jonnispap Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γεια σας παιδια με καλεσε σημερα το μεσημερι το 2109294541 και μου ειπαν οτι τηλεφωνουν απο τραπεζα πειραιως και οτι ειδαν οτι πηγε να γινει μια συναλλαγη μεσω του αριθμου της χρεωστικης καρτας μου. Αφου τους ειπα οτι δεν τη εχω χρησιμοποιησει για καποια συναλλαγη μου ειπαν οτι τη μπλοκαραν και να παω να βγαλω αλλη απο ενα καταστημα. Τη καρτα την εχω χρησιμοποιησει για ιντερνετικες συναλλαγες αρκετες φορες οποτε μου ειπαν οτι καποιος πηρε το νουμερο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γνωριζετε και σεις, θα εχω προβλημα και με το βασικο λογαριασμο μου? Αυτον του βιβλιαριου εννοω. Θα πρεπει να αλλαχθει κι αυτος? Να ενημερωσω επισης οτι το λογαριασμο μου το iban οχι το νουμερο της καρτας τον εχω συνδεσει σε adsense και θα εχω θεμα αν πρεπει να αλλαχτει και αυτος.
jonnispap Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αν ακυρώσεις την κάρτα δεν θα έχεις θέμα. Ναι αποτι καταλαβα την ακυρωσαν γιαυτο μου ειπαν να παω να βγαλω αλλη. Εγω απλα ρωταω αν θα εχω προβλημα με το λογαριασμο του ταμιευτηριου που συνδεεται η χρεωστικη. Αν θα πρεπει να αλλαχτει και αυτος γιατι κυριως με καιει το οτι τον εχω συνδεσει με λογαριασμο adsense.
bluesattack Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και ποιος αρμοδιοτερος σε αυτα απο την ιδια την τραπεζα ? Αυτους να ρωτησεις. 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ναι αποτι καταλαβα την ακυρωσαν γιαυτο μου ειπαν να παω να βγαλω αλλη. Εγω απλα ρωταω αν θα εχω προβλημα με το λογαριασμο του ταμιευτηριου που συνδεεται η χρεωστικη. Αν θα πρεπει να αλλαχτει και αυτος γιατι κυριως με καιει το οτι τον εχω συνδεσει με λογαριασμο adsense. Ρώτα την τράπεζα αλλά απ'όσο ξέρω δεν μπορεί να σου πάρει κάποιος λεφτά ξέροντας μόνο το λογαριασμό σου (μόνο να σου δώσει! ). 1
jonnispap Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και ποιος αρμοδιοτερος σε αυτα απο την ιδια την τραπεζα ? Αυτους να ρωτησεις. Ναι ρε φιλε το ξερω απλα επειδη δε το ρωτησα στο τηλεφωνημα που μου εκαναν και επειδη πεφτει και σκ πρεπει να περιμενω μεχρι δευτερα. Γιαυτο ρωτησα εδω μηπως ξερει καποιος. Οποιος δε ξερει δεν απανταει.
bluesattack Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ναι ρε φιλε το ξερω απλα επειδη δε το ρωτησα στο τηλεφωνημα που μου εκαναν και επειδη πεφτει και σκ πρεπει να περιμενω μεχρι δευτερα. Γιαυτο ρωτησα εδω μηπως ξερει καποιος. Οποιος δε ξερει δεν απανταει. Γιατι να περιμενεις την δευτερα.Αφου η εξυπηρετηση τηλεφωνικα ειναι ολο το 24ωρο.Προφανως και οποιος θελει ρωτα και οποιος θελει απαντα
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μου συνέβη ακριβώς το ίδιο , με πήραν τηλ από την τράπεζα και μου είπαν οτι κάποιος προσπάθησε να κάνει συναλλαγές με την προπληρωμένη , την ακύρωσαν και πήγα και έβγαλα άλλη! Με τον βασικό σου λογαριασμό, αυτόν του βιβλιαρίου δεν θα έχεις κανένα θέμα . 1
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αυτός ο αριθμός που γράφεις στο αρχικό μήνυμα ανήκει στην Πειραιώς; κάνω αναζήτηση στο ιντερνετ αλλά δεν μου βγάζει κάτι. Ελπίζω να μην έδωσες τίποτα προσωπικά σου στοιχεία. Δες εδώ ποια είναι τα επίσημα τηλέφωνα της τράπεζας, κάλεσε τους και ρώτησε αν όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασες την κάρτα κάπου (σε κάποιο ΑΤΜ ίσως), για να δεις αν όντως στην ακύρωσαν;
soteras Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μου έτυχε και εμένα απο την Πειραιώς αλλά και στους γονείς μου με ένα τηλ με τα πολλά μου είπαν ότι είχα κάνει αγορά παλιότερα και είχε αργήσει το κατάστημα λόγο κολλήματος να την περάσει στον λογαριασμό του κάτι τέτοι δεν κατάλαβα και πολλά αλλα ίσως θα έλεγα κάτι βρομάει γιατί το έχουν πάθει και άλλα φιλαράκια μου.
duende Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 κοιτα να δεις, με καλεσαν και μενα σημερα να με ενημερωσουν οτι μπλοκαραν τη πειραιως χρεωστικη για λογους ασφαλειας..(καποια συναλλαγη απο uk μερια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα