Slogan Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 http://www.e-shop.gr/aerocool-gt-midi-tower-black-edition-p-PER.810847 Καλημερα εχω αυτο το κουτι και το συγκεκριμενο τομπροστινο ανεμηστιρακι(εκει που ειναι οι τρυπες μπροστα ) ακουγεται πολυ ο ηχος του οταν το ακουμπαω σταματαει ο ηχος δηλαδη πιεζω το μπροστινο μερος του κουτιου εκει που ειναι ο ανεμηστιρας σταματαει και μετα ξανα ξεκιναει τι μπορει να φταιει? τι να κανω για να φιαξει και κατι αλλο απο σκονη πως το καθαριζουμε εχω διαβασει κατι σπρει κανουν δουλεια? αμα εχετε να προτεινετε κατι ? ευχαριστω πολυ
Fubar.gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Όταν το ανεμιστηράκι κάνει θόρυβο έχει χαλάσει το ρουλεμάν του. Με φύσημα, καθάρισμα ή λάδωμα συνήθως σταματά για λίγο καιρό, αλλά μετά επανέρχεται. Η μόνη σίγουρη λύση είναι αλλαγή του με καινούριο. Άλλωστε, ένα σπρέυ πεπιεσμένου αέρα κοστίζει περίπου όσο ένα καινούριο ανεμιστηράκι. Γνώμη μου, άλλαξε το κατευθείαν και μήν ασχοληθείς να το καθαρίσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Υπάρχει και η περίπτωση να έχει λασκάρει και να θέλει να σφίξεις τις βίδες του. Για να δεις απο που προέρχεται πρέπει να βγάλεις το μπροστινό κομμάτι ωστε να έχεις πρόσβαση στον ανεμιστήρα. Προσπάθησε με προσοχή να ξεκουμπώσεις τη 'μάσκα' μπροστά ωστε να βλέπεις τον ανεμιστήρα και βγάλε μια photo άν μπορείς. Με κωδικό προσφοράς 1618 παίρνεις αυτό http://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-krausmann-380watt-6330-p-TLS.040144?utm_campaign=newsletter160427&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=11-fisitires-aporrofitires&utm_content=11.3-fysitiras+aporrofitiras+krausmann+380watt+6330στα 17.90 και ξενοιάζεις απο θέμα καθαρισμού για όλο το κουτί. Υπάρχουν κι άλλα παρόμοια με περισσότερα watt κλπ άν θες να ψάξεις, αλλα αυτό το θεωρώ μία πάρα πολύ καλή λύση.
tsacali Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 http://www.e-shop.gr/aerocool-gt-midi-tower-black-edition-p-PER.810847 Καλημερα εχω αυτο το κουτι και το συγκεκριμενο τομπροστινο ανεμηστιρακι(εκει που ειναι οι τρυπες μπροστα ) ακουγεται πολυ ο ηχος του οταν το ακουμπαω σταματαει ο ηχος δηλαδη πιεζω το μπροστινο μερος του κουτιου εκει που ειναι ο ανεμηστιρας σταματαει και μετα ξανα ξεκιναει τι μπορει να φταιει? τι να κανω για να φιαξει και κατι αλλο απο σκονη πως το καθαριζουμε εχω διαβασει κατι σπρει κανουν δουλεια? αμα εχετε να προτεινετε κατι ? ευχαριστω πολυ αν καταλαβα καλα απο την περιγραφη σου κραδασμοι ειναι. κατι απο εδω θα λυσει το προβλημα http://www.e-shop.gr/ypologistes-case-modding-aksesouar-meiosis-thoryvou-list?table=PER&category=NOISE+REDUCTION για σπρευ δεν γνωριζω να σου προτεινω κατι. εγω χρησιμοποιω αερα.
