Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτόν το καημένο θυμάμαι που τον έχεις άχτι από παλιά! :P :D

ναι. τελικά δεν έμαθα πόσο έχει το νερό,90 λεπτά είχε το 0,750 l

δεν είχε πιο μικρό για να δω την τιμή :P

• Like 1
Δημοσ.

ναι. τελικά δεν έμαθα πόσο έχει το νερό,90 λεπτά είχε το 0,750 l

δεν είχε πιο μικρό για να δω την τιμή :P

Στο είχα γράψει πριν λίγο καιρό, το μικρό έχει 35 λεπτά. Απλά αν δεν ζητήσεις μικρό σου δίνουν το 750ml!

Εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/532794-μικρές-απορίες-σύντομες-απαντήσεις/?p=54783048

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα απο οτι βλεπω δεν πρεπει να γινεται και χαμος στο πλοιο, οποτε μονο λογικο το βρισκω να κοιμαται, ειδικα αν κανει μεγαλο ταξιδι σε οικονομικη θεση.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικα απο οτι βλεπω δεν πρεπει να γινεται και χαμος στο πλοιο, οποτε μονο λογικο το βρισκω να κοιμαται, ειδικα αν κανει μεγαλο ταξιδι σε οικονομικη θεση.

Παπουτσια στον καναπε. Big no no.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι οικονομική η θέση.

και το πρόβλημα δεν είναι ότι κοιμόταν (duh)

αλλά το ότι πάτησε με τα βρωμοπάπουτσα στη θέση.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτή

Οποιος μπει σε ΜΜΜ, πχ Γερμανια καταλαβαινει τι εννοω.

Έχω μπει στο Βερολίνο και σε πληροφορώ κυκλοφορούσαν μεθυσμένα εφηβάκια γύρω στα 15 που τρέκλιζαν, έπεφταν πάνω στους άλλους επιβάτες κι όταν οι τελευταίοι τους κάναν παρατήρηση, αυτά γελούσαν υστερικά.Άσε τώρα λέμε για τα πρεζόνια αλλά και το εφηβικό μεθύσι δεν παλεύεται με τπτ.

Καλά πέρα απο την πλάκα αυτό που κάνουν μερικοί και τρέχουν στο μετρό το τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου να προλάβουν τις πόρτες εκτός απ'το οτι είναι σπαστικό είναι και κοψοχολιαστικό.

Δημοσ.

Παπουτσια στον καναπε. Big no no.

πάτησε με τα βρωμοπάπουτσα στη θέση.

Μέσα στο μυαλό μου είστε με τους βρωμιάρηδες! Πατάνε εκεί που βάζει ο κάθε τυχαίος τον κώλο του...

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή

Ειχε παει και στους καταυλισμους των προσφυγων να κυρηξει χριστιανικη αγαπη με πανό και φωναζοντας "refugees go home"...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή

Έχω μπει στο Βερολίνο και σε πληροφορώ κυκλοφορούσαν μεθυσμένα εφηβάκια γύρω στα 15 που τρέκλιζαν, έπεφταν πάνω στους άλλους επιβάτες κι όταν οι τελευταίοι τους κάναν παρατήρηση, αυτά γελούσαν υστερικά.Άσε τώρα λέμε για τα πρεζόνια αλλά και το εφηβικό μεθύσι δεν παλεύεται με τπτ.

Καλά πέρα απο την πλάκα αυτό που κάνουν μερικοί και τρέχουν στο μετρό το τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου να προλάβουν τις πόρτες εκτός απ'το οτι είναι σπαστικό είναι και κοψοχολιαστικό.

Ποιά ακριβώς είναι αυτή μπορείς να μου εξηγήσεις;

Δημοσ.

Αυτή

Χρυσό ρολογάκι η Ελένη;;;; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιά ακριβώς είναι αυτή μπορείς να μου εξηγήσεις;

Aνθρωπος του Θεου.

Επεξ/σία από iordanis77
Δημοσ.

Επίσης όσοι κάνουν ναρκωτικά μπροστά σε παιδιά... (τρου στορυ)

φοβασαι μην γουσταρουν και τα παιδια ? :-D

Αυτοί που δεν σηκώνονται για να δώσουν τη θέση τους σε όσους τη χρειάζονται. Εντελώς απαράδεκτο. 

ουαου...

Απορώ πώς μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει κανένας τις γριές, που όταν ανοίγουν οι πόρτες για να μπουν, τρέχουν πιο γρήγορα και από τον Usain Bolt, για να προλάβουν να κάτσουν, σπρώνχοντας και χτυπώντας τους υπόλοιπους επιβάτες. Και αφού προλάβουν να κάτσουν, έχουν και το ηλίθιο βλέμμα του νικητή με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ως τα αφτιά.

χαχαχαχα. τις μισω!

Τωρα που λετε για γριες θυμηθηκα πολλα χρονια πριν, 20ρης εγω, σταμπαρω αδειο καθισμα, με ακροβατικη κινηση παω να κατσω και 10 ποντους πριν κατσω μια γρια μου χουφτωνει τον κολο αγρια και αναφωνει ...εεεπ που πας?? Ο φιλος που ειμασταν μαζι γελουσε μεχρι να φτασουμε.

Εγω θα πω και ποιους γουστάρω. Γουσταρω τη προστυχη 40αρα που καπου στα 25 μου πηγαινοντας στο κτελ με λεωφορείο 6 το πρωι, μου κολλησε τα ωραια β...ια της στο μπρατσο μου, τοσο εντονα που τραβηχτηκα σιγα ελαφρως μηπως δε το πηρε πρεφα κ τη πληρωσω εγω. Παλι πανω ομως εξ επίτηδες γιατι ειχε και λιγο χωρο και εριχνε και ματιες! Και επειδη θα ρωτησετε καποιοι σιγουρα, ΟΧΙ δεν εκανα τιποτα ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

νταξει, ελιωσα.   πολλα λαικ!

Το ζντρίμωγμα είναι η χαρά του κάθε στερημένου.

Και της καθε στερημενης??? γιατι εχω φαει πολυ χουφτωμα απο τριανταρες++ και απο γιαγιαδες που το παιζουν κινεζες.

Εσεις οι γυναικες το παιζετε θυματα ακομα και οταν γουσταρετε και εκει ειναι που θελω να κανω εμετο. Women privileges in action.

• Like 2
Δημοσ.

Mια φορά εκεί που καθόμουν αμέριμνος έρχεται μία και μου δίνει ένα βυζοσκάμπιλο.. τα είδα όλα... Και τι μου λέει.. Σιγά ρε μωρό η σιλικόνη μου!

Noμίζω ήταν τρανς.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...