lary7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μοτοποδήλατο πιάνεται και δεν θέλει ασφάλεια και μαλακιες μονο δίπλωμα Πριν 50 χρόνια ίσως , σημερα όχι. Αυτο το κατασκευασμα ειναι και παράνομο και επικίνδυνο, ισως για να πάει κάποιος στο χωράφι η κάτι τέτοιο αλλα δεν κάνει για νορμάλ κίνηση σε δρόμους. Βέβαια εικάζω οτι θα είναι τοσο αναξιόπιστο που σύντομα θα το πετάξεις και θα πάρεις κανένα μηχανάκι της προκοπής. 1
haris_216 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μοτοποδήλατο πιάνεται και δεν θέλει ασφάλεια και μαλακιες μονο δίπλωμα Θα σε στεναχωρήσω αλλά θέλει και άλλες "μ...κιες". πχ πινακίδα και άδεια κυκλοφορίας. Και μπορεί να θεωρείς την ασφάλεια "μ...κία" αλλά μόνο μέχρι την στιγμή που θα εμπλακείς σε κάτι. Ή θα μεγαλώσεις 1
testtesttest Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ευχομαι με ολη μου την καρδια να αποτυχει το εγχειρημα. ο τυπος φαινεται επικινδυνος. 1
Glikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 TS σκέψου και την μυρωδιά του δίχρονου. Όχι και ότι καλύτερο
Stavros_af Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αραξτε λίγο.Για καμία βόλτα στο χωριό το θελω.
NinjaMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Άκουσέ με φίλε, εγώ το έφτιαξα αυτό και αποδείχτηκε μεγάλη μούφα (άλλαξα εξάτμιση πάνω στον μήνα και μετά από μερικούς μήνες παρουσίασε πρόβλημα και το μοτέρ). Κυρίως γιατί ο κινητήρας πρέπει να δουλεύει συνεχώς και να μην φρενάρει τελείως το ποδήλατο γιατί τότε σβήνει. Επίσης πάχυνα κατά 20 κιλά και τώρα που κάνω 2 μήνες κανονικό ποδήλατο έχω αρχίσει πάλι να χάνω. Αυτήν την στιγμή τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι μονόδρομος αλλά επειδή είναι πολύ ακριβά δεν αξίζει οπότε 1000 φορές καλύτερα να αγοράσεις ένα παπί και όταν έχεις ελεύθερες ώρες να κάνεις την γυμναστική σου. Για να δεις όμως αν κάποιος θέλει να ξοδέψει χρήματα πως μπορεί να το κάνει, δες αυτό:http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/5378735/ *Ψάχνω μήπως σου βρω κάποιο πιο ποιοτικό κιτ, το θέμα σου είπα πιο είναι με αυτό το δίχρονο γιατί και εγώ αυτό έβαλα επειδή το είδα φτηνά και μου μπήκε στο μάτι. Όσον αφορά την αστυνομία δεν σου λέει τίποτα, πέρασα από μπροστά της πολλές φορές και μόνο μία με σταματήσαν για να με ρωτήσουν τι είναι αυτό που βλέπουν και πώς το είχα φτιάξει.
Stavros_af Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολύ φιλε. Το είδα το ηλεκτρικό στο link θα το σκεφτώ. Όσον αφορά την αστυνομία δεν σου λέει τίποτα, πέρασα από μπροστά της πολλές φορές και μόνο μία με σταματήσαν για να με ρωτήσουν τι είναι αυτό που βλέπουν και πώς το είχα φτιάξει. Είδατε????
Lanike71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολύ φιλε. Το είδα το ηλεκτρικό στο link θα το σκεφτώ. Όσον αφορά την αστυνομία δεν σου λέει τίποτα, πέρασα από μπροστά της πολλές φορές και μόνο μία με σταματήσαν για να με ρωτήσουν τι είναι αυτό που βλέπουν και πώς το είχα φτιάξει. Είδατε???? Και γω πέρασα κάνοντας 8άρια μεθυσμένος και δε με σταμάτησαν ποτέ. Άρα; Δεν ήμουν παράνομος;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αραξτε λίγο.Για καμία βόλτα στο χωριό το θελω. Αυτο που λες ειναι σωστο, στα χωρια δεν χρειάζονται οτε φρένα, ουτε διπλώματα ακομα και τα δίλιτρα κυκλοφορούν ελεύθερα, άλλωστε για αυτο φτάσαμε εδω που φτάσαμε σαν χώρα και η κατρακύλα εχει και συνέχεια 2
panosno1com Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ευχομαι με ολη μου την καρδια να αποτυχει το εγχειρημα. ο τυπος φαινεται επικινδυνος. 4
ALLisCHAOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Φαντάζομαι δε κοιτάς κατευθείαν μηχανάκι λόγο του budget(100-150 euros)? όντως φένεται αρκετά μούφα η όλη ιστορία, πέραν των όσων υπόθηκαν είναι και δίχρονο: θα καίει τα μαλλιοκέφαλά σου και σε αντοχή θα τα φτύσει γρήγορα. Επίσης έχει ενδιαφέρον τι φρένα βαζεις σε αυτό το πράγμα. δισκόφρενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα