Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά εχω γενέθλια σήμερα και θελαν να μου κάνουν έκπληξη και πήγαν και μου πήραν ενα λαπτοπ σαβούρα 500€ το πλήρωσε σήμερα και θα Παει να το πάρει αυριο μπορώ να ζητήσω τα χρήματα πίσω και να μην το παρω ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά εχω γενέθλια σήμερα και θελαν να μου κάνουν έκπληξη και πήγαν και μου πήραν ενα λαπτοπ σαβούρα 500€ το πλήρωσε σήμερα και θα Παει να το πάρει αυριο μπορώ να ζητήσω τα χρήματα πίσω και να μην το παρω ?

πολυχρονος και ναι μπορείς να πάρεις τα χρήματα πίσω.... δες εδώ: http://www.mediamarkt.gr/el/shop/return.html

Δημοσ.

παραθετω το εξης

- Προθεσμία υπαναχώρησης 14 ημερών.

Η περίοδος εντός της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να υπαναχωρήσουν από σύμβαση πώλησης παρατείνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν τα εμπορεύματα, εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξουν γνώμη.

Εφόσον ο πωλητής δεν έχει ενημερώσει σαφώς τους καταναλωτές για το δικαίωμά τους να υπαναχωρήσουν, η προθεσμία επιστροφής θα παρατείνεται κατά 12 μήνες.

- Ενίσχυση του δικαιώματος επιστροφής χρημάτων.

Ο έμπορος πρέπει να επιστρέψει το τίμημα του προϊόντος στον καταναλωτή εντός 14 ημερών από την υπαναχώρηση. Ο έμπορος θα αναλαμβάνει τον κίνδυνο για κάθε ζημία κατά τη μεταφορά, μέχρις ότου το εμπόρευμα περιέλθει στην κατοχή του αγοραστή. 

αν και μπορει να αντιμετωπισεις προβληματα..  παντως σιγουρα εχεις την δυνατοτητα να παρεις κατι αλλο αντι της σαβουρας

Δημοσ.

Χρόνια σου πολλά.

Σημασία λέμε πως έχει η κίνηση.

Δημοσ.

Τι να παρω ρε παιδιά απο τα Media γεμάτο σαβούρες ειναι και τα προϊόντα για σταθερούς υπολογιστές ειναι πανάκριβα !

Ε εντάξει εχει η κίνηση μου στείλανε λεφτα και πήγε η μανα μου η έξυπνη το τελευταίο σκουπίδι που είχε το Media για καλο ... Εκπλήξεις και κίνησης για δώρα περί τεχνολογίας δεν κανεις όταν δεν εισαι γνωστής γιατι με 500€ που εδωσε μπορώ να κανω τον σταθερό να φυσάει οχι το διπύρηνο που θα πουλάνε εκει στα Media

• Like 2
Δημοσ.

Καποιανού του χαρίζανε γαΐδαρο και τον κοίταζε στα δόντια, λέει ένα γνωμικό.

edit: ο κλασικός έλληνας "μεγάλο πρόβλημα με επιστροφή" χωρίς να έχει καν παει απο το κατάστημα

• Like 4
Δημοσ.

Ναι ρε φιλαράκι μεγαλο πρόβλημα ειναι να πάνε 500€ στο δρόμο πεταμένα εσυ άμα τα γενας τα λεφτα και δεν εχεις πρόβλημα ειναι δίκη σου επιλογή ... Εμενα οι δικοί μου,μου είπαν ότι δεν παίρνεις πίσω τα λεφτα γιαυτο και άνοιξα το θεμα όταν το εμαθα είχαν κλεισει τα Media ρωτάω για να ειμαι προετοιμασμένος το ζόρι σου ποιο ειναι που ειμαι κλασικός ελληναρας δεν κατάλαβα ...

• Like 1
Δημοσ.

Χρόνια πολλά

η λύση βρέθηκε

κάνε τωρα edit το αρχικό σου post να βγει το μεγαλο προβλημα γιατί μονο τέτοιο δεν ειναι

απορία ναι

προβληματισμος ναι

μεγαλο προβλημα ... με τιποτα

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα είναι μεγάλο πρόβλημα γιατι δεν εχω ούτε υπολογιστή αυτήν την στιγμή εχει καεί mb και κάρτα γραφικών ... Οποτε ούτε edit μπορώ να κανω το post μιας που ειμαι απο κινητό .... Ολα τελεια ...

Δημοσ.

παραθετω το εξης

- Προθεσμία υπαναχώρησης 14 ημερών.

Η περίοδος εντός της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να υπαναχωρήσουν από σύμβαση πώλησης παρατείνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν τα εμπορεύματα, εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξουν γνώμη.

Εφόσον ο πωλητής δεν έχει ενημερώσει σαφώς τους καταναλωτές για το δικαίωμά τους να υπαναχωρήσουν, η προθεσμία επιστροφής θα παρατείνεται κατά 12 μήνες.

- Ενίσχυση του δικαιώματος επιστροφής χρημάτων.

Ο έμπορος πρέπει να επιστρέψει το τίμημα του προϊόντος στον καταναλωτή εντός 14 ημερών από την υπαναχώρηση. Ο έμπορος θα αναλαμβάνει τον κίνδυνο για κάθε ζημία κατά τη μεταφορά, μέχρις ότου το εμπόρευμα περιέλθει στην κατοχή του αγοραστή. 

αν και μπορει να αντιμετωπισεις προβληματα..  παντως σιγουρα εχεις την δυνατοτητα να παρεις κατι αλλο αντι της σαβουρας

Αυτό μήπως ισχύει μόνο για αγορές από απόσταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μεγάλο πρόβλημα δεν είναι αυτό. προβληματισμός όπως λέει ο isay είναι.
Δεν παίζει ρόλο αν προσωπικά το θεωρείς πρόβλημα.
Αγαπητέ T.S. κάνε edit το θέμα σου καθώς είναι παραπλανητικό.
Αν πας στο κατάστημα και ενώ στους όρους λέει ότι μπορείς να πάρεις πίσω τα $$ σου, δεν στα δίνουν και δεν βγάλεις άκρη μιλώντας με τον υπεύθυνο του καταστήματος, τότε ναι, είναι πρόβλημα.
(ναι μπήκα να γράψω μόνο αυτό)

Επεξ/σία από ApSiMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γερμανία Media Markt,αν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία στα δίνουν ασυζητητί

Αν ανοιχτεί η συσκευασία τσεκάρουν την κατάσταση του προϊόντος και αν είναι άριστη στα δίνουν επίσης

Επεξ/σία από Superuser
Δημοσ.

Τελικα απο που αξιζει να αγορασεις λαπτοπ για να μη σε πιασουν κοτσο? Γιατι εδω περα δεν υπαρχει κατι εκτος απο mediamarkt , κωτσοβολο κ τα συναφη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...