Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οριστε? θεωρω προσβολη την γενικευση 

Oμοίως και τα παρακάτω

οι αλβανοι

- Οι λάθρο paki/banglaντεσιανοι

On topic

Οι γιδοφλόμπες καραβλαχέ ελληνάρες. Aυτή την κατηγορία ελληνάρων τους θυμάμαι από το 1999 που είχα μπει τελευταία φορά σε ΜΜΜ στην Ελλάδα.Σημαδεύτηκε η εφηβεία μου.

Δημοσ.

Μπράβο που το παραδέχτηκες, ήθελε κότσια Κώστα.

Τώρα για το δεύτερο, δε νομίζω Βρώμερ.. Αλλά να πω τη μαύρη μου αλήθεια θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση αν στη θέση σου ήταν κανας Μαρτάκης μοσχομυριστός η αντίδραση θα ήταν η ίδια; 

χαχαχαχα ακριβώς η ίδια! Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος ανεξαρτήτως εμφάνισης. Όσο μοσχομυριστός και όμορφος να είναι ο άλλος, το π@π@ρι του δε θέλω να με ακουμπάει αν εγώ δεν το έχω αποφασίσει. Ασε που είχα παρόμοια εμπειρία και με (μεθυσμένο) νεαρό που τριβόταν πάνω μου μέσα σε γεμάτο μαγαζί, το ίδιο creepy κι ανώμαλο μου φάνηκε, αλλά τουλάχιστον αυτός είχε το ελαφρυντικό του μεθυσμένου, κι ήταν και πιο εύκολο να τον αποφύγω

• Like 1
Δημοσ.

Τότε μια κοπελιά που στεκόταν μπροστά μου γυρισμένη πλάτη (εγώ είχα είχα τζάμι πίσω) δέχεται την πίεση από όσους μπαίνουν και έρχεται τόσο κοντά που ο κ@λος της ακουμπούσε ξέρετε που. Για κάνα λεπτό που ήμασταν έτσι είχα κατακοκκινήσει και γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα. Ντράπηκα τόσο που αναγκάστηκα να κάνω με τα χίλια ζόρια στροφή 180 μοίρες για να είμαστε κ@λο-κ@λο...

Δεν σου αρεσε; Ατιμουτσικο. 

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα οι πιο ενοχλητικοι ειναι αυτοι που ψαχνονται για τσαμπουκαδες,πχ να κραξουν τους ξενους που κουβαλανε την πραματια τους,να βρισουν τον οδηγο που φρεναρε αποτομα κλπ

Συγκεκριμενα ημουν σε σκηνικο στο 703 οταν ειχε τα παλια ακκορντεον λεωφορεια και ενα τυπος που δεν προφτασε να μπει και κλεισανε οι πορτες,πιαστηκε απο τον καθρεπτη και τον εσυρε για κανα 50αρι μετρα. :fear:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Oι πορτοφολαδες. Που τους βλεπεις, σε βλεπουν οτι τους βλεπεις και παραυτα κυκλωνουν τους μπαρμπαδες για να βαλουν χερι.

Επισης, οι τσακωμενοι με το σαπουνι. Οχι, δεν λεω τους αστεγους ή κατακαημενους που τυγχανει να μπουν στο ΜΜΜ και μυριζουν. Απο αυτους με ενοχλει η μυρωδια και μονο, ειναι προφανες οτι δεν ευθυνονται για την κατασταση τους. Αλλα οταν ειναι πρωι και μου πας στη δουλεια και μου σηκωνεις μασχαλιτσα για να κρατηθεις και βγαινει μια μποχα σαν κατι να εχει συρθει και να ψοφησε εκει διπλα, τοτε στην πυρα. Το νερο και τα αποσμητικα παραειναι φθηνα για να ζεχνεις.

