Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνωμη εχετε για περιπτωσεις οπου βγαινουν 3 ατομα για ποτο/καφε/κ.α. και οι δυο απο αυτους τα εχουν και χαιδευονται ολο το βραδυ;

Σας εχουν τυχει τετοιες περιπτωσεις; Ξαναβγηκατε μετα;

Αξιζει να βγαινεις με ζευγαρι χωρις τεταρτο ατομο; (εστω το τεταρτο ατομο να ειναι πχ ο δευτερος κολλητος)

• Like 1
Δημοσ.

έλιωσα με τον τίτλο :P

αξίζει μόνο αν γνωρίζεις το ζευγαράκι και ξέρεις πως δεν είναι κάφροι. αλλιώς πας γυρεύοντας.

επίσης με τη προϋπόθεση πως στο πρότειναν αυτοί ή από κοινού και δεν χώθηκες σφήνα γιατί τότε τα θέλει ο κώλος σου...

// δε θυμάμαι να μου χει τύχει πάντως.. κυρίως γιατί συνήθως τη μυρίζομαι τη δουλειά και τη κάνω με ελαφρά για παν ενδεχόμενο

• Like 5
Δημοσ.

Μου εχει τυχει και ηταν φρικτα..δεν ειναι οτι ενιωσα παραμελημενη,απλα κοντεψαν να το κανουν μες στο εστιατοριο και ντραπηκα!Και να πεις οτι ειμαστε 20 χρονων..λες παει στο διαολο!Θα μου πεις μα καλα δεν ηξερες? Οχι δεν ηξερα,εγινε μια συναντηση με την φιλη μετα απο 10 και παραπανω χρονια.

Οταν τελειωσαν αυτοι το φικι-φικι και εγω το φαγητο μου,με καλεσαν και για ποτο μετα..!!Φυσικα και δεν πηγα..! Δεν φερονται ολοι ετσι γελοια και παιδιαστικα,απλα αναφερω την εμπειρια μου.

• Like 9
Δημοσ.

Δηλαdή υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιος και να πει ''Ναι μου αρέσει να κρατάω το φανάρι'';

• Like 18
Δημοσ.

Δηλαdή υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιος και να πει ''Ναι μου αρέσει να κρατάω το φανάρι'';

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν :P Αλλα μπορεί να πει ναι κανένας που του αρέσει να παίρνει μάτι

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν :P Αλλα μπορεί να πει ναι κανένας που του αρέσει να παίρνει μάτι

Toυς φίλους ματάκηδες ομολογώ πως δεν τους είχα σκεφτεί, τώρα το πιστεύω κι εγώ ότι μπορεί κάποιος να βγει και να το πει.

edit: he did it

Δημοσ.

Μετρα λογια σου μπλιατ θα γινει χαμος.

Designated lamp holder <> ματακιας.

Το ενα ειναι μια εξαιρετικα λεπτη και υπευθυνη διαδικασια ενω το αλλο αγνο και ατοφιο πριμιτιβ καφριλικι.

Δημοσ.

αναλογως που θα ειμαι κ τι θα βλεπω,αν ειμαι σε ενα δωματιο με κρεβατι κ πανω του βρισκονται 2 γυναικες με πλουσια προσοντα κ ερωτοτροπουν μεταξυ τους,τοτε κ φαναρι κραταω κ προβολεα κ θα εχω κ γεννητρια διπλα σε περιπτωση διακοπης ρευματος

αχαχαχαχαχα!Και το κινητό να γράφει βίντεο να υποθέσω;

Δημοσ.

αναλογως που θα ειμαι κ τι θα βλεπω,αν ειμαι σε ενα δωματιο με κρεβατι κ πανω του βρισκονται 2 γυναικες με πλουσια προσοντα κ ερωτοτροπουν μεταξυ τους,τοτε κ φαναρι κραταω κ προβολεα κ θα εχω κ γεννητρια διπλα σε περιπτωση διακοπης ρευματος

Ευτυχώς , τίποτα δεν χάθηκε ακόμη. Υπάρχουν ελπίδες.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου εχει τυχει και ηταν φρικτα..δεν ειναι οτι ενιωσα παραμελημενη,απλα κοντεψαν να το κανουν μες στο εστιατοριο και ντραπηκα!Και να πεις οτι ειμαστε 20 χρονων..λες παει στο διαολο!Θα μου πεις μα καλα δεν ηξερες? Οχι δεν ηξερα,εγινε μια συναντηση με την φιλη μετα απο 10 και παραπανω χρονια.

Οταν τελειωσαν αυτοι το φικι-φικι και εγω το φαγητο μου,με καλεσαν και για ποτο μετα..!!Φυσικα και δεν πηγα..! Δεν φερονται ολοι ετσι γελοια και παιδιαστικα,απλα αναφερω την εμπειρια μου.

Εσύ πως κατάφερες να φας; Σε παράτησαν να πάνε στη τουαλέτα για το φικι-φικι;

Γιατί αν δεν έβγαλαν ρούχα μπροστά σου, μάλλον υπερβάλλεις

Δημοσ.

στη θέση σου θα είχα φύγει και ας μην είχα τελειώσει το φαι.
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...