BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπέρα.Εδω και 6-7 μέρες έχω βγάλει αυτα τα 2 στο πρόσωπο που φαίνεται στην φώτο.Είχα μια bactroban αλοιφή που είχε ξεμείνει και την βάζω εδω και λίγες μέρες αλλα δε φαίνεται να κάνει δουλειά. Εχετε να προτείνετε καμμιά αλοιφή με βάση αυτό που βλέπετε? Σε μια φάση τα είχα ξύσει λίγο και έβγαλε λίγο αίμα και έκανε πληγη Αυτό που βλέπετε στη φωτο που γυαλίζει είναι απ την αλοιφη την bactroban πάντως
Vapir Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 δεν πας σε κανα δερματολόγο ? δεν ξέρω αν είναι η φωτογραφία αλλα μου φαίνεται κάπως ερεθισμένη η γύρω περιοχή
opera Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Έφυγες για δερματολόγο,η αλοιφή που έβαλες είναι ισχυρή αντιβίωση αν όμως είναι αλλεργικό ή μύκητας ή (χτύπα ξύλο) κάτι χειρότερο η αλοιφή δε θα κάνει τίποτα. Περαστικά πάντως και να μη τραβήξεις ότι τράβηξα εγώ που μου διέγνωσαν σταφυλόκοκκο για αλλεργία.
haris_216 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Όλοι (μα όλοι) θα έχουμε να σου προτείνουμε κάποια κρέμα/αλοιφή που πήραμε εμείς (ή ο θείος, ή ο μπατζανάκης, ή η 4η ξαδέλφη της κουμπάρας μας) που είχε "κάτι που έμοιαζε" και μετά του/της πέρασε. Καλύτερα όμως να μην σου πει ή να μην ακούσεις κανένα μας. Αν θέλεις λύση εκτός γιατρού τράβα (τουλάχιστον) σε κάποιο φαρμακείο 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ok πήγα στο φαρμακείο και το είδανε και μετά απο κάποια κουβέντα μου δώσανε μια fucidin .
testtesttest Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ελπιζω να ανεφερες οτι πηρες πρωτη διαγνωση απο το insomnia 12
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μοιάζει και λίγο με τσίμπημα; Εγώ fenistil βάζω παντού!
thant Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ok πήγα στο φαρμακείο και το είδανε και μετά απο κάποια κουβέντα μου δώσανε μια fucidin . Καλη αλοιφή. Αυτη χρησιμοποιώ και εγω για κατι κοκκινίλες που βγαζω μερικες φορες.
l337 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Με τεράστια επιφύλαξη, το fucidin δεν μπαίνει πάνω σε πληγή αλλά χρησιμοποιείται πριν γίνει η πληγή. Τσέκαρε καλά τις οδηγίες χρήσης. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 η fenistil μπαίνει σε πληγή τουλάχιστον?Γιατί βρήκα μία στο συρτάρι
techm Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Άμα σε τσίμπησε κανα κουνούπι,καμια σφήκα βάζεις fenistil. 1
l337 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν το γνωρίζω το fenistil αλλά θεωρώ συνετό πριν χρησιμοποιήσουμε το οτιδήποτε να διαβάσουμε πολύ καλά τις οδηγίες χρήσης και να μην το βάλουμε γιατί το έβαλε πχ. ο Γιάννης και είναι καλό.Αυτό σαν δεύτερο βήμα.Το πρώτο βήμα είναι να δεις δερματολόγο ώστε να δεις τι είναι και να σου πει εκείνος τι φάρμακο να χρησιμοποιήσεις. 1
Irene.j Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Με τεράστια επιφύλαξη, το fucidin δεν μπαίνει πάνω σε πληγή αλλά χρησιμοποιείται πριν γίνει η πληγή. Τσέκαρε καλά τις οδηγίες χρήσης. Μπαινει παντως. 2
l337 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μπαινει παντως. Είχα αυτή την εντύπωση αλλά δεν το γνώριζα γι' αυτό το είπα παραπάνω στον συμφορουμίτη με επιφύλαξη. Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα