Apoll Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Οι εισφορές σαν Ε.Ε αλλά και η απόδοση ΦΠΑ κάθε τριμήνο υπήρχαν και πριν. Απλά τώρα σου βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό και με τις εισφορές του ΤΕΒΕ Δι αυτόν το λόγο μεταφέρεις την εταιρία σου στην Βουλγαρία, και δεν απασχολεί πλέον η παράνοια της Ελληνικής πραγματικότητας. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κατατάσσεται πλέον στα extreme sports η όλη φάση . Live your myth in Greece. Και όσοι λένε πλέον ότι δεν πάνε να κάνουν την χώρα μια ατελείωτη φάμπρικα με μισθούς Κινας , θα το πουν αργά η γρήγορα Δι αυτόν το λόγο μεταφέρεις την εταιρία σου στην Βουλγαρία, και δεν απασχολεί πλέον η παράνοια της Ελληνικής πραγματικότητας. Εγώ βλέπω να επεκτείνεται αργά η γρήγορα και στην Βουλγαρία η ανάπτυξη που έχουμε στην χώρα και χιλιάδες άτομα που το έχουν κάνει αυτό να τρέχουν σαν τρελοί για να πάνε παραπέρα.
adi32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Είμαστε τόσο μπάμιες που ότι και να μας κάνουν πλέον δεν αντιδρουμε καθόλου 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αυτό που λένε οι παραπάνω ισχύει. 2x εισφορές. Ο λόγος που φαντάζομαι ότι γίνεται αυτό είναι ότι μπορούσες απο μισθωτή εργασία να έβγαζες 1000 και με το μπλοκάκι σου 30.000. Αλλα θα πλήρωνες μόνο τις εισφορές για το ΙΚΑ και θα γλίτωνες το 28% στο μπλοκάκι. Με λίγα λόγια θα ήταν ένα πολύ εύκολο παράθυρο για να γλιτώσουμε όλα τα μπλοκάκια ασφαλιστικές εισφορές. Θέλουν πραγματικά να διώξουν και τους τελευταίους εναπομείναντες στο μπουρδελιστάν οι οποίοι κάπως τη πάλευαν.
deesnider Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δι αυτόν το λόγο μεταφέρεις την εταιρία σου στην Βουλγαρία, και δεν απασχολεί πλέον η παράνοια της Ελληνικής πραγματικότητας. Ανθέλληνα...
DjVassel Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πραγματικα αυτα τα μετρα ειναι ΙΔΑΝΙΚΑ για να ωθησουν τον κοσμο στα μαυρα. Δηλαδη το οτιδηποτε κανεις μαυρα σε γλυτωνει απο εισφορες, ΦΠΑ, φορο, κοινως αν κανεις κατι στα μαυρα εχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ διπλασιο κερδος απο το να το κανεις νομιμα. Και αυτοι οι ανθρωποι εχουν πτυχια απο Βοστόνη και πληρωνονται 5 χιλιαρικα το μηνα να παιρνουν αυτες τις αποφασεις... 2
Uberalles_gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Και εγώ από μεριάς μου, είμαι μισθωτός στο ΙΚΑ και όποτε χρειάζεται κόβω επαγγελματική δαπάνη με φορολογία 23,6%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα