Προς το περιεχόμενο

gaming 4g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας για το αν μπορω να παιξω παιχνιδακι με usb stick 4g. Εχω σκοπο το καλοκαιρι να παρω το pc στο εξοχικο και θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει δοκιμασει online gaming με 4g

1) Τι ping εχει περιπου (rainbow six siege η bf4 για παραδειγμα)

2) καταναλωση mb

Εχω απο τη vodafone φοιτητικο με 7€ 5gb + τα mb κινητου + mb κινητου vodafone

Επιπλεον το usb θα βγει με προεκταση usb σε ανοιχτο χωρο φυσικα.

Δημοσ.

Ειχα δοκιμασει να παιξω ενα csgo με 3g για να μη χασω το rank, loss/choke αρκετο και ping spikes 300+ συχνα, unplayable για οτιδηποτε competitive, for fun μπορει και να δουλευει οκ, αναλογα την περιοχη το σημα κτλπ..

Η καταναλωση σχετικα χαμηλη ηταν οπως θυμαμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν νομίζω να αξίζει το online pc gaming με mobile internet.

Από κάποιο κινιτό ή tablet κάτι γίνεται αλλά pc gaming δύσκολα.

Δημοσ.

θα πρεπει να δεις στην περιοχη που θα εισαι,τι σήμα πιάνει-αν πιάνει-

χοντρικά εαν έχεις καποιο smartphone μπορεις να δεις στο περίπου τι σήμα θα έχεις.

Το πιθανότερο ειναι πάντως οτι το ping σιγουρα ΔΕΝ θα ειναι μικρό και ΔΕΝ θα είναι σταθερό

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια θα κανω καποια τεστ και θα το κοιταξω. Ελπιζω τουλαχιστον κανα παιχνιδιακι να μπορω να παιζω

Δημοσ.

Καμία σχέση βρε παιδιά, το 4G πιάνει τρελές ταχύτητες με χαμηλό ping. Εγώ προσωπικά έναν μήνα έπαιζα το the division αποπληκτικά με 4g από hotspot με iPhone και τα loading πιο γρήγορα και γενικά κατάλαβα διαφορά από την σταθερή υποτιθέμενη γραμμή των 24mbps. Οσο για τα δεδομένα 1 ώρα παιχνιδιού καταναλώνονταν γύρω στα 15-20 mb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...