meletis_m Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, πρίν 2 μήνες πήρα συμβατή μπαταρία απο το ΔΗΣΙΟ.Είχα καθαρίσει και είχα περάσει ξανα τα W7 μάζι με update και όλους τους οδηγούς.Την αναγνωρισε την μπαταρία και κρατούσε 2.5 ώρες+Ο φορτιστής του δέν είναι γνήσιος. Είναι μοντέλο της Q-TECH NPQ-100 με στοιχεία: 20Volt & 4.5AΕνω η εφαρμογή της Lenovo δείχνει 2.50 υπόλοιπο χρόνου ο υπολογιστής κρατάει περίπου 50-60 λεπτά και μετά σβήνει λόγω μπαταρίας.Πρωτού τηλεφωνήσω στο μαγαζί ήθελα να ρωτήσω μήπως τα έφτυσε ο φορτιστής ή φταίει η ίδια η μπαταρία.Ευχαριστω
Andreasgarb Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Lenovo Solution Center - battery ή Lenovo Power Management. Τσέκαρε σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία σου.
meletis_m Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Lenovo Solution Center - battery ή Lenovo Power Management. Τσέκαρε σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία σου. Στο Lenovo Power Management αναφέρει "Good" για την κατάσταση της μπαταρίας
Andreasgarb Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πήγαινε στην επιλογή advanced. Εκεί τσέκαρε τι φθορά έχει η μπαταρία.
Andreasgarb Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 και το hwmonitor δείχνει φθορά μπαταρίας. Δεν είναι ακριβή τα αποτελέσματα που δίνει. Πχ. σε μπαταρίες από Hp laptop (το έχω παρατηρήσει σε πάνω από 10 κομμάτια) δείχνει μόνιμα 0% wear level . αν ανοίξεις όμως το πρόγραμμα της Hp σου βγάζει άλλα αποτελέσματα (τα οποία και είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα).
Kostas93 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 στο lenovo μου δίνει ακριβώς τα ίδια με το πρόγραμμα της lenovo. Στο hp μου σταμάτησε να δείχνει γενικα
meletis_m Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, επανέρχομαι καθώς βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο. Το τελευταίο δίαστημα 1 εβδομάδας, ο υπολογιστής έσβηνε απο μόνος του. Υπέθεσα είναι θέμα θερμοκρασίων, οποότε πήγα πήρα πάστα επεξεργαστή, την DeepCool z3.(αυτή βρήκα διαθέσιμη) Το άνοιξα προσεχτικά 2η φορά,το καθάρισα σχολιαστικά και το ανεμιστηράκι. Πλέον οι θερμοκρασίες με το CPU Monitor ανέρχονται απο 49-55 όταν χρισημοποιείται ο υπολογιστής. Αλλά αυτό που με προβλημάτιζει οτι το ανεμιστηράκι γυρνάει με πολλές στροφές. Μήπως τα έχει φτύσει το ανεμιστηράκι? ίσως το ανεμιστηράκι να μην είναι δικό του (έγραφε Toshiba) Επιπλέον θέλω να αγοράσω όλες τις βίδες του υπολογιστή και να τις αντικαταστήσω (είναι 2ο χέρι) και οι περισσότερες έχουν φαγωθεί. Να κοιτάξω στο ebay? Ευχαριστώ
meletis_m Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Επανέρχομαι.Άλλαξα μόνος μου πάστα επεξεργαστή, ο υπολογιστής δούλευε κανονικά για 15-20 ημέρες με μέγιστη θερμοκρασία του 60 βαθμούς ζόριζες, δέν ζοριζες το μηχάνημα.Μετά άρχισε ξανα να ανεβάζει θερμοκρασίες τον πάω σε τεχνικό εδω στην Σπάρτη.Λέω απο μέσα μου την έκανα την βλακεία.Το άφησα 4 ημέρες.Το έψαξε αναλυτικά άλλαξε πάστα βάλαμε την artic mx-5 , βάλαμε απο την αρχή τα Windows 7 ή 8.1 , ενημερώσαμε όλους τους οδηγούς, επαναφορά Bios , έχει την τελευταία έκδοση δόκιμασε με άλλο ανεμιστηράκι καμία βελτίωση.Με 2 Καρτέλες στο Mozila πηγαίνει στους 95+ και καμιά φορά σβήνει για προστασία.Το μηχάνημα είναι πεντακάθαρο απο τις εξόδους αέρα, ιούς τα πάντα.Σέ λιγο ξεκινάει η εξεταστική και χρειάζομαι οπωσδήποτε υπολογιστη :evil:Έχετε κάποια λύση ή να πάω να πάρω αναγκαστικά ενα καινούργιο φορητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα