφωνο για την αλλαγή.... Ποιες λάμπες σου βάζουν ?Τις κίτρινες??Αυτές έχουν καταργηθεί και βάζουν τις λευκές...Και σε μας μια της γειτονιάς καιγόταν συχνά και κάποιος ιδιώτης του έδωσε μια ηλεκτρονική φθορίου 150watt και μια χαρά την έβαλε και μια χαρά κρατάει...
xpapias Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 οι οικοι ανοχης εχουν λευκες εδω και 20 χρονια... Τι θέλεις να πεις mclein; Οτι εχει καταντησει ολοκληρη η χωρα ενα απεραντο @% λοχανείο; Μιλα επιτελους ξεκαθαρα! 2
xpapias Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πες την αλήθεια. Θες να την αλλαξεις μονος σου, ετσι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα