Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά,έχω δει στο ίντερνετ να πωλούνται διάφορα kit μετατροπής ποδηλάτου σε μηχανάκι-μοτοποδήλατο.Υπαρχουν με διαφορετικο κυβισμό πχ.49cc,80cc και περιλαμβάνεται εξατμηση και τα παντα για την εγκατάσταση.Στα 100-130€ με έξοδα αποστολής(eBay).Τα ερωτήματα είναι τα εξης

1)Ποσο καιρό θα κρατησει;

2)Το έχει κανει κανεις απο εσάς η έχει κάποια εμπειρία;

3)Τι ταχύτητα φτανει;

4)Μπορω να το αγοράσω και απο Ελλαδα σε λογική τιμή;

5)Μπορω να το εγκαταστησω στο ποδήλατο μόνος η απαιτούνται γνώσεις και είναι χρονοβόρο;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά,έχω δει στο ίντερνετ να πωλούνται διάφορα kit μετατροπής ποδηλάτου σε μηχανάκι-μοτοποδήλατο.Υπαρχουν με διαφορετικο κυβισμό πχ.49cc,80cc και περιλαμβάνεται εξατμηση και τα παντα για την εγκατάσταση.Στα 100-130€ με έξοδα αποστολής(eBay).Τα ερωτήματα είναι τα εξης

1)Ποσο καιρό θα κρατησει;

2)Το έχει κανει κανεις απο εσάς η έχει κάποια εμπειρία;

3)Τι ταχύτητα φτανει;

4)Μπορω να το αγοράσω και απο Ελλαδα σε λογική τιμή;

5)Μπορω να το εγκαταστησω στο ποδήλατο μόνος η απαιτούνται γνώσεις και είναι χρονοβόρο;

1) από 2 λεπτά μέχρι το τέλος του σύμπαντος. εξαρτάτε από τις ικανότητες του τεχνίτη που θα το περάσει.

2) δεν ξέρω κανένα να το έχει κάνει.

3) μεγαλήτερη από την μέγιστη ασφαλή δεν θα πρέπει να το τελικιάσεις ποτέ

4) ιδέα δεν έχω

4) δώσε Link στο kit να δούμε. Κάτι μου λέει ότι αν χρειάζεσαι να ρωτήσεις για να βεβαιωθείς τότε βρες κάποιον μηχανικό κοντά σου να το πας αν φτάσεις σε αδιέξοδο.

Προσωπικά αποφεύγω τα ηλεκτρικά δεν έχουν την ίδια απόδοση.

Δημοσ.

Link εδω: http://m.ebay.com/itm/321962929797

Στο eBay πουλάνε το ίδιο kit πολλοί sellers με την ίδια τιμή πανω κάτω.Πραγματικα τα ηλεκτρικά δεν αξίζουν λόγω χαμηλής απόδοσης και τα καλά είναι ακριβα

Θα χρειαστείς βοήθεια να το συναρμολογήσεις και θέλει μεγάλη προσοχή κατά την χρήση βασικά όλα τα δίχρονα θέλουν προσοχή κυρίως στην δημιουργία του καύσιμου μίγματος. Ο χρόνος ζωή της θα έλεγα ότι θα πιάσει 10ετία με προσεχτική χρήση. όχι μεγάλες στροφές, χωρίς μεγάλες πιέσεις και υψηλές θερμοκρασίες. Από ότι είδα το συγκεκριμένο έχει 3 χρόνια εγγύηση που σημαίνει ότι μια πενταετία ή εξαετία θα στην βγάλει εύκολα και ας είναι αερόψυκτο.

Δημοσ.

NikosKallithea αν εχεις δίπλωμα ΑΜ τοτε είναι νόμιμο να το εχεις.

Χωρίς πινακίδες και ασφάλεια, μηχανοκίνητο τροχοφόρο στο δρόμο;

Πού ακριβώς το είδες γραμμένο;

• Like 2
Δημοσ.

Θέλει άδεια κυκλοφορίας την οποία ξεχνάς γι αυτό το κατασκεύασμα οπότε είσαι τελείως παράνομος. Επίσης είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Μακριά. 

• Like 3
Δημοσ.

Μοτοποδήλατο πιάνεται και δεν θέλει ασφάλεια και μαλακιες μονο δίπλωμα

Φυσικά, γιατί δεν μας ενδιαφέρει αν τσακίσουμε κανέναν, ή κάνουμε καμιά ζημιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...