Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow για το Huawei P8 Lite


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα από τα πιο δημοφιλή smartphone της περσινής χρονιάς, το P8 Lite της Huawei, αναβαθμίζεται πλέον στην τελευταία έκδοση του Android, την 6.0 Marshmallow.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στην πολωνική ιστοσελίδα της εταιρείας, με τους χρήστες αρκετών ευρωπαϊκών χωρών να λαμβάνουν σχετική ανακοίνωση για να προχωρήσουν στην αναβάθμιση μέσω OTA. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1.5GB και είναι διαθέσιμη αρχικά σε όσους χρησιμοποιούν μοντέλα που είναι ξεκλείδωτα (unlocked). Για όσες εκδόσεις του P8 Lite διαθέτουν branding από διάφορους παρόχους, η αναβάθμιση θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο εξαιτίας της διαδικασίας των δοκιμών που ακολουθείται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

 

Ήδη κάτοχοι του P8 Lite από τη Γερμανία και την Πολωνία αναφέρουν ότι έχουν λάβει την ενημέρωση για την αναβάθμιση, κάτι που πιθανόν ισχύει και για τη χώρα μας όπου το συγκεκριμένο μοντέλο συνάντησε επιτυχία. Όσοι δεν έχουν λάβει την αναβάθμιση, μπορούν να προχωρήσουν (προσεκτικά πάντα) στην αναβάθμιση προσεκτικά, κατεβάζοντας το κατάλληλο αρχείο από τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

File.png Download: Firmware
Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Την έχω περάσει στο κινητό συναδέλφου (unbranded συσκευή) εδώ και 2 εβδομάδες. Κομμάτια πάει το εργαλείο. Δεν έχασε τίποτα κατα τη διάρκεια της αναβάθμισης και φαίνεται να έχει βελτιωθεί και η μπαταρία.
Προχωρήστε με δίκη σας ευθύνη και κρατήστε καλού κακού ενα backup.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...