Οι τυποι που ακουμπανε με ολο τους το σωμα στον καθετο στυλο του ΗΣΑΠ και αραζουν διαβαζοντας ή παιζοντας candy crash κλπ. Φιλαρακι εχει τοσο κοσμο που συμπασχω με τις σαρδελες στην κονσερβα και προσπαθω να παιξω Twister για να βρω αδειο κομματι πασαλου να πιαστω και εσυ εισαι yolo και κανεις πως δεν καταλαβαινεις? Νιωσε τα knuckles μου στην πλατουλα και αν εχεις και μακρυ μαλλι φερε λιγο αναμεσα στα δαχτυλα μου καθως πιανομαι για να μαθεις.

Οι τυποι "μου ανηκουν οι θεσεις". Αυτοι που καθονται και διπλα εχουν κρατησει μια θεση για τα πραγματα τους και πρεπει καποιος να φτασει ακριβως απο πανω τους και να ετοιμαζεται κυριολεκτικα να κατσει για να αποφασισουν πως πρεπει να τα παρουν απο τη θεση. Συνηθως στραβωνουν μαλιστα.

Οι τυποι με τα backpacks που δεν καταλαβαινουν πως αν τα εβγαζαν απο την πλατη και τα εφερναν αναμεσα στα ποδια τους ή τα κρατουσαν στο χερι, δε θα τους εβριζα καθε φορα που μου πιεζαν τη μουρη.

Οι επιβατες που οταν βγαινουν απλα περπατανε σα χαμενοι, στο χρονο τους ενιοτε κανοντας ζιγκ ζαγκ. Καταλαβαινω πως δεν ειναι ολοι βιαστικοι το πρωι, αλλα ο σταθμος του Μετρο ειναι μια αεικινητη κυψελη, συντονισου με το πληθος, κανε γοργες κινησεις και μη σταματας αποτομα ενω κατεβαινεις τις σκαλες στο ασχετο. Θα πεσω και θα πεσω πανω σου.

Disclaimer: Τα παραπανω αφορουν τους επιβατες του ΗΣΑΠ και του ΜΕΤΡΟ. Δεν εχω αρκετες εμπειριες με λεωφορεια, τρολλει κλπ για να βγαλω χολη συμπερασμα.

• Like 6
Δημοσ.

Οι επιβατες που οταν βγαινουν απλα περπατανε σα χαμενοι, στο χρονο τους ενιοτε κανοντας ζιγκ ζαγκ. Καταλαβαινω πως δεν ειναι ολοι βιαστικοι το πρωι, αλλα ο σταθμος του Μετρο ειναι μια αεικινητη κυψελη, συντονισου με το πληθος, κανε γοργες κινησεις και μη σταματας αποτομα ενω κατεβαινεις τις σκαλες στο ασχετο. Θα πεσω και θα πεσω πανω σου.

Πωπω, τι σπάστικό που είναι αυτό!

Καμιά φορά το λεωφορείο που παίρνω αργεί και φτάνει στο Μετρό 30 δευτερόλεπτα πριν περάσει το τελευταίο τρένο που μπορώ να πάρω και να μην αργήσω στη δουλειά. Ε, σχεδόν πάντα στα σκαλιά θα έχουν συγχρονιστεί 5 άτομα στη σειρά σαν παρέλαση και θα πάνε τα ζώα μου αργά. Και μετά τρέχω σαν τρελός να το προλάβω. Το έχω χάσει αρκετές φορές γι'αυτό το λόγο και πολλές φορές έχω προλάβει και έχω μπει 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου πριν κλείσουν οι πόρτες, σε φάση

post-202580-0-61080300-1463163487_thumb.gif

• Like 3
Δημοσ.

Παντως απο οσα διαβαζω για τα ΜΜΜ του εξωτερικου, προσφατα πηγα Βουδαπεστη και πραγματικα δεν συναντησα τιποτα παραξενο στις 8 μερες που εμεινα εκει. Τα χρησιμοποιησα ολα και εμεινα ευχαριστημενος

Επισκέπτης
Δημοσ.

Oμοίως και τα παρακάτω

On topic

Οι γιδοφλόμπες καραβλαχέ ελληνάρες. Aυτή την κατηγορία ελληνάρων τους θυμάμαι από το 1999 που είχα μπει τελευταία φορά σε ΜΜΜ στην Ελλάδα.Σημαδεύτηκε η εφηβεία μου.

Ο,τι πιο μη-στρειτ έχω ακούσει αυτή την εβδομάδα. Κουλ, θα το πω στον gay φίλο μου να γελάσουμε.

Δημοσ.

Οι έφηβοι-ες που μπαίνουν μπουλούκια, και συμπεριφέρονται σαν να είναι στην πενταήμερη του σχολείου τους. Παραδόξως, σπάνια τους κάνει παρατήρηση κάποιος συνταξιδιώτης παρόλο την φασαρία που κάνουν.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι έφηβοι-ες που μπαίνουν μπουλούκια, και συμπεριφέρονται σαν να είναι στην πενταήμερη του σχολείου τους. Παραδόξως, σπάνια τους κάνει παρατήρηση κάποιος συνταξιδιώτης παρόλο την φασαρία που κάνουν.

Εμένα αυτό μου αρέσει όταν το βλέπω. Μου αρέσει πάρα πολύ σε πληροφορώ. Δεν ξέρω, βρίσκω γοητεία στο να βλέπω τους νέους (και ιδιαίτερα εδώ που τα λέμε τα ερωτευμένα) να κάνουν και να λένε ο,τι γουστάρουν. Από την στιγμή που απλώς ενοχλούν με φασαρία και δεν κάνουν τίποτα χείροτερο είμαι οκ.

Σίγουρα οι έφηβοι είναι λιγότερο βαρετοί από τους ενήλικες.

Δημοσ.

Βασικα οι πιο ενοχλητικοι ειναι αυτοι που ψαχνονται για τσαμπουκαδες,πχ να κραξουν τους ξενους που κουβαλανε την πραματια τους,να βρισουν τον οδηγο που φρεναρε αποτομα κλπ

Συγκεκριμενα ημουν σε σκηνικο στο 703 οταν ειχε τα παλια ακκορντεον λεωφορεια και ενα τυπος που δεν προφτασε να μπει και κλεισανε οι πορτες,πιαστηκε απο τον καθρεπτη και τον εσυρε για κανα 50αρι μετρα. :fear:

Ααα σε παρακαλώ τα παιδιά αυτά μου δίνουν αφορμή για την ψυχοθεραπεία μου. Να ξερες ποσο καλά περνάει η μέρα μετά αν τους φορτώσεις στο ξύλο. (τους τραμπούκους εννοώ όχι τους ξένους).

Τους μαλάκες που καβατζώνουν όλο το πλάτος της κυλιόμενης και δεν αφήνουν χώρο στα αριστερά τους ανέφερε κάποιος;(Με τη δικαιολογία πάντα έτοιμη, δεν υπάρχει νόμος ή πινακίδα να λέει κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

Ααα σε παρακαλώ τα παιδιά αυτά μου δίνουν αφορμή για την ψυχοθεραπεία μου. Να ξερες ποσο καλά περνάει η μέρα μετά αν τους φορτώσεις στο ξύλο. (τους τραμπούκους εννοώ όχι τους ξένους).

Τους μαλάκες που καβατζώνουν όλο το πλάτος της κυλιόμενης και δεν αφήνουν χώρο στα αριστερά τους ανέφερε κάποιος;(Με τη δικαιολογία πάντα έτοιμη, δεν υπάρχει νόμος ή πινακίδα να λέει κάτι τέτοιο).

Εκεί τους απαντάς ότι υπάρχει η ανακοίνωση που επαναλαμβάνεται συνεχώς: 'Παρακαλείστε να στέκεστε ΔΕΞΙΑ στις κυλιόμενες κλίμακες.'
Δημοσ.

να βάλουμε και αυτή τη συνομοταξία στη λίστα παρακαλώ.

1454788_10206157935740282_62063146137103

Αυτόν το καημένο θυμάμαι που τον έχεις άχτι από παλιά! :P :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...