Peleus17 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αλλο αγαπη, αλλο ερωτας....Πρεπει να σταματησουμε να τα μπερδευουμε αυτα τα πραγματα!!!
groot Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Είσαι 22 χρονών. Μένεις με τους γονείς σου. Χώρισε να βρείτε και πι δυο την υγειά σας. Όλο αυτό το thread είναι εντελώς drama queen. 1
opera Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν θες μπορείς να την κάνεις να συμμετέχει στα όνειρά σου,πάντως λόγω ηλικίας και συνθηκών η κατάσταση της σχέσης είναι ρευστή. Αν αυτή (η οποιαδήποτε άλλη) ήταν στη θέση σου δε θα δίσταζε να σε στείλει.
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ποιες αγαπες ποια λουλουδια αμα βαριεσαι??Την βαριεσαι..τελος! Και ασε την αγαπη..αν εισαι ερωτευμενος σιγα μην κατσεις να σκεφτεις τι θα κανεις μαζι της!Βεβαια δεν σε κατηγορω,αυτο μπορει να στο προκαλεσε η ιδια ή απλα να τελειωσε..
weissheit Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 "H ζωή είναι μικρή για να 'ναι θλιβερή" -Γ. Αγγελάκας 3
Irene.j Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν θες να αλλαξει κατι,αλλαξε εσυ..ειτε μεινεις ειτε φυγεις. "H ζωή είναι μικρή για να 'ναι θλιβερή" -Γ. Αγγελάκας Η ζωη ειναι (και) μεγαλη,μην την κανεις καρναβαλι! Συμπληρωνω μονο και μονο για να δηλωσω οτι θελει ισορροπια το πραγμα. 6
Pokemon640 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Η ζωη ειναι (και) μεγαλη,μην την κανεις καρναβαλι! #άχακαλόε, εγώ ζω έντονα, χωρίς limits. Το ιδανικό είναι να ζω πολύ και έντονα, αλλά προτιμώ να ζήσω λίγο και γαμάτα
Irene.j Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 #άχακαλόε, εγώ ζω έντονα, χωρίς limits. Το ιδανικό είναι να ζω πολύ και έντονα, αλλά προτιμώ να ζήσω λίγο και γαμάτα Αν αυριο δηλαδη σε βρει καμια βουη,θα πας χαρουμενος!
volos27 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν θες να αλλαξει κατι,αλλαξε εσυ..ειτε μεινεις ειτε φυγεις. Η ζωη ειναι (και) μεγαλη,μην την κανεις καρναβαλι! Συμπληρωνω μονο και μονο για να δηλωσω οτι θελει ισορροπια το πραγμα. κ συνεχιζω Χάρτινο τσίρκο μόλις σε βρίσκω γέλια σκεπάζουν κάθε αστείο μου λυγμό Μέσα σου θέλω για πάντα να ζήσω σαν τη σκιά στο πανηγύρι των σκιών 1
Pokemon640 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Επισης ειναι η πρωτη μου σχεση και νιωθω μπερδεμενος.. δηλαδη σκεφτομαι μηπως εχω εξιδανικευσει καποια πραγματα παρασυρμενος απο οτι εχω δει και ακουσει κτλ.. αλλα αυτο που λενε ατελειωτος ερωτας και ολα αυτα.. δεν τα χω νιωσει.. απλα νιωθω ομορφα μαζι της και οικεια.. και την αγαπαω.. αυτο..Ακόμη Level 10 είσαι, εγώ στα 23 μου παίζει να είχα φτάσει και στη 15η σχέση + μπόλικα ONS. Έξω υπάρχουν άπειρες επιλογές να βρεις, αλλά όσο το αφήνεις να σε τρώει το πρόβλημα τόσο σε νικάει. Επικεντρώσου στη ρεζέρβα που έχεις. Η φέρε τες και τις 2 μαζί να κάνετε Raid 0. Προσωπικά αυτό μου δίνει μεγαλύτερο performance Αν αυριο δηλαδη σε βρει καμια βουη,θα πας χαρουμενος! Έπρεπε να ανοίξω λεξικό για να καταλάβω τι λες. Ναι περι ορέξεως, τους φίλους μου θα στεναχωρήσω και δεν το θέλω.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Απο τοτε που βαλανε τα Like(το παρακολουθουσα πολλα χρονια το φορουμ,αλλα πια ολο και λιγοτερο...),το φορουμ εχει μετατραπει σε διαγωνισμο εξυπναδας.Ποιος θα πει την μεγαλυτερη εξυπναδα να παρει τα περισσοτερα likes,τα οποια στην τελικη δεν ειναι περισσοτερα απο 6-7,οι οποιοι επιβραβευουν τον ´´εξυπνακια´´.Σοβαρη κουβεντα πλεον δεν μπορει να γινει σε κανενα θεμα και ειναι κριμα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Επισης γνωρισα μια κοπελα πριν λιγες μερες (δεν το παω στο πονηρο) η οποια εμφανισιακα και ηλικιακα επαιζε στα ίδια.. αλλα αυτο που εξεπεμπε ηταν το κατι αλλο.. και στροφαρε πολυ.. (η φιλη μου, εγω και αυτη η κοπελα που σας λεω ειμαστε σε συναφεις κλαδους).. και συνειδητοποιησα οτι αυτο που μαρεε πολυ στη δευτερη κοπελα που δε το ειχε δικο μου (την κοπελα παιζει και να μην την ξαναδω ποτε τυχαια συναντηθηκαν οι δρομοι μας οποτε μην αρχιει κανεις να λεει ν τα φτιαξω μαζι της) ηταν οτι ειχε παθος για αυτο που εκανε, μυαλο και γενικοτερα αλλη ενεργεια... αυτο.. Με τη δικια μου δεν υπαρχει επικοινωνια τιποτα.. οποτε οτι και να της λεω μπας και.. τιποτα.. Έλα πες το οτι σου γυάλισε το μάτι άλλη και έχασες το ενδιαφέρον σου για αυτή που είσαι τώρα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 when routine bites hard and ambitions run low and resentment rides high but emotions won't grow and we're changing our ways taking different roads then love love will tear us apart again
l337 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Πέντε-έξι πράγματα..α) Δεν έχετε σχέση. Νομίζετε (νομίζεις) πως έχετε.β) Έχετε έλλειψη επικοινωνίας (αλλιώς θα το είχατε λήξει νωρίτερα). Δεν ξέρω αν αγαπιέστε αλλά στηρίζετε το βάρος σας ο ένας στον άλλο. Και η αγάπη δεν έχει βάρος (αλλά ανοίγω μεγάλη συζήτηση). Δέχομαι ότι την νοιάζεσαι πάντως.γ) Λήξε το τώρα γιατί όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και πιο δύσκολο. δ) Δεν ταιριάζετε. Δεν είναι κακό και σε καμία περίπτωση να μην της ρίξεις την όποια ευθύνη. Πάντα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά να κρίνεις μόνο τον εαυτό σου και όχι την άλλη. Να θυμάσαι επίσης ότι ήταν επιλογή σου.ε) Από όσα γράφεις μπορώ να καταλάβω ότι γνωρίζεις το πρόβλημα όπως και τη λύση. Απλά χρειάζεσαι το "σπρώξιμο". Κάνε το πρώτα εσύ. Και για σένα και για εκείνη. Μην ταλαιπωρείστε.ζ) Όταν είσαι <καλά>, με όποια και αν είσαι, θα το καταλάβεις.Καλή τύχη και στους δυο σας και πολύ κουράγιο εύχομαι. 1
Time-splicer Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Χώρισα. Δε ξερω αν ειναι καλο η κακο αλλα δε νιωθω λυπη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα