Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ πως κατάφερες να φας; Σε παράτησαν να πάνε στη τουαλέτα για το φικι-φικι;

Γιατί αν δεν έβγαλαν ρούχα μπροστά σου, μάλλον υπερβάλλεις

Ε ναι, αν δε βγουν τα ρουχα...
  • Like 1
Δημοσ.

Εσύ πως κατάφερες να φας; Σε παράτησαν να πάνε στη τουαλέτα για το φικι-φικι;

Γιατί αν δεν έβγαλαν ρούχα μπροστά σου, μάλλον υπερβάλλεις

Με κατι επρεπε να ασχολουμαι..μια ετρωγα,μια κοιταζα το πελαγος..Τι να εκανα?Τον σκηνοθετη στην τσοντα? Οσο για την υπερβολη τι να σου πω..

Δημοσ.

Εγω οχι μονο κραταω φαναρι και μου αρεσει, αλλα ειμαι και πολυ καλος στο πεταγμα χαρταετου

• Like 3
Δημοσ.

Μου εχει τυχει και ηταν φρικτα..δεν ειναι οτι ενιωσα παραμελημενη,απλα κοντεψαν να το κανουν μες στο εστιατοριο και ντραπηκα!Και να πεις οτι ειμαστε 20 χρονων..λες παει στο διαολο!Θα μου πεις μα καλα δεν ηξερες? Οχι δεν ηξερα,εγινε μια συναντηση με την φιλη μετα απο 10 και παραπανω χρονια.

Οταν τελειωσαν αυτοι το φικι-φικι και εγω το φαγητο μου,με καλεσαν και για ποτο μετα..!!Φυσικα και δεν πηγα..! Δεν φερονται ολοι ετσι γελοια και παιδιαστικα,απλα αναφερω την εμπειρια μου.

Μάλλον η "φίλη" σου ήθελε να σου παρουσιάσει τον γκόμενό της και να σου δείξει ότι η ζωή της είναι τέλεια και καλύτερη από την δική σου για να ζηλέψεις.

Η κλασική κομπλεξική νοοτροπία που συμβαίνει ότι συναντάμε παλιούς φίλους.

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

στη θέση σου θα είχα φύγει και ας μην είχα τελειώσει το φαι.

BLASPHEMY!

• Like 1
Δημοσ.

εμένα δε θα με χάλαγε να βλέπω live sex και να τρώω , καμια φορά βάζω κ βλέπω τσόντες για να μου ανοίξει η όρεξη

• Like 3
Δημοσ.

Μου εχει τυχει και ηταν φρικτα..δεν ειναι οτι ενιωσα παραμελημενη,απλα κοντεψαν να το κανουν μες στο εστιατοριο και ντραπηκα!Και να πεις οτι ειμαστε 20 χρονων..λες παει στο διαολο!Θα μου πεις μα καλα δεν ηξερες? Οχι δεν ηξερα,εγινε μια συναντηση με την φιλη μετα απο 10 και παραπανω χρονια.

Οταν τελειωσαν αυτοι το φικι-φικι και εγω το φαγητο μου,με καλεσαν και για ποτο μετα..!!Φυσικα και δεν πηγα..! Δεν φερονται ολοι ετσι γελοια και παιδιαστικα,απλα αναφερω την εμπειρια μου.

Αναρωτιέμαι αν τους κοιτούσες επίμονα και με μία απορία στο βλέμμα σου, πώς θα αντιδρούσαν...Νταξ, πιθανό να έλεγαν ότι ζήλευες κιόλας τα ζώα..

• Like 2
Δημοσ.

Για μία στιγμή εκεί που λες "άκυρους μαλάκες γνωστούς" διάβασα "παλιούς φίλους".

Δεν έχω κρατήσει ποτέ, άμα νοιώθει λίγο το ζευγάρι και δεν είσαι κολλητσίδα δε συμβαίνουν τέτοια. Αλλά μία φορά το έχω κάνει σε κάποιον, ο τύπος απλά ήταν απερίγραπτος. Μόνο μία από τις ατάκες:

- Λοιπόν τι λέτε να κάνουμε τώρα;

- Κοίτα, εμείς λέγαμε να πάμε οι δυο μας για ποτό αλλά αφού είσαι και συ εδώ ξέρω γω; Πάμε για καμιά μπύρα;

- Τέλεια, φύγαμε!

Ακόμα γελάω όταν τα θυμάμαι. Δεν ξέρω πως το πήρε ο τύπος αλλά του άξιζε.

Δημοσ.

Εγώ άπαξ και πάρω μυρωδιά ότι παίζει κάτι τέτοιο (μου έχει συμβεί αλλά με παρέα, όλοι ΕΚΤΟΣ από εμένα να είναι ζευγάρια) το λέω στα ίσα ότι δεν κάθομαι να κρατάω φανάρια και την κάνω απευθείας. Ας έχουμε κανονίσει ότι θέλει, δεν κάθομαι. Θα πάω και θα κάτσω μόνος μου στο μαγαζί κάπου αν μπορώ και όποιος θέλει ας έρχεται να λέμε καμιά κουβέντα ένας ένας ή ζευγάρι ζευγάρι.

• Like 1
Δημοσ.

Αξιζει να βγαινεις με ζευγαρι χωρις τεταρτο ατομο; (εστω το τεταρτο ατομο να ειναι πχ ο δευτερος κολλητος)

Θυμήθηκα σκηνικό όπου φίλη βγαίνει με την το γκόμενό της και την κολλητή της και φέρνει έναν ξαδερφό για να βγούνε σα ζευγάρια και η κολλητή να μην κρατάει το φανάρι. Η κολλητή όλο το βράδυ χαριεντιζόνταν με το μπάρμαν και στο τέλος φασώθηκε μαζί του. :lol: 

Οπότε προσέχετε ποιους φωνάζεται για τέτοιες περιπτώσεις. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με κατι επρεπε να ασχολουμαι..μια ετρωγα,μια κοιταζα το πελαγος..Τι να εκανα?Τον σκηνοθετη στην τσοντα? Οσο για την υπερβολη τι να σου πω..

Ναι αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση μου

Σε παράτησαν να πάνε στη τουαλέτα για το φικι-φικι;

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση μου

Ειναι ηλιθια η ερωτηση σου..δεν κυριολεκτω και προφανως μονο εσυ κολλησες σε αυτο..Βγαινεις για ενα φαγητο και η αλλη ειναι καβαλα στο αμορε με ολα τα παρελκομενα..μαλλον επρεπε να τα αναφερω ως προκαταρκτικα,συγνωμη λαθος μου.

Αναρωτιέμαι αν τους κοιτούσες επίμονα και με μία απορία στο βλέμμα σου, πώς θα αντιδρούσαν...Νταξ, πιθανό να έλεγαν ότι ζήλευες κιόλας τα ζώα..

Δεν θα μπορουσα να τρολλαρω με την φιλεναδα μου που ειχα να την δω και χρονια...

Μάλλον η "φίλη" σου ήθελε να σου παρουσιάσει τον γκόμενό της και να σου δείξει ότι η ζωή της είναι τέλεια και καλύτερη από την δική σου για να ζηλέψεις.

Δεν ξερω γιατι φερθηκε ετσι..παντως δεν το πιστευω αυτο που λες το οτι ηθελε να μου κανει επιδειξη.Τουλαχιστον εφαγα 2 μεριδες απο τον καλυτερο γαυρο μαρινατο και εγω σε οργασμο ημουν :P

Δημοσ.

Δεν θα μπορουσα να τρολλαρω με την φιλεναδα μου που ειχα να την δω και χρονια...

Σωστή. Μπορεί και να σκέφτηκες ότι πάλι θα την ξαναδείς μετά από χρόνια...

:devil:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...