bazzil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Όταν το ανεμιστηράκι κάνει θόρυβο έχει χαλάσει το ρουλεμάν του. Με φύσημα, καθάρισμα ή λάδωμα συνήθως σταματά για λίγο καιρό, αλλά μετά επανέρχεται. Η μόνη σίγουρη λύση είναι αλλαγή του με καινούριο. Άλλωστε, ένα σπρέυ πεπιεσμένου αέρα κοστίζει περίπου όσο ένα καινούριο ανεμιστηράκι. Γνώμη μου, άλλαξε το κατευθείαν και μήν ασχοληθείς να το καθαρίσεις. Δεν έχει ρουλμαν. Πηνίο έχει. Περιστρέφεται λόγο του μαγνητικού πεδίου που δημιουργείται. Κατα τ' άλλα θα συμφωνήσω.
bromiaris Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν έχει ρουλμαν. Πηνίο έχει. Περιστρέφεται λόγο του μαγνητικού πεδίου που δημιουργείται. Κατα τ' άλλα θα συμφωνήσω. Και το πηνίο βρε μάστορα που εδράζεται για να περιστραφεί? Στον αέρα? Αν ήταν έτσι θα είχε απογειωθεί! Φυσικά και έχει ρουλμάν… με την χρήση μαζεύει σκόνες και χάνοντας την λίπανση του, τρίζει – φθείρεται και ακούγεται… Πάρε ένα καινούργιο ανεμιστήρα και ησύχασες.. Όσο για τους φυσητήρες απορροφητήρες άφησε τους και βγάλε τα πλαϊνά καπάκια από το κουτί σου και πήγαινε στο πρώτο βενζινάδικο που θα βρεις.. Φύσηξε το κουτί με τον αέρα εκεί και καθάρισες! Πρόσεξε μόνο όταν φυσάς σε ανεμιστήρες να τους μπλοκάρεις ώστε να μην γυρίζουν ανεξέλεγκτα καθώς φυσάς.
bazzil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Και το πηνίο βρε μάστορα που εδράζεται για να περιστραφεί? Στον αέρα? Αν ήταν έτσι θα είχε απογειωθεί! Φυσικά και έχει ρουλμάν… με την χρήση μαζεύει σκόνες και χάνοντας την λίπανση του, τρίζει – φθείρεται και ακούγεται… Πάρε ένα καινούργιο ανεμιστήρα και ησύχασες.. Όσο για τους φυσητήρες απορροφητήρες άφησε τους και βγάλε τα πλαϊνά καπάκια από το κουτί σου και πήγαινε στο πρώτο βενζινάδικο που θα βρεις.. Φύσηξε το κουτί με τον αέρα εκεί και καθάρισες! Πρόσεξε μόνο όταν φυσάς σε ανεμιστήρες να τους μπλοκάρεις ώστε να μην γυρίζουν ανεξέλεγκτα καθώς φυσάς. Ναι στον αέρα. Λόγο μαγνητικού πεδίου. Το συγκρατεί ο άξονας που έχει. Και δεν θέλει ρουλμαν για να περιστραφεί. Επίσης στο βενζινάδικο το κομφλερ μαζεύει νερό λόγο υγροποίησης του αέρα εσωτερικά οπότε καλύτερα να μην το κάνει. Με 20 ευρώ που έχει ο φυσητήρας μια χαρά είναι. Το χρησιμοποιεί και αλλού.
terry308 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Με ούτε 6€ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-pwm-120mm-case-fan-p-PER.650152 ή http://www.e-shop.gr/arctic-f12-silent-fan-120mm-p-PER.816016 Εκτός κι αν θες με φωτισμό
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 +1 να μπλοκάρει τους ανεμιστήρες για να μην τους αχρηστεψει. Απ'τό να τρέχει στα βενζινάδικα με το κουτί ή να αγοράζει σπρέι πεπιεσμενου χίλιες φορές να πάρει φυσητηρα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει όμως αν είναι συντονισμός η πρόβλημα ανεμιστήρα γιατί δεν το διευκρινίζει κατά τη γνώμη μου.
