NT1G Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αν είναι το κιτρινοπορτοκαλί χρώμα είναι ατμών νατρίου. Το οτι η υποδοχή είναι E27 δεν σημαίνει πάντα οτι κάνουν οι απλές λάμπες.
xpapias Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Περα απο την πλακα παρε τηλ στο δημαρχείο να τους εξηγησεις το σκεπτικο σου (πχ οτι λογω και του χαμηλου φωτισμου εχουν αυξηθει οι κλοπες). Στην αναγκη παρε και υπογραφες απο γειτονες για να δειξεις οτι συμφωνουν και οι υπολοιποι και οτι δεν το κανεις για να ριξεις ολα τα φωτα στη Mercedes σου που παρκαρεις απο κατω. Παντως καλη η ιδεα αλλα πρεπει να εχεις και μια στοιχειωδη ομοιομορφια. Ασπρη λαμπα εδω, "Κιτρινες" παρακατω... 2
Pokemon640 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αν είναι το κιτρινοπορτοκαλί χρώμα είναι ατμών νατρίου. Το οτι η υποδοχή είναι E27 δεν σημαίνει πάντα οτι κάνουν οι απλές λάμπες. Ελπίζω σταδιακά να τις αλλάζουν με LED, γιατί οι ατμών νατρίου καίνε.. το κwλο τους !!!
NT1G Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ελπίζω σταδιακά να τις αλλάζουν με LED, γιατί οι ατμών νατρίου καίνε.. το κwλο τους !!! Wait, what? Ακόμα και τώρα οι ατμών νατρίου θεωρούνται από τις πιο αποδοτικές (lm/W) λάμπες, ίσως και x2 σε σχέση με τα LED σε κάποιες περιπτώσεις. 1
Pokemon640 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Wait, what? Ακόμα και τώρα οι ατμών νατρίου θεωρούνται από τις πιο αποδοτικές (lm/W) λάμπες, ίσως και x2 σε σχέση με τα LED σε κάποιες περιπτώσεις. στη διάρκεια ζωής ίσως όχι. Θέλω π.χ. 4x 80W U5 οικονομίας όταν κάνω μοντάζ, σε ατμών νατρίου τι λάμπες (σε βάτ) πρέπει να βάλω; έχουν καλή ταχύτητα η στο video θα κάνει τρεμόπαιγμα ;
zaccki Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Οπως λενε και τα παιδια παραπανω θα απευθυνθεις στην τεχνικη υπηρεσια του δημου σου. Και προς Θεού όχι τηλεφωνικά! Θα πας απο εκεί και θα κάνεις μια έγγραφη αίτηση με το αίτημα σου που θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο υπάλληλο (τμήμα συντήρησης) για την οποία θα πάρεις και αριθμό πρωτοκόλλου. Το τηλέφωνο ίσως είναι λύση μόνο για πολύ μικρούς δήμους/κοινότητες.
volos27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 εγω εχω τον στυλο ακριβως απ εξω απο την μπαλκονοπορτα ,οσο ειχε την παλια καλη κιτρινη λαμπα ημουν μια χαρα,πριν μερικες μερες την αλλαξανε με αυτες τις ασπρες κ εχω μονιμα μερα εδω μεσα ,μου την εχει δωσει,λες κ ειμαι στο γηπεδο 1
Pokemon640 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 εγω εχω τον στυλο ακριβως απ εξω απο την μπαλκονοπορτα ,οσο ειχε την παλια καλη κιτρινη λαμπα ημουν μια χαρα,πριν μερικες μερες την αλλαξανε με αυτες τις ασπρες κ εχω μονιμα μερα εδω μεσα ,μου την εχει δωσει,λες κ ειμαι στο γηπεδο κατέβασε ρολά
Legolas Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Παιδια... Μιλάμε για το δήμο Φυλής... Το πιο gtp δημο σε ολη τη χώρα που η διαφθορά πάει σύννεφο νομίζεται θα νοιαστεί κανεις απο όσα θα πω? Ή νομίζετε θα καταλάβει κανεις αν αρχίσω να του μιλάω για λάμπες led κλπ ? Την τελευταία φορά που κάηκε η λαμπα τους ειχε παρει γειτονας τηλέφωνο και λέγαν οτι δεν εχουν λάμπες. Μέχρι που ήρθαν οι δημοτικές εκλογές και τελικά βάλαν παντου. Τη Δευτέρα θα τους πάρω τηλέφωνο, ειμαι περιεργος να δω πότε θα ερθουν
nvel Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 στη διάρκεια ζωής ίσως όχι. Θέλω π.χ. 4x 80W U5 οικονομίας όταν κάνω μοντάζ, σε ατμών νατρίου τι λάμπες (σε βάτ) πρέπει να βάλω; έχουν καλή ταχύτητα η στο video θα κάνει τρεμόπαιγμα ; οι λαμπτήρες νατρίου έχουν κακή ποιότητα φωτισμού και δεν χρησιμοποιούνται σε οικιακές εφαρμογές, ως απόδοση οι led χρειάζονται πολλά χρόνια ακόμα ανάπτυξης για να φτάσουν τις νατρίου. Αν απλά αντικαταστήσεις μια νατρίου με led θα εκραγεί άμεσα αφού θα δεχθεί μερικές χιλιάδες volt κατά την έναυση
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Στον δημο οχι στην δεη Ετσι..Ο Δημος ειναι υπευθυνος για τις λαμπες.
Anorymous Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Λοιπον επειδη ημουν πριν λιγο καιρο σε δημο στο ποστο του συνεργειου που εχει την ευθηνη για το δημοτικο φωτισμο μεσω της κοινοφελης και ειχαμε πολλα τετοια ζητηματα απο δημοτες. Η ενταση του φωτισμου δεν βγαινει τυχαια γινεται μεσω μελετης δεν βαζουμε οτι λαμπα γουσταρουμε εμεις, αν εχεις οντως σοβαρο προβλημα με τον φωτισμο πηγαινετε ολοι οι γειτονες και καντε γραπτο αιτημα (οχι προφορικο για θα σας γραψουν εκει που ξερεις) και ζητηστε να γινει αλλαγη στην ενταση της λαμπας. 2
Blacktan Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εαν σε καρφωσει καποιος εχει αυτοφωρο να ξερεις για παρεμβαση σε δημοσια περιουσια ...
Anorymous Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εαν σε καρφωσει καποιος εχει αυτοφωρο να ξερεις για παρεμβαση σε δημοσια περιουσια ... αυτο ειναι το αυτονοητο αλλα πως θα παει να την αλλαξει αν ειναι κολόνα ΔΕΗ θελει γερανοφορο και ο ηλεκτρολογος να μην ειναι απλος τεχνητης αλλα εναερητης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα