dmpatanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γεια σας θελω να σας πω την ιστορια μου, Βλεπω ενα κινητο στη χ.ε και εποικοινωνω με τον πωλητη καθοριζουμε την τιμη και μετα μου στελνει το ονομα του Ελληνικο και του στελνω χρηατα με money gram για να μου στειλει μετα το τηλ. Απο τοτε που του ειπα οτι τα εστειλα τα χρηματα δεν το σηκωνει ουτε εστειλε και κανενα κινητο. Τωρα εγω πως πρεπει να κινηθω??? Μπορω να δω απο που πηρε τα χρηματα με money gram???(εχω τον κωδικο). Τα στοιχεια που εχω ειναι: Αριθμο money gram Ονοματεπωνημο και ονομα πατερα παραληπτη Τηλεφωνο Ενα email που εποικηνωνισαμε Ευχαριστω.
isay Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι μήνυση για να υπάρχει και αν κάποτε τον πιάσουν ίσως πάρει κατι. ontopic: εχασες τα χρήματα σου. moneygram ΟΧΙ. Για αγγελίες από χε, συναντηση σε πολυσύχναστο μέρος, έλεγχος του tablet και αγορα. Αν τον κόβεις για ύποπτο, δε λες οτι εχεις πάνω σου χρήματα, αλλά οτι θα πάτε τώρα στην τράπεζα να τα σηκώσεις. Τέλος απο την αρχή ζητάς το ιστορικό και αντίγραφο της απόδειξη αγορας.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μπορείς να κάνεις οτι θα μπορούσε να κάνει και αυτός αν σου έστελνε το κινητό και δεν του έστελνες εσύ τα χρήματα! Τελικά πολλά τα θηματα ~ λίγα τα μαθήματα , μυαλό δεν μπαίνει ποτέ.. 14
dmpatanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αν ζητησω να μου πουν ποιος παραλαβε τα χρηματα και απο που,απο το money gram?? Δεν ζητανε ταυτοτητα αυτοι???
solton57010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αν ζητησω να μου πουν ποιος παραλαβε τα χρηματα και απο που,απο το money gram?? Δεν ζητανε ταυτοτητα αυτοι??? Και τι σε κανει να νομιζεις οτι θα μοιραστουν προσωπικα δεδομενα μαζι σου ? Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι μηνυση οπου θα δοσεις 100ευρω +τα οποια εξοδα για δικηγορους κτλπ κατι που φανταζομαι δεν σε συμφερει οικονομικα μιας και τα λεφτα που θα εστειλες ειναι πολυ λιγοτερα.Τωρα που εμαθες την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικος
redhotstef Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τουλαχιστον πες μας τι μοντελο και ποσα χρηματα κανονισατε...
gbras Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μπορεις να του κανεις, μηνυση δεν θα σου παρουν λεφτα γι αυτο αλλα τα λεφτα τα εχεις χασει να το ξερεις..
Razor_7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κάποιος που είναι 8χρόνια μέλος εδώ, έχει κάμποσες πωλήσεις στις αγγελίες και 5κριτικές πώς γίνεται και "την πατάει" τόσο εύκολα? Οι τελείως άσχετοι λογικά θα αφήνουν βαλίτσα με μετρητά σε συμφωνημένη τοποθεσία και θα περιμένουν με courier το αντικείμενο. 5
stratigos24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εγώ έβαλα μια αγγελία στη χρυσή (μια τσάντα της αδερφής μου) και μου έστειλε κάποιος ενα εμαιλ που ρώταγε στα αγγλικά αν είναι διαθέσιμη. Απάντησα σε αυτό το εμαιλ που δήλωσε το ενδιαφέρον στα ελληνικά , λέγοντας πως ναι είναι διαθέσιμη και μου στέλνει νεο εμαιλ: Hello,Am interested in purchasing your item to my friend in USA, I agree with the price and the conditions? And the transaction payment will be made via Online bank transfer,Get back to me if you wish to sale the item to me and let's proceed.Thanks Μπορεί να μην είναι τίποτα περίεργο (λέμε τώρα.. ), αλλά και πάλι δεν μπλέκω..
Miracle Worker Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τι τσάντα είναι; Σαν κι αυτή; http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/2229660/o-revis-xodepse-54-000-evro-gia-mia-tsanta 1
haris_216 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Αν ζητησω να μου πουν ποιος παραλαβε τα χρηματα και απο που,απο το money gram?? Δεν ζητανε ταυτοτητα αυτοι??? Ακόμα και να σου πούνε, που χλωμό το κόβω, τί ακριβώς μπορείς ν' αποδείξεις έτσι; Ότι πήρε τα λεφτά; Ε και. Αυτός μπορεί να ισχυριστεί 1002 λόγους για τους οποίους του τα έστειλες και όχι για πώληση τηλεφώνου ("μου τα χρωστάει από παλιά", κλπ) 2
Vapir Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 με αυτά που διαβάζω το δίκιο σου δύσκολα θα το βρεις οπότε μια είναι η λύση , βρες που μένει πήγαινε βρες τον κ σπάστου τα δόντια αν δεν σου δώσει τα λεφτά σου πίσωμη στέλνετε λεφτά έτσι ρε ...
kfyros Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ακόμα και να σου πούνε, που χλωμό το κόβω, τί ακριβώς μπορείς ν' αποδείξεις έτσι; Ότι πήρε τα λεφτά; Ε και. Αυτός μπορεί να ισχυριστεί 1002 λόγους για τους οποίους του τα έστειλες και όχι για πώληση τηλεφώνου ("μου τα χρωστάει από παλιά", κλπ) Μια χαρά θα τον πιστέψουν στο δικαστήριο. Τι λέτε, ότι είναι μαλ.... οι δικαστές; Έχουν ανταλλάξει mail, υπάρχει αγγελία, ο άλλος πρέπει να αποδείξει ότι του τα χρώσταγε. Κάνε μήνυση, και ζήτα τα στοιχεία του παραλήπτη στη money gram . Με εισαγγελική εντολή τα δίνουν. Μπορεί να είναι κύκλωμα και να ασχοληθεί η ασφάλεια. Με το να μην καταγγέλετε δεν κερδίζετε κάτι. Ρώτα και στο 1520 .. 2
haris_216 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Είναι τυχαίο νομίζεις που ζήτησε Money Gram? Όλες οι μαμουνιές, από Nigerian μέχρι Kato Patisia scams, γίνονται με αυτούς (Money Gram) και Western Union .......................Μπορεί να είναι κύκλωμα και να ασχοληθεί η ασφάλεια. Με το να μην καταγγέλετε δεν κερδίζετε κάτι.Ρώτα και στο 1520 .. Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά δυστυχώς έχει γίνει και η διαδικασία της καταγγελίας (μήνυση, κλπ) λίγο αποτρεπτική ($$$)
Προτεινόμενες αναρτήσεις