tsacali Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 +1 να μπλοκάρει τους ανεμιστήρες για να μην τους αχρηστεψει. Απ'τό να τρέχει στα βενζινάδικα με το κουτί ή να αγοράζει σπρέι πεπιεσμενου χίλιες φορές να πάρει φυσητηρα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει όμως αν είναι συντονισμός η πρόβλημα ανεμιστήρα γιατί δεν το διευκρινίζει κατά τη γνώμη μου. εφοσον ακουμπαει-πιεζει το κουτι μπροστα στον fan και σταματαει ο θορυβος για συντονισμο μου κανει. αν ηταν προβλημα του fan θα συνεχιζε να ακουγεται. +1 φυσητηρας
bromiaris Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ναι στον αέρα. Λόγο μαγνητικού πεδίου. Το συγκρατεί ο άξονας που έχει. Και δεν θέλει ρουλμαν για να περιστραφεί. Νομίζω παίζεις με τις λέξεις ή πολύ απλά δεν έχεις ιδέα.. Και ο άξονας που συγκρατεί το πηνίο που το θέλεις να είναι στον αέρα που εδράζεται αν όχι σε ρουλμαν ? 1
tsacali Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 κριμα να γεμιζουμε το θεμα με ασχετες απαντησεις προσωπικης αντιπαραθεσης υπαρχουν και τα προσωπικα μνματα για αυτο. στην τελικη ανοιξτε ενα θεμα για το αν εχουν ρουλμαν η οχι τα fan. εκτος αν γραφουμε μονο και μονο για να γραψουμε κατι. επι της ερωτησης του παιδιου λοιπον. τα υπολοιπα περιτευουν
bazzil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 κριμα να γεμιζουμε το θεμα με ασχετες απαντησεις προσωπικης αντιπαραθεσης υπαρχουν και τα προσωπικα μνματα για αυτο. στην τελικη ανοιξτε ενα θεμα για το αν εχουν ρουλμαν η οχι τα fan. εκτος αν γραφουμε μονο και μονο για να γραψουμε κατι. επι της ερωτησης του παιδιου λοιπον. τα υπολοιπα περιτευουν Εγω μια διόρθωση έκανα. Ο άλλος το πήρε πατριωτικά κι ας μην απευθυνόμουν σε αυτόν. Τεσπα. Στο θέμα μας τώρα Υπάρχουν λιπαντικά σπρέι όπου μπορεί να ψεκάσει εντός του χώρου περιστροφής. Πιθανόν όμως να έχει φαγωθεί το πλαστικό που εδράζει ο άξονας της φτερωτής. Συνήθως όμως ο θόρυβος προέρχεται από την οξείδωση των μεταλλικών ελασμάτων που συγκρατούν το πηνίο με αποτέλεσμα να "βρίσκει" πράγμα που προκαλεί ταλαντώσεις "λόγο περιστροφής". Λύση είναι μόνο η αντικατάσταση καθώς το πρόβλημα δεν έχει άμεση λύση αλλά προσωρινή.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ο ts είναι άφαντος και εικαζουμε. Υποθετικά λοιπόν σύμφωνα με τη λογική όταν πατάς από μπροστά το κουτί αυτό που πατιέται είναι το πλαίσιο του ανεμιστήρα όχι η φτερωτη σωστα;
bromiaris Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 κριμα να γεμιζουμε το θεμα με ασχετες απαντησεις προσωπικης αντιπαραθεσης υπαρχουν και τα προσωπικα μνματα για αυτο. στην τελικη ανοιξτε ενα θεμα για το αν εχουν ρουλμαν η οχι τα fan. εκτος αν γραφουμε μονο και μονο για να γραψουμε κατι. επι της ερωτησης του παιδιου λοιπον. τα υπολοιπα περιτευουν Ευχαριστώ για τις υποδείξεις αγαπητέ αλλά αν διαβάσεις τα τελευταία μηνύματα οι λύσεις – απαντήσεις δόθηκαν.. Αντικατάσταση! Εκτός και αν έχεις εσύ να προσθέσεις κάτι... Άρα μήπως εσύ γράφεις απλά για να γράψεις κάτι? Προσωπική αντιπαράθεση? Μάλλον το παρεξήγησες ή δεν γνωρίζεις τη πραγματικά σημαίνει… Εντελώς φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα