Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εδω και 6-7 μέρες έχω βγάλει αυτα τα 2 στο πρόσωπο που φαίνεται στην φώτο.Είχα μια bactroban αλοιφή που είχε ξεμείνει και την βάζω εδω και λίγες μέρες αλλα δε φαίνεται να κάνει δουλειά.

Εχετε να προτείνετε καμμιά αλοιφή με βάση αυτό που βλέπετε?

Σε μια φάση τα είχα ξύσει λίγο και έβγαλε λίγο αίμα και έκανε πληγη

Αυτό που βλέπετε στη φωτο που γυαλίζει είναι απ την αλοιφη την bactroban πάντως

Egns5Mk.jpg

Δημοσ.

δεν πας σε κανα δερματολόγο ? δεν ξέρω αν είναι η φωτογραφία αλλα μου φαίνεται κάπως ερεθισμένη η γύρω περιοχή 

Δημοσ.

Έφυγες για δερματολόγο,η αλοιφή που έβαλες είναι ισχυρή αντιβίωση αν όμως είναι αλλεργικό ή μύκητας ή (χτύπα ξύλο) κάτι χειρότερο η αλοιφή δε θα κάνει τίποτα.

Περαστικά πάντως και να μη τραβήξεις ότι τράβηξα εγώ που μου διέγνωσαν σταφυλόκοκκο για αλλεργία.

Δημοσ.

Όλοι (μα όλοι) θα έχουμε να σου προτείνουμε κάποια κρέμα/αλοιφή που πήραμε εμείς (ή ο θείος, ή ο μπατζανάκης, ή η 4η ξαδέλφη της κουμπάρας μας) που είχε "κάτι που έμοιαζε" και μετά του/της πέρασε.

Καλύτερα όμως να μην σου πει ή να μην ακούσεις κανένα μας.

Αν θέλεις λύση εκτός γιατρού τράβα (τουλάχιστον) σε κάποιο φαρμακείο

• Like 1
Δημοσ.

Ok πήγα στο φαρμακείο και το είδανε και μετά απο κάποια κουβέντα μου δώσανε μια fucidin .

Καλη αλοιφή. Αυτη χρησιμοποιώ και εγω για κατι κοκκινίλες που βγαζω μερικες φορες.

Δημοσ.

Με τεράστια επιφύλαξη, το fucidin δεν μπαίνει πάνω σε πληγή αλλά χρησιμοποιείται πριν γίνει η πληγή. Τσέκαρε καλά τις οδηγίες χρήσης.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω το fenistil αλλά θεωρώ συνετό πριν χρησιμοποιήσουμε το οτιδήποτε να διαβάσουμε πολύ καλά τις οδηγίες χρήσης και να μην το βάλουμε γιατί το έβαλε πχ. ο Γιάννης και είναι καλό.
Αυτό σαν δεύτερο βήμα.
Το πρώτο βήμα είναι να δεις δερματολόγο ώστε να δεις τι είναι και να σου πει εκείνος τι φάρμακο να χρησιμοποιήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Με τεράστια επιφύλαξη, το fucidin δεν μπαίνει πάνω σε πληγή αλλά χρησιμοποιείται πριν γίνει η πληγή. Τσέκαρε καλά τις οδηγίες χρήσης.

Μπαινει παντως.

• Like 2
Δημοσ.

Μπαινει παντως.

Είχα αυτή την εντύπωση αλλά δεν το γνώριζα γι' αυτό το είπα παραπάνω στον συμφορουμίτη με επιφύλαξη.

Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...