deesnider Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Διάολε, ατάκα Clint Eastwood. Είπα ψέματα για το ότι «τής χαμογέλασα γλυκά» : Αν και, όσοι με γνωρίζουν καλά, λένε ότι είμαι μάλλον εντάξει τύπος, αναγνωρίζουν - όπως και ο ίδιος οφείλω να παραδεχθώ - ότι δε διαθέτω απ' αυτό που λένε «γλυκό χαμόγελο», ακόμα κι αν προσποιηθώ. Οπότε η κάργια, μάλλον πίστεψε περισσότερο ακόμα κι από 'μένα τον ίδιο, αυτό που τής είπα... 3
HALF EVIL Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Είπα ψέματα για το ότι «τής χαμογέλασα γλυκά» : Αν και, όσοι με γνωρίζουν καλά, λένε ότι είμαι μάλλον εντάξει τύπος, αναγνωρίζουν - όπως και ο ίδιος οφείλω να παραδεχθώ - ότι δε διαθέτω απ' αυτό που λένε «γλυκό χαμόγελο», ακόμα κι αν προσποιηθώ. Οπότε η κάργια, μάλλον πίστεψε περισσότερο ακόμα κι από 'μένα τον ίδιο, αυτό που τής είπα... Αντιθέτως εγώ έχω πολύ "γλυκό" χαμόγελο σύντροφε. Όπως αυτή η ομορφιά. 2
deesnider Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αντιθέτως εγώ έχω πολύ "γλυκό" χαμόγελο σύντροφε. Όπως αυτή η ομορφιά. Λουλουδικό που το σέβομαι απεριόριστα, διότι τροφή του αποτελεί η μεγαλύτερη κατάρα τής φύσης - ή, για τους «δημιουργιστές», η απόδειξη για το ότι ο Θεός υπήρξε πολύ ζοχαδιασμένος κάποτε, ειδάλλως, πώς θα μπορούσε να επινοήσει αυτά τα κτήνη;... - τα έντομα. 1
iordanis77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 - Οι λάθρο paki/banglaντεσιανοι - Οι άπλυτοι Τα δυο άνωθεν είναι υποκατηγορίες των ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Με το σαπουνι θες να πεις, γιατι με το νερο σκετο τα κανεις χειροτερα.
gdriver Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 όταν πηγαινα λύκειο και κατέβαινα στο κέντρο με το λεωφορείο για φροντισ΄τηρια και άλλες μλκς και εννίοτε με τρόλεϊ , κάποια στιγμή ήρθε και ένας συμμαθητής ο οποίος έμπαινε για πρώτη φορά σε λεωφορείο. θεωρούσε λοιπόν το στριμωγμα σπάνια κατάσταση , οπότε εκνευρίστηκε από το στρίμωγμα και μου λέει: «-ρε μλκ αντέχεις τη μπόχα; -δηλαδή τί; - πες μου ρε μλκ αντέχεις τη μπόχα; - ναι (σ.χ. τί ήθελα και το έλεγα!) τραβάει μία σιωπηρή (από τις υπουλες) , έβρεχε και έξω οπότε όλα τα παράθυρα κλειστά και γεμίζει ο τόπος μυριωδιά . έγινε μεγάλη φασαρία ξέρετε τις γενικές παρατηρήσεις κατά αγνώστου, αλλά ο φίλος έκανε τον κινέζο.
~mxls~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ...την τρίτη φορά που με χτύπησε, την κοίταξα, τής χαμογέλασα γλυκά και τής είπα: «Τι θα σε πειράξει περισσότερο; Ότι θα σού στείλω την τσάντα ταξίδι απ' το παράθυρο, ή ότι θα το κάνω χωρίς να τη βγάλω απ' το χέρι σου; » Κατέβηκε στην επόμενη στάση... :-D
george_gr1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τωρα που λετε για γριες θυμηθηκα πολλα χρονια πριν, 20ρης εγω, σταμπαρω αδειο καθισμα, με ακροβατικη κινηση παω να κατσω και 10 ποντους πριν κατσω μια γρια μου χουφτωνει τον κολο αγρια και αναφωνει ...εεεπ που πας?? Ο φιλος που ειμασταν μαζι γελουσε μεχρι να φτασουμε. Εγω θα πω και ποιους γουστάρω. Γουσταρω τη προστυχη 40αρα που καπου στα 25 μου πηγαινοντας στο κτελ με λεωφορείο 6 το πρωι, μου κολλησε τα ωραια β...ια της στο μπρατσο μου, τοσο εντονα που τραβηχτηκα σιγα ελαφρως μηπως δε το πηρε πρεφα κ τη πληρωσω εγω. Παλι πανω ομως εξ επίτηδες γιατι ειχε και λιγο χωρο και εριχνε και ματιες! Και επειδη θα ρωτησετε καποιοι σιγουρα, ΟΧΙ δεν εκανα τιποτα ο ΜΑΛΑΚΑΣ. 2
Norone92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πριν 3 μέρες είχα ένα περιστατικό, ίσως το χειρότερο που μου έχει τύχει με συνεπιβάτη. Ταξίδευα με τρένο (4 ώρες ταξίδι) ανάμεσα σε δύο πόλεις της Πολωνίας και ήμουν με 2 φίλους μου από άλλες χώρες σε βαγόνι με δωματιάκια των 8 ατόμων. Ο ένας από τους συνεπιβάτες μας ήταν φουλ μεθυσμένος και δεν ήξερε αγγλικά (συνηθισμένα πράγματα για Πολωνούς της ηλικίας του). Συνήθως όταν υπάρχει μεθυσμένος κοντά προσποιούμαι ότι δεν ξέρω πολωνικά για να με αφήσει στην ησυχία μου (ζω αρκετά χρόνια εδώ οπότε καταλαβαίνω τα περισσότερα). Άρχισε όμως να μιλάει στο φίλο μου που ήταν δίπλα του και ο φίλος μου προφανώς δεν καταλάβαινε τίποτα, εγώ όμως καταλάβαινα πολλά ρατσιστικά σχόλια προς εμάς. Μέχρι και τρομοκράτες μας έβγαλε. Ο νεαρός Πολωνός απέναντί του απλά γέλαγε και δεν έλεγε τίποτα και μία άλλη κοπέλα την παρενοχλούσε μερικές φορές (τύπου της έπιανε το χέρι και της ζήταγε να πάνε βόλτα). Είπε πάρα πολλά αλλά δεν είναι ανάγκη να μπω σε λεπτομέρειες. Σε κάποια φάση από τα νεύρα μου του απάντησα με σπαστά πολωνικά να μας αφήσει στην ησυχία μας, πράγμα που ήταν λάθος γιατί από τη μία κατάλαβε ότι τον καταλαβαίνω και δεύτερον ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν θα έδινε καμία σημασία. Από εκεί και έπειτα μίλαγε με πολύ περισσότερο μίσος και ενοχλούσε εμένα και τους φίλους μου αλλά λέω "οκ κάποια στιγμή θα ξεραθεί και θα πέσει για ύπνο, δεν είναι ανάγκη να κάνω φασαρία". Αυτό δεν έγινε, μέχρι που άρχισε να λέει ότι θα μας έσπαγε τα δόντια και θα μας πυροβολούσε αν δεν ήμασταν μέσα στο τρένο (σεβόταν το χώρο του τρένου τρομάρα του). Αμέσως πήγα στον ελεγκτή (δεν υπήρχαν security) και του εξήγησα το σκηνικό. Ήρθε στο μέρος που καθόμασταν, του είπε να πάει να πετάξει τη μπύρα του καθώς απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιο χώρο και αν μας ξαναενοχλήσει θα τον πετάξει στην επόμενη στάση έξω. Συνέχισε τα δικά του οπότε εγώ αναγκάστηκα να ξαναπάω. Μετά από πολλή ώρα τσακωμού μεταξύ τους (διότι ο ελεγκτής δεν είχε το δικαίωμα να τον ακουμπήσει), κάλεσε την αστυνομία στην επόμενη στάση και τον πέταξαν έξω. Ο τύπος ήταν ό,τι πιο ενοχλητικό στην αρχή, αλλά μετά το σκηνικό έγινε αρκετά τρομακτικό για εμάς. Ήταν λάθος που δε διαμαρτυρήθηκα νωρίτερα αλλά αυτό που με εκνεύρισε ήταν η απάθεια των υπόλοιπων συνεπιβατών μου. Σε άλλη χώρα θα είχε φάει χαστούκι από την αντίστοιχη κοπέλα και οι υπόλοιποι θα υπερασπίζονταν τα "θύματα". Μετά από όλα αυτά βλέπω με άλλο μάτι τις γριές στα κτελ, όσους βρωμάνε και όσους μιλάνε δυνατά στο τηλέφωνο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πόσο χρονών ήταν ο τύπος; Δυστυχώς ανατολική Ευρώπη υπάρχει μεγάλη ανοχή σε φασιστικες νοοτροπιες... Μια φορά είχα τύχει σε τρένο που μετέφερε οπαδούς της δυναμό Δρέσδης, νταξει το ταξίδι ήταν σαν να βρισκόμουν στην νύχτα των ζωντανών νεκρών. 3
Norone92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πόσο χρονών ήταν ο τύπος; Δυστυχώς ανατολική Ευρώπη υπάρχει μεγάλη ανοχή σε φασιστικες νοοτροπιες... Μια φορά είχα τύχει σε τρένο που μετέφερε οπαδούς της δυναμό Δρέσδης, νταξει το ταξίδι ήταν σαν να βρισκόμουν στην νύχτα των ζωντανών νεκρών. 40+ σίγουρα, ίσως γύρω στα 50. Όχι μόνο αυτό, αλλά πίνουν απλά για να γίνουν χάλια και υπάρχει τεράστιο πρόβλημα αλκοολισμού. Οπότε άμα σου τύχει κανένας τέτοιος ακραίος που να είναι και στουπί, απλά δεν ξέρεις τί να περιμένεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα